Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuttingen plaatsen en oude weghalen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuttingen plaatsen en oude weghalen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuttingen plaatsen en oude weghalen

Schuttingdelen plaatsen

Ik heb een offerte nodig voor het plaatsen van 8 schuttingen voor de verzekering. Het gaat om schuttingdelen van 180 bij 180 cm waarvan aan beide zijden 4 stuks geplaatst moeten worden.

Tuin bestraten

Wij willen graag onze tuin laten bestraten met Abbeystones 20 x 30 cm. De tuin achter is ongeveer 30 m2 en de voortuin ongeveer 6 m2. Ook willen we graag aan 1 kant van de tuin nieuwe schuttingen. Hier willen wij houten schuttingsdelen en palen laten plaatsen. Dit is ongeveer 7 meter lang.

Nieuwe tuin aanleggen

Onze tuin de oude beplanting weghalen, schuttingen verwijderen en twee terrassen aanleggen, eventueel nieuwe schutting plaatsen met een schuifdeur erin, de tuin egaliseren en gras aanleggen. Ik zal hier zelf fulltime bij helpen.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

In onze tuin dient de heg te worden verwijderd en afgevoerd en houten schuttingsdelen en palen geplaatst, inclusief een poort. De tuin is 14 meter lang en 4,5 meter breed en de schuttingen dienen aan 1 lange zijde en 1 korte zijde te komen dus in totaal ongeveer 18,5 meter. De achtertuin is goed bereikbaar.

Schuttingdelen plaatsen vanwege stormschade

Enige tijd geleden had ik windschade aan de schuttingen ik wil daarom graag 3 schuttingen willen laten plaatsen in mijn achtertuin. Zou ik hier een offerte van kunnen krijgen zodat ik dit kan doorgeven aan mijn verzekering? 1.80 x 1.80 m

Schutting, overkapping en bestrating aanbrengen

Als bijlage een tekening: de schuttingen mogen aan weerszijden 19 planks vuren panelen 180 x 180 cm met bangkirai palen. Linkerkant 8 panelen en rechterzijde 9 panelen. De overkapping mag een golfplaten dakbedekking krijgen gelijk aan de huidige schuur. Aan de voorzijde van het afdakje willen we een raster met daarin kindvriendelijke beplanting. De paarsomlijnde vakjes zijn tegels die we willen laten plaatsen. Deze hebben we al liggen. De zwart omlijnde vakjes zijn huidige bestrating, 50 x 50 cm. Ik kan u ook foto's sturen van de huidige tuin voor een beter

Schuttingen monteren

Ik wil schuttingen laten plaatsen in mijn tuin heb totaal ongeveer 6 stuks nodig inc matriaal en montage wou ik weten wat ik kwijt ben

Schutting laten plaatsen

13 schuttingen 1. 80x1. 80 + 1 poort plaatsen.

Nieuwe schuttingen plaatsen

Ik wil graag 2 tot 3 nieuwe schuttingen van 180 bij 180 cm geplaatst hebben. En een paal bevestigd hebben aan de bestaande schutting en een schroef boren door de paal.

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Door de storm zijn 2 schuttingen omgewaaid en wil graag een nieuwe laten plaatsen. Het gaat in totaal om 26 meter. Is het mogelijk dat jullie de oude schutting verwijderen? Er moet overigens ook een poort geplaatst worden.