Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuttingpoort plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuttingpoort plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuttingpoort plaatsen

Schuttingpoort plaatsen

Wij hebben een poort van hardhout liggen, reeds op maat. We zoeken iemand die deze kan bevestigen/monteren. Aan 1 kant aan een schuur en andere kant in de grond. Er zijn ook nog 2 grondpalen nodig en beslag, kunt u dit in de offerte meenemen? Geen voorwerk nodig.

Schuttingdeur en schuttingdeel plaatsen

Schuttingpoort en 1 deel van de schutting is door de storm omgewaaid. Dit wil ik opnieuw laten plaatsen. De huidige schutting kan vervolgens afgevoerd worden. De schutting moet 180 bij 180 zijn met een poort van 90-100 cm.

Schutting en schuttingpoort plaatsen

Een recht stuk van 4 schermen plus hardhout palen plaatsen. Dan achter haaks daarop iets meer dan 5 meter schutting. Maar er zal een deur in komen op het midden van die 5 meter. De deur wordt 1.10 meter breed. Daar ligt ook een stoep met 30 x 30 cm tegels. De stoep is 1,5 meter breed. Dit gedeelte schutting krijgt betonpalen en 18 mm dikke planken (schermen van 180 x 180 cm). Voor de deur zullen houten palen of wat mogelijk is noodzakelijk zijn (kan dit ook beton zijn?). De deur krijgt een cilinderslot en beslag incl. gegalvaniseerd binnenframe. Graag het materiaal opnemen in de offerte. Het lijkt mij zinvol dat de vakman komt ter plaatse komt kijken.

Schuttingpoort plaatsen

Schuttingpoort van 100X200 cm, één paal en één schutting van 150X200 cm.

Schutting plaatsen met een schuttingpoort

Schutting plaatsen inclusief schuttingpoort. Totale lengte is ongeveer 4.50 meter. Voorkeur hout/grenen. Hoogte is ongeveer 1.70 meter.

Plaatsen houten schutting en coniferen verwijderen

Graag wil ik een een (hard-)houten schutting, met daarin een schuttingdeur, plaatsen aan de achterzijde van mijn tuin (een rechte lijn). Het gaat om een schutting over een lengte van circa 5.50 meter. Simpele schuttingpoort met eenvoudig hang en sluit werk. Er staat nu een 2,5 meter hoge haag van coniferen, ongeveer 3 meter en een stukje plus een oude houten schutting van circa 2.50 meter lang. Er is ook nog een oud ijzeren tuinhekje. De Haag, oude schuttingdelen en het oude tuinhekje dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Graag ontvang ik een offerte.

Schuttingdelen plaatsen

Het zal gaan om het plaatsen van in totaal 3 schuttingen. Er zullen 2 schuttingen van 12 meter en eenmaal 13.50 meter geplaatst moeten worden waarvan 2 keer een hoek en eenmaal een schuttingpoort. Wij willen graag 21 planks grenen schuttingsdelen voorzien van betonpalen, betonnen onderplaat en afdekplaat. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de oude schuttingen verwijderd zijn.

Schuttingen en schuttingpoort plaatsen

Ik wil graag 19 meter schuttingen inclusief schuttingpoort laten plaatsen. Eventueel ook de oude schutting weg laten halen.

Poort met slot leveren en plaatsen

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om een nieuwe schuttingpoort/deur te laten zetten met slot. Die je van beide kanten op slot kunt doen. Deze deur staat tussen 2 muren in.

Schuttingpoort met scherm laten plaatsen

Ik wil graag een poort maken van 220 cm hoog en 90 cm breed. Deze moet tussen 2 muren in komen, waarvan er een 75 cm hoog is. Er moet daar dus een schutting paneel opkomen van 145 hoog en 2 meter breed.