Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuttingdelen en poort plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuttingdelen en poort plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuttingdelen en poort plaatsen

Schuttingdelen plaatsen

Het plaatsen van een schutting van ongeveer 4 meter inclusief het plaatsen van een poort van 1,20 meter. Deze mag van beton of hardhoutenpalen zijn.

Leveren en plaatsen van een schutting

Betonpalen schutting met betonplaten 400 - 600 millimeter en composiet schuttingdelen en de kleur is grijs/antraciet. De lengte is ongeveer 43 meter waarin 2 keer een haakse hoek en 1 keer een poort.

Schuttingdelen plaatsen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van 4 schuttingdelen. Bij voorkeur hardhout en als u shutters heeft gaat daar onze voorkeur naar uit. Aan de achterkant willen we een raster waar een klimmer tegen aan kan groeien en een poort in hetzelfde soort hout als de schutting. De tuin heeft een achterom en de schutting komt tegen de erfafscheiding van de buren te staan.

Schutting met poort vervangen

Ik wil mijn huidige schutting met poortdeur laten verwijderen. Daarna wil ik er houten palen, 1 poort en 4 schuttingdelen van 180 x 180 cm laten plaatsen. Ik zal de materialen hiervoor zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte voor de werkzaamheden.

Schuttingdelen en poort plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen. Betreft een lengte van 4 meter, inclusief poort. Gebruik composiet zwart. Horizontale planken. Er staat nog geen schutting.

Schutting vervangen na stormschade

Tijdens een hevige storm is onze huidige schutting grotendeels omgewaaid. We willen bij onze hoekwoning nu een hele nieuwe hout-met-beton schutting laten plaatsen van 2 meter hoog. Aan de voorzijde is de schutting 120 cm breed, haaks daarop staat een schutting van 17 meter lang met daarin een dubbele poort van in totaal 2 meter breed. Haaks hierop staat een schutting van 7,5 meter met daaraan grenzend een stuk van 5,5 meter breed. We willen de schuttingdelen van 19 planken, uitgevoerd in vuren of grenen. We hebben het omgewaaide deel al laten weghalen, het overige stuk van de schutting moet er nog uit. We laten de klus graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte. We hebben deze ook nodig voor onze verzekeringsclaim.

Schuttingdelen plaatsen met poort

Plaatsen jullie ook Douglas houten/beton schuttingen 21 planks antraciet met betonnen onderplaat en wat zijn de prijzen hiervan inclusief plaatsen en btw?

Schuttingdelen plaatsen met poort

Ik wil een houten/betonnen schutting laten plaatsen bestaande uit 21 antraciet planken met een betonnen onderplaat. Het gaat om ongeveer 20 meter schutting en er komt nog een poort bij. 19 oktober krijgen wij de sleutel.

Schuttingdelen met poort plaatsen

Plaatsen jullie ook douglas houten/beton schuttingen 21 planks antraciet met betonnen onderplaat en wat zijn de prijze hiervan incl plaatsen en btw?

Schutting van hout en beton met poort leveren en plaatsen

Graag een offerte voor een leveren en plaatsen van hout (hardhout - bankirai, of azobe) met betonnen palen en onderrand (liefst antraciet). De schutting is 8,25 meter lang, inclusief poort (1 meter of 90 cm). Hoogte ca 1,90 meter. Daarnaast dient de oude afscheiding (10 coniferen + kunststof schuttingdelen) verwijderd en afgevoerd te worden. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan en de werkplek is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius