Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Snoeien leibomen en ophogen van de border? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: snoeien leibomen en ophogen van de border. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: snoeien leibomen en ophogen van de border

Snoeien bomen in voor- en achtertuin

Ik ben op zoek naar een hovenier die in mijn achtertuin, bereikbaar via een achterom, 6 leibomen kan snoeien. Bovendien dient in mijn voortuin een tweetal bomen gesnoeid en de klimop op de stam van deze bomen verwijderd te worden. Voor het afvoeren van het afval is een oprit voor de garage aanwezig.

Snoeien leibomen en ophogen van de border

Wij willen 8 leibomen gesnoeid hebben en de 15 m2 border ophogen met aarde. Ik heb een achterom aan de grote straat. Puin mag ook afgevoerd worden.

Onderhoud aan tuin en eventueel zwembad

Graag ontvang ik een offerte voor het onderhoud aan de tuin en zwembad. De werkzaamheden zijn als volgt: - Leibomen snoeien; - Meidoorn snoeien; - Buxushagen snoeien; - Onkruid verwijderen; - Vijver onderhoud; - Opzetzwembad die wij in de grond hebben laten zakken winterklaar maken. De diameter is 3.15 meter.

Tuin winterklaar maken

Voor- en achtertuin moeten winterklaar gemaakt worden. Voortuin: Schoonmaken en verwijderen onkruid talud in voortuin plus verzamelen en afvoer materiaal. Achtertuin: Snoeien van heesters, bamboe, conifeer, etc. Knippen 3 leibomen. Knippen/snoeien klimplanten. Onkruid en bladvrij maken bestrating plus mosvrij maken van bestrating en inspuiten met onkruiddoder. Belangrijk in achtertuin is het niet verstoren van het egelnest.

Leibomen snoeien

Ongeveer 14 meter perelaar leiboom van +/- 4 meter hoog te snoeien

Tuin winterklaar maken

* snoeien boom (achtertuin) * snoeien struiken (achtertuin) * snoeien twee leibomen in voortuin * snoeien haag met klimplant (circa 6m lang x 2m hoog) * onkruid uit borders in achtertuin (circa 20m2) * snoeien klimplant op prieel * foto's beschikbaar voor inschatting werkzaamheden * afsteken gazon (circa 20m lengte) * afvoeren groen