Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe schuttingen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe schuttingen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe schuttingen plaatsen

Bestraten, schutting en poort plaatsen

Voortuin bestraten (22 m2) met getrommelde cobble stones, Achter terrassen aanleggen (5,5 bij 9,5 m), grenen schuttingen en poort plaatsen (7 meter).

Tuin aanleggen

Na brandschade moet de achtertuin opnieuw aangelegd worden. Gedeeltelijk zullen we dat ivm kosten zelf doen, maar het staat u vrij om voor meerdere delen tevens een offerte uit te brengen (handig dus alles los te specificeren). Prioriteiten qua uitbesteding zijn: 1) het bouwen van overkapping aan garage (zie maten tekening) 2) het verwijderen van klinkers en leggen van 60x60 cm betontegels (zie tekening) 3) Het plaatsen van schuttingen, afgewisseld met trellispanelen (zie tekening) De materialen voor tegels en beplanting zijn al geselecteerd, maar nog niet aangeschaft, dus ook hier staat het u vrij om een offerte op uit te brengen. (Schuttingen 180m antraciet composiet en 3 a 4 hedera hagen ivm groenwens gemeente; en aantal platanen in het middengedeelte en evt langs de zijkant). Ivm hoogte uitkering verzekering, zullen we als gezegd ook delen zelf doen, maar hoe meer we kunnen uitbesteden, hoe liever. Dus het plaatsen van de borders langs de lange lange schutting, het stukje groen (kunstgras) en opvullen met grind, mag ook in de offerte worden opgenomen.

Meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen

Ik wil graag dat de grond van de achtertuin afgegraven wordt en zand erin gedaan wordt en daarna bewerkt. Grond ook afvoeren, maar kan gratis doordeweeks naar depot hier gebracht worden. Grond van mijn tuin liefst 18 mei klaar. De andere tuinen en schutting etc kan ook de weken erna. Mocht prijs interessant zijn dan willen mijn 3 buren dit ook. Tevens willen we met vier huizen schuttingen laten plaatsen. Via het hoekhuis van de buurman zou je met een kleine en smalle graafmachine er langs kunnen en alle vier de tuinen kunnen doen. Het gaat om 3 composiet schuttingen plaatsen met smalle korven met grof grind. Tuin is ongeveer 25m2 en de maten voor de totale lengte vd schuttingen zijn ongeveer 2x 7900 en 1x 9900 . In nieuwbouwwijk Triangel in Waddinxveen.

Schuttingen en tuinpoort plaatsen

Wij willen een nieuwe schutting composiet van 3.60 op lang op een muurtje laten plaatsen en een schutting plus poort die dan op dezelfde hoogte moet komen als de andere schutting, totaal 2,73 (hier dus geen muurtje). De huidige schutting verwijderen we zelf en eventueel laat ik het afvoeren. We vinden de schuttingen van elephanten in de combinatie aluminium mooi.

Schuttingen in douglas - beton laten plaatsen

Wij willen graag een schutting kopen en laten plaatsen met douglas hout en antraciet beton palen ook met een onderpaal. Zie toegevoede bijlage voor meer informatie hierover. Ongeveer totalen van schuttingen: -hoge (2m): 39m incl 1 poort -lage (1m): 6m incl 1 poort -gaaspanelen: 2m lang, 2 stuks -diagonaal: 2m lang, 1 stuk

Schuttingen plaatsen

Het betreft het plaatsen van 5 schuttingsdelen van 180 x 180 cm en het plaatsen van een poortdeur van 110 cm. De palen dienen van hout of beton te worden en de tuin is goed te bereiken. Ik zou graag separaat een prijs ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van de oude schutting.

Schutting verwijderen en nieuwe leveren en plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: Verwijderen oude schuttingen aan weerszijde van de tuin. 1x8 meter en 1x 10 meter En plaatsen 23 planken schutting voor 1x8 meter en 1x 10 meter Offerte inclusief leveren en plaatsen, afvoeren oud materiaal

Tuinaanleg, bestrating, elektra

Onze tuin (300 m2) graag egaliseren, schuttingen plaatsen, bestraten, beplanten en eventueel elektra/verlichting plaatsen. Bijgevoegde tekening is niet helemaal hetgeen het uiteindelijk gaat worden maar geeft een idee van afmeting en plan.

Schutting plaatsen

Ik heb in november 2018 6 hardhouten schuttingen gekocht. Mijn buurman zou deze plaatsen en heeft 4 van de 6 schuttingen geplaatst. Nu heeft mijn buurman een blessure opgelopen waardoor hij de klus niet kan afmaken. wie kan mij helpen de klus af te maken?

Schuttingen plaatsen

Onze tuin is 15 meter diep. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen waarna wij graag betonnen palen en onderplaten laten plaatsen met houten schuttingsdelen. Er zal 1 zijde gedaan moeten worden. De mogelijkheid bestaat dat er meerdere buren mee willen gaan doen.