Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuttingen en schuttingpalen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuttingen en schuttingpalen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuttingen en schuttingpalen plaatsen

Composiet deur en schutting leveren en plaatsen

Er moeten schuttingen worden geplaatst inclusief schuttingpalen, nieuwe poortdeur met hang en slotwerk en verwijderen en afvoeren van oude houten schutting. De lengte is ca. 6 meter en de hoogte is 1. 80 meter

Kapotte schutting laten zetten

Ik wil een schutting laten plaatsen het gaat om 2 schuttingen. Mijn vorige schuttingen zijn door stormschade kapot gegaan. De schuttingen plus schuttingpalen en overige materiaal heb ik zelf gekocht. Alleen moeten ze geplaatst worden.

Schuttingen en schuttingpalen plaatsen

Ik zou graag een offerte voor het plaatsen van een schutting en palen voor mijn achtertuin. Het gaat om ongeveer 10 schuttingen van 180 bij 180 cm en 10 palen. Ik hoor het graag.

Omgewaaide schuttingen herstellen

Gaat om 10 á 12 schuttingendelen die hersteld moeten worden, sommige schuttingpalen die door de wind scheef staan, wat zijn de kosten, is het mogelijk om een prijs opgave te krijgen, en wanneer zou een reparatie plaats kunnen vinden, liefst zo snel mogelijk serge hengelo.

Stormschade aan schutting herstellen

Schuttingen inclusief schuttingpalen over 10 meter, 5 delen, plaatsen bij een dakterras. Door de storm van gisteren is de oude schutting weggeblazen en de palen aan het terras afgebroken.

Composiet schutting plaatsen

Er moeten schuttingen worden geplaatst inclusief schuttingpalen, nieuwe poortdeur met hang en slotwerk en verwijderen en afvoeren van oude houten schutting. De lengte is 6 meter en de hoogte is 1.80 meter.

Schuttingpalen aanstorten met beton

Ik heb in 2016 schuttingen laten plaatsen via de praxis. Deze schuttingen heb ik daar ook vandaan. Na een half jaar viel mij op dat deze schuttingen niet recht stonden en bij een beetje wind direct heen en weer begonnen te waaien. De klusservice is bij mij terug gekomen en de mannen hebben geheel kosteloos aan 1 kant beton gestort. Het leek erop dat het nu beter stond, maar ik ben nog altijd niet tevreden. Ik denk dat er aan de andere kant ook beton gestort dient te worden. Ik ben via de Praxis Den Haag Verheeskade met de klusservice in contact gekomen, maar dit lijkt niet meer op die manier te gebeuren. En de mevrouw van de Verheeskade en iemand van Praxis klantenservice Amsterdam verwees mij naar de website. Kortom ik kom graag in contact met een bedrijf die er voor wil zorgen dat mijn schutting recht komt te staan. Wellicht kan er in het archief gekeken worden welk klusbedrijf dit is geweest en of dit net als toen gewoon weer onder de garantie kan vallen. Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet,

Schutting en schuttingpalen plaatsen

Schuttingen inclusief schuttingpalen (betonnen palen en onderplaten) plaatsen. 20 strekkende meters inclusief poort met ijzeren frame (Ervan uitgaande schutting 190 cm + 1 paal) Graag een offerte. Alvast bedankt .

Schuttingen met schuttingpalen plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van 3 hardhouten schuttingdelen inclusief hardhouten palen in een rechte lijn tussen 2 muren. De lengte tussen de 2 muren is 525 cm en de hoogte van de schutting zal 180 cm moeten worden.

Stormschade aan een schutting herstellen

Ik wil graag 4 schuttingpalen plaatsen over een lengte van ongeveer 6 meter en bestaande schuttingen terugplaatsen na de stormschade.