Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stobbe frezen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stobbe frezen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stobbe frezen

Stobbe frezen

Graag ontvang ik een indicatie voor het wegfrezen van een stobbe. Hij staat in de voortuin aan de rand van de weg en is dus goed te bereiken.

Stobbe weg laten frezen

12 stobben frezen

Den verwijderen en stobbe frezen

Een Den van dertig jaar oud moet uit een stadstuin verwijderd worden. Daarna moet de stobbe gefreesd worden. Hij is circa 10 meter hoog. De werkplek is goed bereikbaar, aan een parkeerterreintje.

Grote es rooien en stobbe frezen

In onze tuin staat een Es van rond 6 meter hoog die niet gezond oogt. Wij willen hen laten rooien. De boom staat langs de weg en is goed bereikbaar. Een kapvergunning is niet nodig. We laten ook graag de stronk verwijderen.We hebben een voorkeur voor het uitvoeren van de klus in de herfstvakantie in oktober, zodat we dan ook snel verder kunnen met onze tuinplannen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Stobbe laten frezen in de achtertuin

In onze achtertuin zit een heel forse boomstobbe. Ik hoor graag wat de kosten zijn om deze weg te laten frezen. Er is hier een achterom met een poortdeur.

Terras vervangen en bijkomende werkzaamheden

Wij hebben een boom laten verwijderen en de stobbe laten frezen. Nu moeten er nog enkele wortels worden uitgegraven. Vervolgens willen wij een verrot vlonderterras laten verwijderen en afvoeren. Daarna moet de tuin geëgaliseerd worden en er moet een nieuw terras van ongeveer 35 tot 40 m² worden aangelegd met ThermoWood materiaal. We bespreken de klus hier graag even en ontvangen daarna uw offerte.

Stobben frezen en vijver uitgraven

In onze tuin staat een stronk van een kastanje, ca 1 meter hoog met een diameter van 90 cm. Deze willen we op de grond laten afzagen, de stronk willen we dan gebruiken voor brandhout. De stobbe moet zo diep mogelijk verwijderd worden. Op die plaats willen we namelijk ook een vijver laten graven. De locatie van de stronk staat globaal op de schets met rood aangegeven. Buitenmaat vijver 5,5 x 3,25 in 3 niveau's, 20-60-80 cm. Als laatste nog een stobbe laten frezen van een sierkers, diameter ca. 30 cm. Deze hoeft maar 20 cm diep gefreesd te worden in verband met aanleg bestrating.

Huishoge conifeer kappen en afvoeren

We willen een bijna huishoge conifeer laten verwijderen (inclusief stobbe frezen) uit onze achtertuin (kapvergunning al toegekend). Achtertuin is goed bereikbaar via poort en breed pad.

Stobbe wegfrezen

Ik wil de stobbe van een omgezaagde eik, doorsnede ongeveer 60 centimeter, weg laten frezen. De stobbe staat op 50 cm verwijderd van het kozijn van de woning. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Boom uit de voortuin verwijderen

Wij hebben een huisje op een recreatiepark waar op de erfafscheiding een vrij grote conifeer staat van ongeveer 25 jaar oud. Hij is de afgelopen jaren getopt en nu plusminus 5 meter hoog en 4 meter breed. Samen met de buren willen we graag de boom laten rooien en de stobbe laten frezen, zodat we er weer planten en struiken kunnen plaatsen. De tuinen liggen aan het eind van een smal pad van plusminus 1. 25 meter breed, dus de toegankelijkheid beperkt is. De grondsoort is zand. Het afval kan op het terrein zelf worden gestort. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.