Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuttingdelen en poort plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuttingdelen en poort plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuttingdelen en poort plaatsen

Hoge schutting en hek plaatsen

Ik wil graag een hoge schutting/hek plaatsen in de tuin. Het gaat om twee schuttingdelen van 180 bij 180 cm. Ook moet er een poort geplaatst worden van ongeveer 90 cm.

Schutting in achtertuin plaatsen

Aan linkerzijde tuin 2 schuttingdelen met 3 palen met een totale lengte van circa 3,10 meter. Aan rechterzijde 3 schuttingdelen met 4 palen met een totale lengte van circa 5 meter met haaks daarop een stuk schutting van circa 1 meter met poort van 90 cm en 3 palen.

Schutting plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een schutting. - er moeten 5 palen de grond in; - er moeten 4 schuttingdelen geplaatst. (Van het ene scherm moeten een paar latten af anders wordt het te breed); - en er moet een poort worden ingehangen. De prijs die ik krijg is dat puur het arbeidsloon?

Poort en schuttingdelen plaatsen en wat straatwerk

Ik wil een poort van 90 x 180 cm laten plaatsen met daarnaast nog 2 x 90 x 180 cm schuttingdelen. Ik heb op de gamma site gekeken en aan materiaal kost dit dan 200 euro, exclusief palen en beslag van de poort. Verder het straatwerk er onder aanpassen. 1 m2 ophogen met 25 cm (dus alleen zand er in en weer straten. En een stukje van 4 m2 extra bestraten. Stenen heb ik al. Graag een totaal offerte voor de klus, inclusief ophalen schuttingen bij Gamma (700 meter verderop).

Schutting vervangen na stormschade

4 schuttingdelen Hilhout achterdeel, poort en palen vervangen en plaatsen.

Schutting vernieuwen

Door de storm is een deel van mijn schutting weggewaaid. Er moet nu een nieuwe schutting geplaatst worden. Het gaat om drie schuttingdelen en een poort. De oude schutting moet er nog uit. Graag een offerte.

Houten schuttingdelen vervangen

Mijn tuinafscheiding bestaat uit gemetselde delen en daar zijn schuttingdelen tussen geplaatst. Nu moeten deze schuttingdelen worden vervangen. Bij voorkeur door de bamboeafscheidingsdelen die jullie in het assortiment hebben. Maar ik sta ook open voor een andere oplossing, als dat makkelijker is. De afmetingen van de drie delen zijn ongeveer als volgt 160 centimeter bij 130 centimeter hoog. Ook ben ik op zoek naar een nieuwe poort. Deze dient 100 centimeter breed te zijn.

Schutting plaatsen met poort

In verband met de storm moet er een nieuwe schutting geplaatst worden. Er moeten 8 schuttingdelen geplaatst worden en een poort. Verder moet een heg van 4 meter verwijderd worden zodat hier ook schuttingen geplaatst kunnen worden. De oude schutting staat er nog, deze moet ook verwijderd en afgevoerd worden. Het gaat om schuttingen van 180 bij 180 cm en een poort.

Schutting laten plaatsen

Ik wil mijn schutting laten plaatsen. Het gaat om 3 schuttingdelen en een poort. De schuttingdelen moeten 180 bij 180 cm zijn en de poort ongeveer 90 bij 180 cm. De oude schutting is al verwijderd. Ik heb een achterom.

Poort en schuttingdelen plaatsen

Ik wil een schutting en poort laten plaatsen. 6 schuttingdelen en is 1 poort. Wat is de prijs inclusief materialen? Ik weet niet wat er allemaal nodig is dus graag uw opgave voor een complete offerte. De oude schutting is omgewaaid. Wat er nog staat, halen we zelf weg.

Partners

Partners van Casius