Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sc? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sc. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sc

Zeven schuttingdelen vervangen

Het plaatsen van 7 schuttingdelen van hardhout. De oude delen ook graag verwijderen. De schuttingdelen zijn 180 bij 180 met ee

Vijf schuttingdelen plaatsen

Ik wil graag 5 grenen schuttingdelen plaatsen ook nieuwe palen liefst van hardhout. De oude schutting moet verwijderd worden (omgewaaid). De schutting is 9 meter lang.

Schuttingdelen en grondpalen plaatsen inclusief poort

Het plaatsen van 12 schuttingdelen en 1 poort. Graag betonnen grondpalen van antraciet plaatsen. Betonnen onderrand antraciet. En een poort met stalen frame en slot. De tuin word door ons zelf gestript dus het gaat echt alleen om het aanleggen. De 12 schuttingdelen zijn 180 bij 180 en de onderrand is ongeveer 20 cm. De poort moet 1 meter lang zijn.

Schutting plaatsen

Het plaatsen van een schutting van 8.07 x 2 meter aan beide zijdes van onze tuin. Graag met hardhoutenpalen en schuttingdelen.

Nieuwe schuttingdelen plaatsen

Het plaatsen van 4 schuttingdelen en de oude verwijderen.

Zes schuttingdelen plaatsen

6 schuttingsdelen plaatsen inclusief betonnen palen. Graag een schriftelijke offerte

Scheidingsmuurtje metselen en schutting plaatsen

Wij willen een schutting plaatsen waarvan de schuttingdelen al aanwezig zijn. Alleen nog goede palen zijn hiervoor nodig. Tevens willen we een scheidingsmuurtje van 1,80 hoog en 1,25 breed opmetselen. Hiervan wil ik het materiaal ook door de vakman geregeld hebben.

Vervangen van 5 schuttingdelen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van 5 houten schuttingsdelen van 180 x 180 cm. De palen wil ik graag ook laten vervangen door houten palen. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De achtertuin is te bereiken via een achterom.

Schuttingdelen plaatsen

De oude schuttingsdelen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten er 4 houten schuttingsdelen geplaatst worden met of houten palen of betonnen palen. De achtertuin is goed bereikbaar.

Tuinhekken plaatsen

Er is stormschade, dus moeten 5 schuttingdelen vervangen worden. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Dus er moet langs worden gekomen voor een gedetailleerde offerte. De schutting is samen met de buurvrouw neergezet. Nieuwe schermen koop ik bij Praxis.