Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oude taxus verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oude taxus verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oude taxus verwijderen

Oude taxus verwijderen

Graag de oude taxus verwijderen. Deze is circa 10 meter lang en 80 cm breed. Er zit een poort achter de tuin waar de taxus door afgevoerd kan worden.

Heg afgraven en verwijderen

Er moet circa 15 meter heg uitgegraven worden. Het betreft buxus en taxus hagen van circa 1 meter hoog en 1 meter breed. Ook een losse struik verwijderen. Dit ook graag ook afvoeren.

Taxushaag verwijderen

We hebben een stuk grond bij onze tuin gekocht alleen daar staat een haag, ik geloof taxus. Maar daar moet de nieuwe brandgang komen dus ze moeten weg.

Boomstronken verwijderen en gras aanleggen

Wij zouden graag twee boomstronken uit onze achtertuin laten verwijderen, van een Rhododendron en (vermoedelijk) een Taxus. Daarnaast zouden wij graag ongeveer 40 m2 graszoden laten leggen.

Taxus haag verwijderen

Ik wil graag de taxus haag laten verwijderen, zo spoedig mogelijk. Is circa meter hoog

Woekerende bamboe verwijderen en pad uitbreiden

Een woekerende bos bamboe verwijderen in een hoek (ongeveer 80 cm in de rondte) en wat onderhoud aan de tuin, zoals Taxus boom snoeien. Tuin is ongeveer 50 m² en gelegen aan de voorkant. Tevens pad naar voordeur iets uitbreiden met een paar witte tegels, die eerst verwijderd moeten worden onder de kliko.

Heg aan de zijkant verwijderen

Ik wil een gedeelte van mij heg aan de zijkant van mijn huis (goed benaderbaar vanuit aangrenzend voetpad) laten verwijderen en daar zelf een schutting bouwen. Heg is 2.50 meter hoog, 3 meter lang en 1 meter breed. Het gaat om een Taxus-heg.

Taxus heggen snoeien en onkruid verwijderen

Ik ben op zoek naar een vakman voor de volgende werkzaamheden: 2x Taxus heggen 2015 geplant snoeien. Lengte 4-6 meter per heg. Grof en groot diep geworteld onkruid uit achterkant tuin sloot verwijderen. Zeer ondiepe slot zonder vaarverkeer. Riet snoeien maar niet verwijderen.

Boomstronken verwijderen

Ik wil graag 2 stronken laten verwijderen. 1 stronk is dood waarvan het soort onbekend is. Diameter 34 cm, 1 taxus levend van diameter 30 cm. Offerte ter oriëntatie. De ruimte is makkelijk toegankelijk.

Stam en wortels van een taxus verwijderen

In de voortuin wil ik graag een Taxus laten rooien en afvoeren. Het gaat om een lengte van ongeveer 4 meter en een hoogte van 1 meter.