Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Speeltuin aanleggen bij een kinderdagverblijf? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: speeltuin aanleggen bij een kinderdagverblijf. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: speeltuin aanleggen bij een kinderdagverblijf

Speeltuin aanleggen bij een kinderdagverblijf

Wij zijn op zoek naar een hoveniersbedrijf die voor ons de speeltuin van het kinderdagverblijf kan aanleggen en evt kan onderhouden. Op dit moment in de plek waar de speeltuin aangelegd moet worden nog een natuurgebied. Er is geen bestrating. De ruimte is ongeveer 1000 vierkante meter. Daarin willen we veel gras. We hebben zelf al een idee hoe we het ongeveer willen, maar de vraag is. Wat kost het egaliseren, graszoden leggen etc.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij zijn de uitbaters van een multifunctioneel centrum met sporthal. Wij willen graag buiten in de speeltuin een jeu de boules baan laten aanleggen op de plek waar nu een grasveld is. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna een prijsindicatie.

Tuin en speeltuin aanleggen

Wij zitten te wachten totdat de eerste schop de grond in gaat voor ons nieuwbouwhuis. Wij kunnen niet wachten en dan zou het fijn zijn als onze tuin er geweldig uit komt te zien, want dat vinden we een moeilijk punt. Ik weet dat er wat bij het nieuwbouwproject ook veldjes komen voor de kids en die zou ik graag om jullie speelse en leuke manier gepimpt zien! Durven jullie de klus aan? Vast wel!