Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuttingpoort plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuttingpoort plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuttingpoort plaatsen

Schuttingpoort plaatsen

Schuttingpoort van 100X200 cm, één paal en één schutting van 150X200 cm.

Schutting plaatsen met een schuttingpoort

Schutting plaatsen inclusief schuttingpoort. Totale lengte is ongeveer 4.50 meter. Voorkeur hout/grenen. Hoogte is ongeveer 1.70 meter.

Plaatsen houten schutting en coniferen verwijderen

Graag wil ik een een (hard-)houten schutting, met daarin een schuttingdeur, plaatsen aan de achterzijde van mijn tuin (een rechte lijn). Het gaat om een schutting over een lengte van circa 5.50 meter. Simpele schuttingpoort met eenvoudig hang en sluit werk. Er staat nu een 2,5 meter hoge haag van coniferen, ongeveer 3 meter en een stukje plus een oude houten schutting van circa 2.50 meter lang. Er is ook nog een oud ijzeren tuinhekje. De Haag, oude schuttingdelen en het oude tuinhekje dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Graag ontvang ik een offerte.

Schuttingdelen plaatsen

Het zal gaan om het plaatsen van in totaal 3 schuttingen. Er zullen 2 schuttingen van 12 meter en eenmaal 13.50 meter geplaatst moeten worden waarvan 2 keer een hoek en eenmaal een schuttingpoort. Wij willen graag 21 planks grenen schuttingsdelen voorzien van betonpalen, betonnen onderplaat en afdekplaat. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de oude schuttingen verwijderd zijn.

Schuttingen en schuttingpoort plaatsen

Ik wil graag 19 meter schuttingen inclusief schuttingpoort laten plaatsen. Eventueel ook de oude schutting weg laten halen.

Poort met slot leveren en plaatsen

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om een nieuwe schuttingpoort/deur te laten zetten met slot. Die je van beide kanten op slot kunt doen. Deze deur staat tussen 2 muren in.

Schuttingpoort met scherm laten plaatsen

Ik wil graag een poort maken van 220 cm hoog en 90 cm breed. Deze moet tussen 2 muren in komen, waarvan er een 75 cm hoog is. Er moet daar dus een schutting paneel opkomen van 145 hoog en 2 meter breed.

Schuttingpoorten plaatsen en boom snoeien

Ik wil graag voor en achter in mijn tuin een degelijke schuttingpoort geplaatst hebben.Daarnaast dient er aan de zijkant 4 meter schutting en in de voortuin 4 meter schutting geplaatst te worden. Graag ontvangen wij hier advies en mogelijkheden voor. De materialen dient de vakman mee te brengen. Ook zoek ik iemand die mijn 15 jaar oude kersenboom vakkundig kan snoeien.

Schuttingpoort plaatsen

Wij hebben al een heggenschutting maar nog geen poort. We willen graag een poort laten plaatsen. Graag horen wij wat dit kost (eventueel inclusief materiaal omdat we zelf geen vervoer hebben om een poort te vervoeren).

Wij willen in onze achtertuin graag een ...

Wij willen in onze achtertuin graag een schutting laten leveren en plaatsen om aan drie zijden de tuin af te schermen (ong 6,15m bij 7,65m bij 6,15m). De schutting moet dicht, simpel en degelijk zijn. Ook willen we graag een brede schuttingpoort laten plaatsen. Om de schutting te plaatsen moeten er een aantal bomen gesnoeid en mogelijk verwijderd worden.