Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuttingen met de buren laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuttingen met de buren laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuttingen met de buren laten plaatsen

Betonschutting plaatsen

Ik wil samen met de buren een beton schutting laten plaatsen, (uit de folder met gratis plaatsen). Wij willen tussen de schermen een gaasscherm. Hier moet echter ook een beton plaat onder zoals bij de andere schermen. Is dit mogelijk en zit dit ook bij de gratis plaatsing in? Ook willen wij graag de poort mee vervangen, kan dit ook bij de schutting geplaatst worden? Het gaat om totaal 9 beton schuttingen, verdeeld over 3 zijdes en 1 gaasscherm en 1 poort van 90 cm.

Schutting in twee delen plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen: 1 deel van 8 meter lengte 180 cm hoog en 1 deel van 6 meter lengte, 200 cm hoog. Beide schuttingen van type "Exclusive Recht" dus product nummers 324595 en 505786. Daar moeten dan nog tuinpalen bij. Worden dat dan palen van 290 cm (224251? ) voor de 200 cm tuinschermen en van 270 cm (224243? ) voor 180 cm? Graag advies hierover. De 2 delen van de schutting grenzen aan mijn buren (180 cm hoog) en achterburen (200 cm hoog). Bij beide delen is aan 1 uiteinde bevestiging aan een muur mogelijk, het andere eind in de hoek van de tuin staat vrij maar kan mogelijk aan elkaar worden bevestigd voor extra stevigheid. Deze klus is in de achtertuin. Die is toegankelijk via de oprit een poort van 90 cm breed. Zie ook het schetsje. De bestaande schutting is verrot en zal ik samen met de achterbuurman verwijderen. Graag een aparte offerte voor beide delen (8 m x 180 cm en 6 m x 200 cm) in verband met het delen van de kosten met de (achter-)buren.

Schuttingen met de buren laten plaatsen

Mijn buren (totaal 9) en ik willen schuttingen bestellen + plaatsing daarvan laten doen door een vakman. De lengte van de schuttingen zou moeten zijn 8.80 m per tuin. Materiaal is 'Schutting Exclusive hardhout 180 x 180 cm' van (met een antraciet betonnen onderplaat van 60 cm hoog, als dit past). Ook zouden wij, bij de uitgang van de tuin, naast de deur met betonnen schutting dichtmaken (ongeveer 1 m x 9). Geen voorwerk nodig.

Ingekorte schuttingen laten plaatsen

Ik wil 3 en 2 ingekorte schuttingen laten plaatsen met afwerklat en onder andere een extra plank. Gaat om ongeveer 7 meter lengte. De tuin is goed toegankelijk. Er moet dus op 1,80 meter een afwerklat komen omdat de schutting van de buren 2 meter hoog is.

Wilgentenen schutting laten plaatsen

Ik wil graag 2 wilgentenen schuttingen laten plaatsen in mijn achtertuin. 1 schutting geplaatst tussen een stenen garage en een stenen muur van de buren. 720 cm breed en 200 cm hoog. De tweede schutting zou geplaatst worden tussen de stenen garage en het woonhuis. Hierin wil ik graag een poort. De afstand tussen garage en huis is 3 m. Ook deze zou 2 m hoog moeten worden. Ik zie uw offerte graag tegemoet.

Heggen verwijderen, plaatsen van schuttingen en vlonder

Ik heb 2 oude heggen die verwijderd moeten worden. Een schutting plaatsen die moet aansluiten op het al bestaande stuk schutting met de buren. Het betreft circa 15 meter, inclusief een poort. Zie foto’s voor idee schutting. Ook wil ik graag een terrasvlonder laten plaatsen. Dit kan eventueel over bestaande stoeptegels heen. Het betreft circa 12 m2. Tuin is bereikbaar via achterom en poort.

Schuttingdelen laten plaatsen

Ik wil een 3 schuttingen laten plaatsen van 180 bij 180 cm. Het is een afscheiding tussen mij en de buren.

Schuttingen plaatsen aan beide tuinkanten

Wij wensen een nieuwe Hout-Beton schutting aan beide zijden van onze tuin. Geen medewerking van buren, dus plaatsing alleen vanuit onze tuin. Bouwrijp maken gaat niet in verband met wortels en bestaande bouw. Er moet dus worden geïmproviseerd. Het liefs wil ik palen boren met mini graafmachine uitgerust met grondboor. De ene zijde is 13.85 meter en de andere zijde 9.20 meter ongeveer als de buurman meewerkt (1e optie). 2e optie niet meewerken is 8.90 meter en moet er een poort worden geplaatst. De oude materialen afvoeren en bestrating aanpassen circa overnieuw en afwaterend leggen. Graag prijs per hele klus aanneemsom en per onderdeel dus levering materialen plaatsing arbeid afvoer oude hekwerken zo ver van toepassing.

Schutting van beton met hout maken

Ik wil twee schuttingen van aan een kant 9,50 meter lang en de andere kant 2,10 meter lang. Beide kanten met de buren gedeeld, dus twee bonnen met dito namen van mij en de buren aan hun kant, verlenging van de ene kant naar circa 12,30 (2,80 meter) plus een poort met extra brede ingang (breedte circa 2,30 ) op rekening van de buurkant van 9,50 meter kant. Aan de andere kant ook een poort met extra brede ingang (ook circa 2,30 meter breed). Luxe hout beton schutting (hoge onderkant beton) met 23 planken.

Tuin afgraven en plaatsen schuttingen

Ik ben samen met mijn buren op zoek naar een vakman die onze tuinen wil afgraven en startklaar wil maken. Het gaat daarbij om een totale oppervlakte van 304 m2.

Partners

Partners van Casius