Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spar verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spar verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spar verwijderen

Hedera (klimop) + buxus (heg) + spar wortels/stronken verwijderen

De klimop, buxus en spar hebben we zelf al verwijderd. Kunt u een offerte sturen om de stronken/wortels te verwijderen? Klimop op 1 plek wortel. Buxus op 3 x 3 meter (12 x 12 wortels?) Spar op 1 plek wortel

5 Sparren verwijderen

Wij hebben 5 grote sparren in de tuin staan. 2 Ervan hebben vertakkingen. Bij alle sparren is er voldoende ruimte om er met machines bij te komen. Bij 1 spar staat een schuur van de buren in de buurt, bij de rest is er niet iets wat lastig kan zijn. De boomstronken kunnen blijven. Afvoeren kan in overleg, graag zien we de 2 prijsverschillen in de offerte (met of zonder afvoeren).

Boom uit tuin verwijderen

Meneer/mevrouw, wat zouden de kosten zijn van het laten verwijderen van een grote spar uit de tuin?

Boom kappen

In september zou ik graag mijn Spar gekapt willen hebben. De boomstronk verwijderen of uitfrezen. De spar is 10-15 meter hoog. De diameter van de stam is 30 cm. Ik heb een achterom.

Hagen verwijderen

Een dikke laurierhaag verwijderen , minstens 5 meter, twee lage buxushaagjes verwijderen, een lage spar en een kleine toverhazelaar verwijderen en alles afvoeren. Tuin ligt op volkstuincomplex en kan vanwege de paden alleen met kleine graafmachine bereikt worden.

Voortuin herinrichten

- Groen haag naast de voordeur rooien en vervangen voor een zwarte grenen schuttingen van(90 haaks erop) met hardhouten palen. De schuttingen zijn elk 2 m. - Tegels verwijderen en afvoeren. - bruin/grijs grind met nidagravel/grindmatten met worteldoek. - Onder het raam oudhollandse grijze betontegels 80x80 of 60x60 (terras van 320x160). - Staptegels (oudhollandse grijze betontegels 80x80 of 60x60) naar de deur in een bocht. - Stukje haag rooien en afvoeren (overblijvende haag snoeien). - 2 berberis, 1 vuurdoorn, 1 hulst rooien en afvoeren. - Overhangende lijsterbes en onkruid eromheen rooien en afvoeren. - Naast de zijmuur van het huis een zwarte grenen schutting en hardhouten palen met 2 deuren die naar de voortuin openzwaaien incl sluitwerk leveren en plaatsen. - Voor de schutting staptegels (oudhollandse grijze betontegels 80x80 60x60) in een breedte van ongeveer 2 m. - 2 zwartgrijze polyester plantenbakken. 100x100x80: fargesia rufa. 120x50x60: fargesia robusta campbell. - 2 rozenstruiken verplaatsen (maar dat kan waarschijnlijk pas in het najaar). - beetje snoeien van de spar - haag bijsnoeien - hekje verwijderen en afvoeren

Boomstronk van een Spar verwijderen

Verwijderen boomstronk spar 75 cm diameter

Spar verwijderen

Verwijderen van een spar. Hoogte schat ik op circa 8 meter. Graag een offerte met en zonder het wegfrezen van de stronk. Spar en alles graag ook afvoeren. Tuin is goed toegankelijk. Boom staat aan de voorkant van een zijtuin.

Voortuin opnieuw inrichten

• Afgraven en afvoeren van ca. 3 m3 tuingrond en planeren oppervlak 4 x 3 meter • Inclusief verwijderen en afvoeren van 1 x spar en 5 taxus bomen 1. 60 hoog en enkele haagjes van 60 cm hoog. • Bestaande palisadebandjes opnieuw plaatsen • Leveren van 10 m1 palisadebandjes 6 x 40 x 50 cm en plaatsen volgens tekening • Levering van 5 m2 bestrating formaat 20 x 5 cm inclusief leggen • Gesloten schutting van 5 meter x 1. 80 m leveren en plaatsen inclusief toegangspoort 1 x 1.8 m inclusief hang/sluitwerk Goed toegankelijk allemaal.

Boomstronk verwijderen van een spar

Ik wil graag een douglas spar stronk uit mijn tuin verwijderd hebben. De diameter is zo’n 64 cm. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte.