Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sc? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sc. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sc

Houten schuttingdelen plaatsen

Graag wil ik 4 schuttingdelen laten plaatsen. 1 van de schermen moet worden ingekort. Het gaat om houten delen met houten palen. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Schuttingdelen monteren

6 schuttingdelen laten plaatsen.

Nieuwe schutting plaatsen

Oude schutting verwijderen en nieuwe plaatsen. Aankoop en vervoer vanaf Gamma. Vier schuttingdelen van 180 x 180 cm. Het gaat om een eenvoudige houten schutting, met 1 hoek en montage palen.

Veranda en schuttingdelen plaatsen

Graag willen wij, nadat een uitbouw is gemaakt, onze houten veranda terug laten plaatsen. Deze was tijdelijk weggehaald. Omvang 5,5 meter bij 2 meter. Ook een 4-tal schuttingsdelen terug plaatsen. Daarnaast dient voor de veranda van onze buren een aantal planken te worden terugplaatsen.

Betonpalen en schuttingdelen plaatsen

Gaarne een offerte voor: plaatsen van 12 betonnen tuinschutting palen & vervangen & beitsen 3 houten schuttingdelen. Wij, samen met onze linker en rechterburen, willen onze houten schuttingpalen vervangen door betonnen palen. Ook een aantal schuttingdelen moeten vervangen worden, maar lang niet alle. Het gaat ongeveer om 12 betonnen palen (eventueel 18) en 3 schuttingdelen (eventueel 9). De "eventueel" hangt af van kostenopgave en keuze van een van de buren.

Schutting opnieuw plaatsen

De schutting staat scheef en wil hem opnieuw laten plaatsen met in beton gestortte palen. Dus het gaat om demonteren en weer in beton plaatsen. We hebben een offerte nodig om de verzekering akkoord te laten geven. Het gaat om een 17 meter diepe tuin met 8 schuttingdelen. Telefonisch erg slecht tot niet bereikbaar ivm werk. Graag per mail.

Twee schuttingdelen plaatsen

Ik wil graag 1.5 schutting laten plaatsen (in totaal 2 schuttingdelen waarvan er 1 op maat zal moeten worden gezaagd). Hierbij moeten ook 3 houten palen in de grond worden geplaatst. Moet geplaatst worden in achtertuin, geen achterom aanwezig.

Schuttingdelen laten plaatsen

Ik wil een 3 schuttingen laten plaatsen van 180 bij 180 cm. Het is een afscheiding tussen mij en de buren.

Schuttingdelen inclusief palen in beton plaatsen

Ik wil 5 schuttingschermen van 180 bij 180 laten plaatsen. Daarnaast moeten er ook 6 palen van 270 cm de grond in en vastzetten met beton. De stalen punten moeten er wel uitgehaald worden.

Plaatsen van schuttingen

Wij willen graag schuttingen laten plaatsen maar het zou handig zijn als de vakman eerst ter plaatse komt kijken. Aan 2 zijden moeten de schuttingdelen worden ingekort en voor een klein stukje is waarschijnlijk een maatwerk oplossing nodig. Het gaat om een schutting van 6.20 meter en een schutting van 5.20 meter. Daarnaast dus nog een klein stukje waar iets voor verzonnen moet worden. Kunt u het verwijderen van de oude schutting, Hedera en struiken ook opnemen in de offerte?