Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stronk van boom verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stronk van boom verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stronk van boom verwijderen

Boom kappen en stronk wegnemen

Een hoge Conifeer moet worden gekapt en verwijderd en een andere boomstronk moet ook worden weggehaald. Ook willen we een nieuwe boom laten plaatsen. Tuin is bereikbaar via garage of achterom.

Boom met wortels rooien

Er moet bij ons een boom gerooid worden hij is schuin gewaaid en door de wortels heeft hij het schuurtje en de stoep verwrongen en ontsmet. De boom is ongeveer 12 tot 15 meter hoog, heeft een doorsnede van ongeveer 75 cm en staat tussen een schuurtje en een sloot in. Tuin is middels het weiland er achter bereikbaar. Na het rooien moet de stronk uitgefreesd worden.

Gevelde boom afvoeren

Er is een grote dennenboom van ongeveer 20 meter hoog en omvang van ongeveer 180 cm, geveld door storm. Graag ontvang ik een offerte voor de afvoer van de boom en stronk. Daarnaast zal de opgeworpen bestrating van ongeveer 12 m2 opnieuw gelegd moeten worden en de beschadigde boompjes en struiken opnieuw aangeplant.

Boom verwijderen

Er moet een boom verwijderd uit de voortuin. Alleen de stronk zit nog in de grond en is gedeeltelijk opgegraven.

Middelgrote boom kappen

In voortuin, van 4 bij 5 meter staat berk, 25 cm stamdikte met hoogte circa 12 meter, aan openbare weg met wandelend publiek en geparkeerde auto's. We willen de boom graag kappen en alle delen klaar maken voor de open haard (ik wil hierbij ook helpen). Alle kleinere (<7cm diameter) takken willen we wel laten versnipperen / afvoeren. Inzake de stronk

Boom kappen en stronk verwijderen

Naaldboom van 15 tot 20 meter omhakken plus stronk eruit Er kan een hoogwerker bij

Omgevallen boom en stronk verwijderen

Tijdens de storm van 18 januari is er een grote boom bij ons omgewaaid. Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen van de omgevallen boom en de boomstronk. De boom is naar schatting ongeveer 20 meter lang en ligt in een weiland die goed te bereiken is. De stronk die nog half in de grond zit dient volledig te worden verwijderd.

Boom van een gemiddelde grootte verwijderen

Wij willen een gemiddelde boom (6 m hoog, halve meter breed) uit onze tuin verwijderen inclusief stronk en wortels. Wat zijn de kosten aub?

Stronk van een beuk verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een stronk van een Beuk laten verwijderen en afvoeren. De Beuk is omgewaaid tijdens laatste storm. Hij is met kluit en al omgewaaid dus de meeste wortels liggen boven maaiveld. De boom is al verzaagd en afgevoerd.

Gehele boom kappen en deels afvoeren

Alleen het weghalen van de gehele boom en het weg frezen van de stronk. De boom is een circa 9 meter hoog. Een Es, niet helemaal gezond meer. Er zit nu geen blad aan. De stam willen we voor de open haard houden, eventueel takken afvoeren. De boom staat in een hoek van de achtertuin. De tuin is bereikbaar via een poort en poortdeur van 90 cm breed. Ik heb goed keuring van de gemeente.