Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuttingdelen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuttingdelen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuttingdelen plaatsen

Drie schuttingdelen plaatsen

Oude schutting verwijderd. Plaatsen van 3 nieuwe grenen houten schuttingdelen

Schuttingdelen plaatsen

Het plaatsen van een schutting van ongeveer 4 meter inclusief het plaatsen van een poort van 1,20 meter. Deze mag van beton of hardhoutenpalen zijn.

Schutting leveren en plaatsen

Houtsoort: Geïmpregneerd grenen, Lariks/Douglas, Hardhout. Tuinscherm: 19 planks, 21 planks, Hardhout, 23 planks Situatie Beschrijving: 20 meter dichte schutting met betonnen palen en betonnen banden onder de schutting. Het liefst zijn de betonnen delen antraciet kleur. Daarna volgt er een schutting met een lengte van 17 meter en van 1 meter hoog, met staal gaas erop voor klim beplanting. Het materiaal moet bij een rode klinker straat met antraciet kleurige trottoir banden passen. Met een zo lang mogelijke levensduur. Kortom 20 meter dichte schutting, 17 meter half hoge schutting (onder 1 meter in verband met aangrenzend openbaar gebied) met gaas erop. Liefst afwaterings planken op de bovenkant over de gehele lengte. Betonnen palen en betonnen planken onder de schuttingdelen. Inclusief bevestigings materiaal en leveren op locatie. Hoge schutting delen niet hoger dan 180. Plus de banden eronder zal die hoog genoeg zijn. Bij voorkeur een tekening bij de offerte te voegen. Prijzen van meerdere materialen mogen gegeven worden dan kan ik prijzen vergelijken.

Schuttingdelen plaatsen bij de nieuwbouwwoning

In verband met de aankoop van een nieuwbouwwoning wil ik graag een offerte opvragen voor het laten plaatsen (en de kosten) van hardhouten schuttingdelen met daartussen betonplaten. Het gaat om 22 meter achtertuin (schuttingen aan de linker- en rechterzijde, tekening is zonder uitbouw). De achterzijde is reeds voorzien van vlechtchermen door de aannemer. Aan de linkervoorzijde van de woning moet nog circa 8 meter lage schuttingdelen worden geplaatst (1 zijde). Ik zie een reactie graag tegemoet. Alvast hartelijk dank! (In verband met werk gelieve reactie per e-mail)

Schuttingdelen en terrasschermen plaatsen

Schuttingdelen/terrasschermen plaatsen. Ik koop zelf de schuttingdelen/terrasschermen + overig bevestigingsmateriaal met palen. Er is geen voorwerk nodig. Tuin is goed bereikbaar.

Schuttingdelen plaatsen

Ik ben op zoek naar en voordelige houten schutting met horizontale planken. Deze dient geleverd en geplaatst te worden. De lengte zal ongeveer 5.35 meter zijn en de hoogte 1.80 meter. Er is geen oude schutting aanwezig.

Schutting plaatsen

Ik wil een offerte voor een schutting plaatsen. Het gaat om zandgrond. Ik gebruik 6 betonplaten met 8 betonpalen (Garden Elements tussenpaal antraciet 275 cm). Tussen de palen komen 6 stuks 180-180 cm schuttingdelen (schutting Privacy vuren 180x180 cm). Wat zijn de montagekosten, inclusief het graven van de sleuven in het zand?

Leveren en plaatsen van een schutting

Betonpalen schutting met betonplaten 400 - 600 millimeter en composiet schuttingdelen en de kleur is grijs/antraciet. De lengte is ongeveer 43 meter waarin 2 keer een haakse hoek en 1 keer een poort.

Schuttingdelen plaatsen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van 4 schuttingdelen. Bij voorkeur hardhout en als u shutters heeft gaat daar onze voorkeur naar uit. Aan de achterkant willen we een raster waar een klimmer tegen aan kan groeien en een poort in hetzelfde soort hout als de schutting. De tuin heeft een achterom en de schutting komt tegen de erfafscheiding van de buren te staan.

Tuinschermen plaatsen

Ik wil 5 tuinschermen laten plaatsen met een (los erop te plaatsen) trellis er bovenop. Ook de trellis plaatsen op een muurtje. Probleem misschien: aan de kant van onze buren kan er niet gewerkt worden. Alles moet vanuit onze tuin worden gedaan. Kan dat? We kopen schuttingdelen van Douglashout. De oude schutting kunnen we zelf weghalen.

Partners

Partners van Casius