Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuttingdelen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuttingdelen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuttingdelen vervangen

Omgewaaide schutting repareren

De schutting is gedeeltelijk (3 van de 8 houten schutting) omgewaaid/afgebroken door de (januari) storm. De tuin is 9 meter lang, schutting komt aan 1 zijde, zonder poort. Alle schuttingdelen moeten vervangen worden dus het gaat om 8 schermen met palen. De klus zelf heeft geen spoed, een spoedige prijsopgave zou wel fijn zijn.

Tuinschutting vervangen

Ik wil de tuinschutting laten vervangen. Totaal materiaal: 10 betonnen palen en 9 schuttingdelen van 1,80 x 1,80 meter. Betonnen palen met cement versterken. Afvoeren oude schutting (9) en houten (10) palen.

Betonpalen en schuttingdelen plaatsen

Gaarne een offerte voor: plaatsen van 12 betonnen tuinschutting palen & vervangen & beitsen 3 houten schuttingdelen. Wij, samen met onze linker en rechterburen, willen onze houten schuttingpalen vervangen door betonnen palen. Ook een aantal schuttingdelen moeten vervangen worden, maar lang niet alle. Het gaat ongeveer om 12 betonnen palen (eventueel 18) en 3 schuttingdelen (eventueel 9). De "eventueel" hangt af van kostenopgave en keuze van een van de buren.

Omgewaaide schutting repareren/vervangen

Ik heb een tuin van 4,5 x 12 meter en nu is er aan 1 kant de hek omgewaaid en gebroken en mijn tuindeur geheel gebroken, ook zijn er van de 7 palen 4 doormidden die vervangen moeten worden. Ik wil 7 schuttingdelen van 180 bij 180 vervangen, 1 deurdeel van 90 bij 180 vervangen en 4 palen van normale lengte hebben. Vervolgens wil ik alle palen in beton gegoten hebben en zou hier een prijsindicatie voor willen.

Vervangen tuinschermen na stormschade

Hierbij ontvang ik graag een gedetailleerde offerte voor het vervangen van totaal 16 schermen. 13 van de zijtuin en 3 van de voortuin. Van de zijtuin moet er 1 op maat gemaakt worden namelijk 90 cm breed en 1 van de voortuin moet 1 meter worden. De andere schuttingdelen moeten 180 bij 180 zijn.

Omgewaaide schutting na een hevige storm herstellen

Door hevige storm zijn er een aantal schuttingdelen omgewaaid. Er zouden 3 nieuwe schuttingdelen geplaatst moeten worden van 180 bij 180 cm. Plus een paal van standaard maat aan de andere kant vervangen worden. Deze is afgebroken.

Schutting vervangen na stormschade

4 schuttingdelen Hilhout achterdeel, poort en palen vervangen en plaatsen.

Schutting met stormschade herstellen

Bij deze vraag ik een gratis offerte voor de verzekering, stormherstelschade, de schutting hangt scheef. Er zijn 3 palen geknapt en er zullen zeker 3/4 schuttingdelen vervangen moeten worden. Ze zijn ongeveer 2 bij 2 meter qua afmeting. Er kan contact opgenomen worden voor het maken van een afspraak om het werk te komen bekijken. Graag hoor ik het van u. Ik wil geen borgstelling betalen. Goed toegankelijke tuin.

Schutting herstellen in de tuin

Na afgelopen storm zijn een paar composiet palen afgebroken en een aantal schuttingdelen kapot gegaan. Deze zullen door nieuwe panelen/palen/deur vervangen moeten worden. Oorzaak is mijn inziens dat de huidige composiet palen zonder beton/"paal vast" geplaatst zijn. Naast het vervangen van de delen zullen de huidige palen weer rechtgezet moeten worden in beton. Gaat voor een klus van mij en de buurman. Totaal 25 palen. Daar op basis van deze informatie nog geen gedetailleerde offerte gemaakt kan worden, eerst een globale indicatie graag. Daarna graag even langskomen.

Houten schuttingdelen vervangen

Mijn tuinafscheiding bestaat uit gemetselde delen en daar zijn schuttingdelen tussen geplaatst. Nu moeten deze schuttingdelen worden vervangen. Bij voorkeur door de bamboeafscheidingsdelen die jullie in het assortiment hebben. Maar ik sta ook open voor een andere oplossing, als dat makkelijker is. De afmetingen van de drie delen zijn ongeveer als volgt 160 centimeter bij 130 centimeter hoog. Ook ben ik op zoek naar een nieuwe poort. Deze dient 100 centimeter breed te zijn.

Partners

Partners van Casius