Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande stadstuin ophogen en nieuw aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande stadstuin ophogen en nieuw aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande stadstuin ophogen en nieuw aanleggen

Zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten

Wij beschikken over een stadstuin van ongeveer 5,50 x 11 meter. Het deel waarvoor wij hulp zoeken, is het terras aan huis. Dit terras willen wij ophogen met gemiddeld 16 cm. Bovendien willen we het terras vergroten. In bijgaande tekening heb ik schematisch weergegeven wat de oude situatie is en de vorm en oppervlak van het nieuwe terras. De open strook aan de linkerkant (ca 50 cm) is bedoeld om ruimte te geven aan een appel- en perenboom, beide in leivorm. De afgeronde vorm aan de rechterkant vinden wij mooi, maar zou ook met haakse hoeken kunnen worden uitgevoerd, afhankelijk van de uitvoer mogelijkheden en de kosten daarvan. De grond achter het terras zal een stuk lager moeten liggen, omdat we anders niet goed uitkomen t.o.v. het achterpad achter onze tuin. We schatten, dat een hoogteverschil van 15 cm voldoende zal zijn. Het oppervlak van het bestaande terras is 14,3 m2 en van het nieuw terras 20,25 m2. We zouden graag 2 offertes willen ontvangen: een offerte voor het aanleggen van het zandbed t.b.v. het nieuwe terras een offerte voor het genoemde zandbed + het bestraten met aanwezige 14 x 14 x 6 cm trommelstenen.

Bestaande stadstuin ophogen en nieuw aanleggen

Onze stadstuin, alleen toegankelijk vanuit het huis zelf, van 36 m2 ophogen om de afwatering beter te laten verlopen, oude gras verwijderen en aanleggen simpele tuin met bestrating om deels te kunnen zitten en deels voor onze zoon om te spelen.

Tuin ophogen en egaliseren

Ik wil graag onze stadstuin laten ophogen. De tuin is 10.50 meter diep en 5.90 meter breed, de tuin is niet via een achterom bereikbaar. De tuin gaat uit 2 delen bestaan: Deel I: Achterin tuin (2.50 meter diep, 5.90 meter breed) hier moet 25 cm zand komen. Deel II: Middenstuk (8 meter diep, 5.90 meter breed) hier mag ongeveer 7 cm ondergrond komen voor kunstgras en om te tegelen. Daarna graag ook egaliseren (eventueel uitgraven). Wij zorgen dat de tuin verder helemaal is leeggehaald. Er is geen haast geboden bij de klus, echter we zouden het geheel wel graag graag voor de derde week oktober af willen hebben.

Renovatie van een stadstuin

Afgraven, egaliseren en ophogen van overwoekerde stadstuin 200 m2. Mogelijk tevens aanleg drainage. Aanleg van stoere tuin waar kinderen kunnen spelen. Ik heb nog geen idee hoe ik het precies wil hebben. Kan er wellicht iemand langskomen om de mogelijkheden te bespreken?

Portugese tegels plaatsen in een kleine stadstuin

Ik heb een kleine besloten stadstuin van 3 x 5 meter waar nu tegels liggen op een betonvloer. Door diverse verbouwingen zijn de tegels lelijk en hier en daar gebroken. Ik heb inmiddels Portugese tegels gekocht van 30 x 30 cm en wil die daar laten leggen. Omdat ik een forse afstap heb vanuit mijn huis, wil ik het oppervlak eerst laten ophogen. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te komen beoordelen en mij te adviseren over de beste aanpak. De aanvoer van materialen moet via de woning gebeuren, er is geen achterom. Ik ontvang graag uw offerte.

Bomen kappen/snoeien en bestrating opnieuw

1. Kleine stadstuin, rechterzijde staan hoge thuja's, 8 stuks à ongeveer 6 meter hoog. Thuja's moeten flink gesnoeid of gekapt (obv suggestie/overleg). 2. Boom in midden tuin. Vanaf grond onderaan stam in verleden scheef gegroeid. Boom moet volledig gesnoeid en wortel uit grond verwijderen. 3. Tuin is betegeld. Grote tegels van 50 x 50 cm. Tegels blijven maar moeten opnieuw gelegd. Hier en daar ophogen, egaliseren. 4. 2 redelijk grote olijfbomen zijn dood en moeten worden verwijderd. Deze staan in de volle grond. Optioneel: nieuwe beplanting c.q. bomen.

Stadstuin van 45 m2 (10 bij 4,5) nog ...

Stadstuin van 45 m2 (10 bij 4,5) nog volledig aan te leggen. Wil deze grotendeels laten betegelen, de rest moet open blijven voor beplanting. Omdat de tuin alleen via de voordeur van de woning te bereiken is, is het afvoeren van de aarde een probleem. Oplossing daarvoor is gevonden in het ophogen van het achterste gedeelte (ca 1/3 van het totaal) van de tuin. De betegeling is al min of meer uitgezocht en zal bestaan uit een cirkel voor het achterste gedeelte en tegels van ongelijke grootte voor het terras. Er is wel een ontwerp maar bij gebrek aan ervaring zijn tips en ideen nog steeds welkom. Hou van soberheid en klasse qua kleur en ontwerp. Ik weet niet of het mogelijk is om in de winter al met de aanleg te beginnen. In eerste instantie wil ik namelijk alleen maar de tegels laten leggen.