Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sleuf graven voor kabels en waterleiding? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sleuf graven voor kabels en waterleiding. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sleuf graven voor kabels en waterleiding

Afgraven en afvoeren

Wij willen graag onze borders af laten graven. Daar komt bij dat er op de grens met de tuin vd buren een dusdanig goeie sleuf gegraven wordt dat hier zonder problemen een schutting geplaatst kan worden.

Sleuf graven voor kabels en waterleiding

Ik wil van mijn schuur een studio maken. Er moet een sleuf gegraven worden tbv elektra en water. De schuur ligt achter op het perceel, zo'n 45 m verwijderd van het huis waar de wateraansluiting bevind. Er moet dus een lange sleuf gegraven worden. Graag kom ik in contact met vakmannen die dit kunnen uitvoeren en mij hiervoor een prijsopgave willen geven.

Coniferen haag laten plaatsen

In onze voortuin willen we een coniferen haag laten plaatsen. Totale lengte ongeveer 30 meter. Hoogte van de coniferen 125 a 150 cm. Graag ontvangen we een prijs voor het leveren en plaatsen van deze haag inclusief graven van de sleuf waar ze in moeten. Wij zorgen ervoor dat de plek waar ze komen te staan vrij is van planten.

Boomstronken verwijderen en grond klaarmaken

Ik wil graag 4 grotere en 2 kleinere boomstronken verwijderen / weg frezen + beplanting (strook van 5 x 2 meter) verwijderen en grond (totaal 7 x 5 meter) egaliseren ten behoeve van het plaatsen van een tuinhuis. Optioneel ook sleuf graven van 13 meter. Inclusief het afvoeren van materialen. tuin is bereikbaar via een doorgang van 1 meter breed.

Sleuf in de tuin laten graven

Ik wil een sleuf laten uitgraven van 45 meter van de schuur naar de voordeur. Hier moet een mantelbuis in komen (waar later een 6 mmq2 Solar kabel doorheen moet komen en een internet kabel). Dit moet gebeuren op ongeveer ongeveer 0.50 meter diepte.

Gat in de tuin laten graven

Ik wil een gat van 3 x 3 laten afgraven van 65 cm diep. Dit gat wil ik laten voorzien van een drainageput met slang. Tevens dient de grond afgevoerd te worden. Verder wil ik graag een sleuf van +/- 6 meter willen laten grafen van de drainput naar de sloot in verband met de afvoer van het water. Gat voorzien van 15 cm schoon zand. Terrein is niet toegankelijk met groot materieel.

Sleuf in tuin laten graven

In de tuin een sleuf van maximaal 15 meter lengte graven. De sleuf moet een waterleiding in. In ieder geval 60 cm diep en ongeveer 10 cm breed. Er is geen bestrating, die haal ik zelf weg. Alleen het graven van de sleuf moet gedaan worden. Wat zou dit gaan kosten?

Sleuf graven voor aardwarmtecollector

Ik wil een sleuf laten graven, ongeveer 2 meter diep, waarin een slang wordt gelegd, de sleuf kan direct weer dichtgegooid worden, dus bijvoorbeeld 10 meter open graven, slang erin, dichtgooien en weer verder. De slang is ongeveer 80 mm en rond. De grond is los/zanderig/kiezel van boven naar beneden. Totale lengte 100 meter, goed bereikbaar. Het gaat alleen voor het graafwerk, assistentie aanwezig voor het inleggen van de slang. Er is een tekening beschikbaar.

Sleuf graven voor een glasvezelkabel

In dorpen in mijn regio worden corporaties opgericht van dorpsbewoners die zich sterk maken voor een glasvezelnet in de kleine dorpen en buitengebieden. Ik woon zelf buiten het dorp en wil voor mijn situatie graag in dit verband een prijsindicatie ontvangen voor graafwerkzaamheden. Er moet langs een zandweg een sleuf van 700 meter lang gegraven worden naar mijn woning. De sleuf moet circa 60 cm diep zijn en na aanleg van een glasvezelkabel weer dichtgegooid worden.

Tuin- en graafwerkzaamheden

Verwijdering 3 betonnen palen (waslijn palen). De palen zullen maximaal 2.5 meter lang. De palen zijn ongeveer 15 x 15 cm. De palen eventueel ook afvoeren. Plus het graven van een sleuf (t.b.v. drainage) van circa 24 meter. Het is een harde laag geworden, er zit grind in de grond vermengd.