Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Taxus haag leveren en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: taxus haag leveren en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: taxus haag leveren en plaatsen

Bomen kappen

Kappen van een forse plataan boom (50 cm diameter) en een Taxus, zo mogelijk ook nog verder advies over de tuin (haag) gewenst. De bomen zijn goed bereikbaar.

Taxus haag leveren en plaatsen

Taxus haag plaatsen van 5,5 meter lang, 2 meter hoog en 40 cm breed. Aanschaf taxusplanten plus plaatsing. Er is een achterom, is redelijk goed te doen. Geen grote vrachtwagen maar de rest wel.

Coniferenhaag, bomen en struiken verwijderen

Ik wil een taxus haag van ongeveer 4m, enkele struiken, rhododendrons en een grote Portugese populier laten verwijderen. Diep genoeg zodat er opnieuw een haag geplant kan worden. In de bijlage zijn foto's gevoegd, al het groen moet verwijderd worden.

Thuia-struiken laten snoeien

Snoeien en in model brengen van een Thuia van 2,5 hoog en 1,5 meter breed, een Sering met kruin tot 3 meter en 1,5 meter breed en een Taxus van 2,5 hoog en minder dan 1 meter breed. Alles gemakkelijk met met huishoudtrap bereikbaar. Prijsopgave graag inclusief afvoer materiaal.

Taxushaag verwijderen

We hebben een stuk grond bij onze tuin gekocht alleen daar staat een haag, ik geloof taxus. Maar daar moet de nieuwe brandgang komen dus ze moeten weg.

Taxushaag snoeien en groen afvoeren

Taxus Baccata haag 52 meter lengte. Hoogte 2.30 meter. Snoeien en afvoeren. Tuin is vrij toegankelijk.

Taxus haag laten snoeien en groen afvoeren

Voortuin heg snoeien +/- 15 meter

Taxus haag verwijderen

Ik wil graag de taxus haag laten verwijderen, zo spoedig mogelijk. Is circa meter hoog

Beukenhaag met liguster/taxus terugsnoeien

Ik wil graag onze haag van 25 meter lang laten terug snoeien van 1.5 meter hoog en 75 centimeter dik naar 75 centimeter hoog en 40 centimeter dik. Het betreft een beukenhaag met liguster/taxus. De haag is gelegen aan de straatkant en daardoor goed bereikbaar.

Taxus struiken rooien

Een haag van ongeveer 15 meter met 25 taxusstruiken moet worden verwijderd inclusief de wortels. Daarna alles ook afvoeren. Eventueel kan ik zelf de haag afzagen zodat alleen de stobben verwijderd moeten worden. Graag prijsopgave voor beide opties. De tuin is middels een poort van 1 meter breed bereikbaar.