Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stronk van hazelaar weghalen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stronk van hazelaar weghalen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stronk van hazelaar weghalen

Twee bomen verwijderen en een struik

Ik wil de berk van circa 9 meter hoogte verwijderen inclusief stronk. Tweede, kleinere boom van circa 5 meter verwijderen inclusief stronk. Hazelaar struik verwijderen. Stammen kunnen worden gezaagd tot blokken voor houtkachel. Overig hout en blad afvoeren.

Stronk van hazelaar weghalen

Stronk verwijderen

Boomstronken verwijderen

3 boomstronken verwijderen. Gaat om de stronk van 1 oude kers ongeveer 70 cm boven de grond nu, 1 oude den stronk ongeveer 1.30 meter hoog en 1 volgens mij hazelaar ongeveer 10 cm boven de grond. Stronken staan in de achtertuin en is bereikbaar via een brandgang van 1.60 meter breed

Boomstronk verwijderen en wegfrezen

We hebben een Hazelaar met meerdere stammen afgezaagd tot 40 cm. De stronk hiervan willen we gefreesd/verwijderd hebben om hier een terras te maken. De tuin is makkelijk bereikbaar, we hebben een hoekwoning.

Stronk hazelaar wegfrezen

Centrum Utrecht. Boom: hazelaar. Breedte stronk ong 40 cm Transport frees; door (brand)gang ong 70cm breed via lange openbare tuin. Na +/_ 100 meter straat de stronk

Stronk van een hazelaar verwijderen

Er is een hazelaar uit mijn achtertuin verwijderd. Ik ben zelf aan het stoeien geweest om de wortels te verwijderen, ik krijg er echter geen beweging in. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn om de stronk uit de grond te laten verwijderen. Doorsnee is ongeveer een meter. Van 5/07 tot 28/07 niet bereikbaar.

Boomstronken verwijderen in de tuin

Er moet een stronk van een hazelaar gerooid worden. De 2 sleedoorns en een jong boompje moeten gekapt worden. De vakman kan goed bij de bomen.

Boomstronk compleet verwijderen

We hebben afgelopen weekend de stammen van een hazelaar afgezaagd. Wat is blijven zitten in de grond is een dikke boomstronk. Wat zijn de kosten om deze stronk te verwijderen? Goed bereikbaar.