Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spiegelvijver aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spiegelvijver aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spiegelvijver aanleggen

Spiegelvijver aanleggen

Ik wil een trampoline verwijderen en vervangen door een spiegelvijver. Afmeting 220 x 320 x 70. Graag een offerte.

Aanleg spiegelvijver

Wij willen graag een spiegelvijver in onze tuin aanleggen in plaats van onze buxushaag. De maten zullen zijn 4,20 x 1,50 meter. Wij willen hem graag met natuursteen bekleed hebben of met een mooie overloop.

Tuin aanleg

Nieuwbouwtuin. 185m2 Tekening aanwezig Afgraven van de grond en aanbrengen zand en puin voor de oprit. Bestrating van 100 m2 leggen, bestaande uit waaltjes voor de paden en terras en dikformat voor de oprit, 1 terras van natuursteen. Metselen van 2 plantenbakken 12 m2. Beplanting voortuin en plantenbakken en langs paden. Lange smalle waterloop (8 meter) met waterval eindigend in spiegelvijver(tje). Aanleggen hemelwaterafvoer en aansluiten op regenpijp. Grondkabel (deels aanwezig) aanleggen voor verlichting en vijverpomp. Achterin de tuin over de gehele breedte komt een tuinhuis met veranda welke door ons zelf wordt geplaatst. Dit neemt zo'n 27 m2 in beslag. Maten van tuin bijgevoegd in tekening

Spiegelvijver

We willen in onze tuin een spiegelvijver van 3 bij 6 meter. Het gat is reeds uitgegraven. Het gaat dus om het aanleggen van de vijver. Ook alle materialen aanleveren.

Het betreft een stadstuin waar een oud ...

Het betreft een stadstuin waar een oud terras (beton met klinkers en rivierkeien) verwijderd dient te worden. Er dient een nieuw terras aangelegd te worden (ca. 17 meter breed x 4,5 meter diep. Haaks hierop willen we graag een z.g. spiegelvijver aanleggen. Tevens dient een looppas in natuursteen aagelegd te worden vanuit de toegangspoort naar het terras en over de vijver middels een "stalen" platte brug. Achter in de tuin een tweede terras met hier een overkapping, uitgevoerd in ruw eiken balken en pannen dak met als afmetingen ca. 2,5 x 3 meter, waar in de zomer gezeten kan worden (hier dient bouwvergunning voor aangevraagd te worden, betreft monument).

Geheel opnieuw aanleggen van de voortuin ...

Geheel opnieuw aanleggen van de voortuin ca. 50 m2, ophogen van de tuin en deze bestraten inclusief verlichting en de aanleg van een kleine spiegelvijver. Daarnaast dienen de paden van de achtertuin worden verbreed met klinkers en nieuwe palnten en een kleine vijver worden aangelegd.