Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuurtje met overkapping bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuurtje met overkapping bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuurtje met overkapping bouwen

Tuin bestraten, overkapping plaatsen, deels kunstgras

Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: De afmetingen van de tuin zijn 13,5 x 5,25, met daarop als vast element een schuurtje van 3,4 x 2,5 x 2 meter (bxdxh) Aan dit schuurtje wil ik graag een overkapping met zo'n doek als dak, wat je open en dicht kunt schuiven, licht houten palen, antraciet doek Tegelen met een groot formaat tegel, ongeveer 40 x 60 cm, verspringend gelegd, in 'levend' grijs met donkergrijs 3 banen kunstgras van 2,5 x 2 meter Ik heb een schets als bijlage meegestuurd Ik zie dat ik maar 1 bestand bij kan voegen, maar kan u meer foto's sturen over de gewenste en huidige situatie, mocht dat nodig zijn. Ik hoor graag van u,

Tuin aanpassen

Ik wil de tuin laten veranderen maar ik weet niet precies wat ik eraan wil gaan veranderen. Ik wil meer groen, minder tegels. Eventueel een overkapping en het terras vervangen. De tuin is 15 bij 4,5 meter. In het midden staat een schuurtje die blijft staan.

Schuurtje met overkapping bouwen

Het gaat om een schuurtje naar eigen ontwerp met overkapping en plat dak. 3,50 m x 2,50 meter van Douglas hout. Wanden van gepotdekseld Zweeds rabat en schuifdeuren. Het liefst wil ik zo snel mogelijk starten met de bouw.

Nieuwbouw tuin aanleggen

Voor een rijtjes (hoekwoning) zijn wij op zoek naar een hovenier die een betaalbare basis kan aanleggen zoals, grondbewerking, terras en bestrating, gazon en aantal borders(zonder beplanting) en een schuurtje voor fietsen et cetera met een overkapping en carport. Kavel is ongeveer 7,50 breedt en achtertuin 13,5 meter diep Zie bijgevoegde foto gaat om bouwnummer 54MO

Tuin egaliseren en aanleggen

Graag zou ik onze tuin willen egaliseren. Momenteel loopt hij erg ongelijk, waardoor we ook een afstapje hebben uit onze keuken. We zouden graag een nieuwe schutting aan 1 kant willen laten plaatsen. We willen graag een overkapping waar een lounge bank en een eettafel in kan staan. Verder willen we ook een hout schuurtje waar alle tuingereedschappen opgeslagen kan worden. Liefst nog een plek waar hout opgeslagen kan worden voor de winter. Verder willen we gras in onze tuin en aan de zijkanten planten en bomen. Onze achtertuin heeft L vorm, en heeft de oppervlakte van 170 m2 ongeveer. En de voortuin heeft een oppervlakte van 80 m2. In onze voortuin staat een grote boom, die mogen we niet zomaar weg halen. Graag zouden we deze ook laten staan. We willen graag een strakke voortuin, met grote vierkante/ rechthoekige bakken waar kleinere bomen in komen te staan. Met daarom ook gras. Graag zouden we een offerte aan willen vragen wat ongeveer de kosten zijn.

Houten overkapping laten plaatsen

Wij hebben een stenen schuur waar het dak lek is (nu bitumen dakbedekking). De bitumen dakbedekking ligt op houten platen welke aan de onderkant nog in goede staat verkeren. Wat wij graag willen is dat het dak van de schuur verlengt gaat worden in 1 deel zodat er een veranda ontstaat. De indicatie maten van het schuurtje is 2.50 bij 3 meter en de veranda moet over de hele breedte van de tuin (circa 4.50 meter) komen zodat de palen niet in het loop pad komen, de diepte moet ongeveer 2 meter worden. De boeidelen van het schuurtje zijn nu van trespa en dat willen wij aanpassen met een product zoals keralit (Monumenten Groen). Schuur en veranda moet gezien worden als 1 geheel als het af is. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin volgens tuinplan aanleggen

Wij zoeken een vakman voor het realiseren van ons tuinplan, waarvan het ontwerp is bijgevoegd. - In het eerste stuk van de tuin, naast de keuken en de wc, liggen tegels en staat een tafel. Dit blijft ongewijzigd. - In het eerste stuk achter de wc, komen over de gehele breedte 2 rijen tegels. Op dit moment liggen de tegels er voor de helft en op de andere helft staat een houten overkapping/schuurtje (zie foto's). Dit schuurtje verdwijnt. Op die plek komen tegels. De extra tegels komen vanuit de huidige tuin (er gaat 1 rij bestaande tegels uit aan het begin van de tuin en 1 rij aan de achterkant. - Vervolgens komt er een stuk gras van 520 x 320 cm. Hier ligt nu ook deels gras maar zal waarschijnlijk nieuw aangelegd moeten worden (in overleg) - Na het gras komen op een oppervlak van 320 x 320 cm houten vlonders (of steigerplanken). Op ongeveer de helft hiervan (180 x 320 cm) moet een eerste overkapping komen. De overkapping is van tuinhout en golfplaten (met onder de golfplaten waarschijnlijk wilgentakken). De overkapping loopt iets schuin naar achter af. - Onder de overkapping komen pallets, deze worden als meubels gebruikt. - Achter de eerste overkapping komt een strook bamboeplanten (in plastic bakken, en soort met relatief weinig wildgroei) - Na de strook bamboe planten komt een 2e overkapping over de gehele breedte van de tuin. Dit wordt een soort doorloop/opbergruimte waarmee de achterpoort verbonden wordt met de tuin. Ook deze overkapping is van tuinhout en golfplaten (wellicht zonder wilgentakken). De tegels onder deze overkapping liggen er al (er gaat 1 strook van de huidige tegels af). - Naast de linkermuur van de tuin komt een strook grind en aan de muur wordt over de gehele breedte klimop geplant. We zoeken een vakman voor de aanleg. In overleg kunnen we bepaalde zaken zelf doen (bomen verwijderen, tegels verleggen). Het is onze wens om de klus op korte termijn te laten starten.

Complete tuin aan laten leggen

Ik zoek een hovenier die deze maand een mogelijkheid ziet om onze achtertuin aan te leggen. Het is een nieuwbouw woning met een tuin van 5 meter breed en 10 meter diep ongeveer. We hebben zelf al een ontwerp. De tuin moet eerst uitgegraven worden en zand gestort worden. Vervolgens willen we een deel bestrating en een stukje gras met ook een klein stukje plantenbak gedeelte. Aan het schuurtje willen we een overkapping uit laten lopen. Meubilair is al aanwezig en een groot gedeelte van de boompjes en plantjes ook. Tevens hebben we ook de stenen al die gelegd kunnen worden. We zoeken dus een hovenier die onze tuin aan willen leggen en hiervoor een gepaste offerte kan opmaken. Het liefst willen we het af hebben in deze maand nog.

Tuin op een camping renoveren

Renovatie bestaande tuin bij een stacaravan camping Zanderij. Verwijderen huidige bestrating, beplanting en schuurtje. Aanbrengen nieuwe erfscheiding, bestrating, beplanting. Plaatsen schuurtje, overkapping en elektra. Het gaat om ongeveer 120 m2. Dit moet bestraat worden.

Schuur herplaatsen en betrating opnieuw leggen

Schuurtje van 4 x 2,5 meter en een overkapping van 2 meter herplaatsen. De schuur bestaat uit panelen, is uit elkaar gehaald voor de verhuizing en moet opnieuw in elkaar gezet worden. Tevens ca. 36 m2. bestrating opnieuw leggen. Graag telefonisch contact i.v.m. internetproblemen.