Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuttingen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuttingen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuttingen plaatsen

Complete tuin renoveren

Momenteel is is er veel verzakking. En ik wil de bomen en heg vervangen door schuttingen. Even op een rij Bomen en struiken vervangen door een schutting met de buren Een nieuwe tuin deur Verhogen van de tuin Geel gekleurde tegels vervangen (met grijze tegels die ik zal aanschaffen) Herinrichten van de tuin na de verhoging De huidige kraan lekt, deze vervangen of repareren Extra: een houten terras bij de ingang van de tuin voor klimop. Wat ik hierboven heb beschreven is alles wat aan vervanging toe is. Ik ontvang graag een offerte voor de werkzaamheden dat jullie kunnen uitvoeren. Zou je de offerte voor de het verwijderen en plaatsen van de schuttingen voor elke kant apart willen opnemen in de offerte. Dit wil ik met de buren bespreken.

Schuttingen plaatsen

Wij willen graag schuttingen hebben geplaatst met 2 hoeken en een poort van 60 cm breed, de totale omtrek is 17 meter. Opgedeeld hebben wij een gedeelte van 2x 3,5 meter en een gedeelte van 10 meter. Er staat op dit moment nog een garage op de plek waar de schuttingen komen te staan dus kan er helaas nog geen foto's van toevoegen. Graag een aantal opties voordragen.

Schutting vervangen

Geachte heer, mevrouw, Ik wil een offerte vragen, het gaat om het plaatsen van schuttingen en het bijbehorende materiaal. Het gaat bij een kant om 5 schuttingen ( 1.80 m bij 1.80 m per schutting) inclusief schuttingen, palen enz.). Huidige schutting moet weggehaald worden, wie dit doet weet ik nog niet. Graag 2 offertes: 1 inclusief verwijderen en 1 zonder verwijderen. Bij de andere kant gaat alleen om het plaatsen van 5 schuttingen ( schuttingen zijn aanwezig, de oude schuttingen zijn nog goed alleen moet het goed vast gezet worden maar wel met nieuwe palen) dus hier een offerte voor alleen voor het plaatsen van 5 schuttingen + bij bijbehorende palen. De tuin is ongeveer 9 bij 1.80 m. Liever geen betonhout schutting. Graag voor ieder een aparte offerte want ik ga het met de naaste buren overleggen. Bedankt alvast.

Schutting plaatsen

Wij willen graag schuttingen voor onze tuin. Gezien wij niet een al te groot budget hebben hiervoor, maar het ook niet zelf kunnen plaatsen willen wij voor de goedkopere houten schutting gaan (wel 180x180). Onze tuin is 16 meter lang. Graag ontvang ik een offerte voor 16 meter en voor 32 meter.

Schutting plaatsen

Ik wil graag de kosten weten voor het plaatsen van houten schuttingen (7,6 meter). Incl en excl materiaal.

Nieuwe schuttingen plaatsen en oude meenemen

Ik wil aan beide zijden nieuwe schuttingen plaatsen met betonpalen en beton onderaan. Een schutting is ca 8 schutting delen en de andere 4 schutting delen. Graag de oude schuttingen meenemen en wortels van hedera verwijderen.

Schuttingpaal repareren en herplaatsen schutting + toekomstig tuinaanleg: ontwerp, tegelen, borders

Ik heb 2 omgewaaide schuttingdelen van 1.80 m, waarbij in het midden de betonpaal volledig is afgebroken. Het lijkt er op dat de schuttingen zelf nog wel bruikbaar zijn. Graag laat ik direct ook de schuttingdelen terug plaatsen. De betonnen paal is van een standaardmaat, deze steekt ongeveer 10 cm boven de schuttingdelen uit. In de toekomst heb ik ook een klus om de tuin volledig te laten doen. Er is nu alleen onkruid. Dit wil ik laten betegelen, wat borders laten aanleggen en eerst een ontwerp laten maken. De tuin is 17 m diep bij 6 m breed.

Schutting plaatsen in tuin

Ik wil graag wat tuinschermen in de tuin plaatsen. Vanaf de muur van de woonkamer (dus in de lengte is dat ongeveer 15/16 meter (dus pak m beet 8 tuinschermen en dan in de breedte een meter of 4 a 4,5 dus ongeveer 2 of 2.5 schermen. Zou dat graag willen laten plaatsen en vroeg mij af wat dat ongeveer kan gaan kosten. Exclusief materiaal want daar zorg ik dan zelf voor. Het gaat om deze schermen: https://www.praxis.nl/tuin-buitenleven/tuinhout/schuttingen/tuinschermen/tuinscherm-multi-grenen-recht-180x180cm/5014362

Schutting plaatsen

Het opnieuw plaatsen van 3 rechte schuttingen 8mtr 10 mtr 8mtr en een deur met frame. Douglas-houten schuttingpanelen met palen en onderrand van beton. Misschien ook tuin ophogen en betontegels 60x60 leggen 45m2

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

Wij willen rondom de achtertuin graag nieuwe schuttingen laten plaatsen. Het gaat om +/- 15,5 meter schutting (kan paar cm verschillen) en een poortdeur van (nu 0.95 cm) De poort is exclusief de 15,5 meter. De wens is een volledig houten schutting met liggende planken en hardhouten palen en een hoogte van 180 tot 200 cm. De huidige schutting verwijderen we hoogstwaarschijnlijk zelf.