Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuttingdelen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuttingdelen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuttingdelen plaatsen

Stormschade schutting repareren

Door storm is mijn schutting aan beide kanten beschadigd. Werkzaamheden: verwijderen en afvoeren oude schutting. Het leveren en aanbrengen van 8 betonnen tussenpalen (antraciet). En 4 stuks betonnen eindpalen (antraciet). Het plaatsen van de palen in de grond. Het leveren en aanbrengen van 8 schuttingdelen uitgevoerd in schermtype Eindhovenplank. Waterpas monteren van de planken en vastschroeven aan L beslag. De schuttingsdelen afwerken met afdek lat.

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag 'n nieuwe schutting laten plaatsen door jullie, inclusief de schutting met palen en onderdelen. De schutting is 16,2 meter lang en moet geheel uit hout bestaan (wel hardhouten palen er tussen). Ik wil graag 'n offerte waarin alle prijzen apart vermeld staan van de gehele schutting en arbeidskosten. Ook moet de oude schutting afgebroken worden en afgevoerd. Prijs van de schuttingdelen mogen tussen de 40 en 60 euro zijn. Ik hoor het graag van u. Mocht u nog vragen hebben, bel of mail me gerust !

Nieuwe schuttingdelen laten plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de kosten voor een nieuwe schutting, dit heb ik nodig voor mijn verzekering. Ik heb ongeveer uitgerekend 9 delen en 8 a 9 palen. De schuttingdelen die ik heb gezien van 45 euro en de palen moeten stevig zijn en goedkoop.

Schuttingdelen met palen plaatsen

In de tuin van de klant moeten er 8 schuttingsdelen worden geplaatst en 9 palen worden geslagen. De tuin is goed bereikbaar. De oude schutting is al gesloopt

Tuinschutting plaatsen

Ik wil 7 schuttingdelen laten plaatsen in de achtertuin met een tuindeur. Schuttingdelen van hardhout met formaat 180 x 180 cm. Palen 240/260 cm ook hardhout hebben we 9 stuks nodig. Tuindeur 180x90 cm. Ik zou graag willen weten wat het totaal moet kosten inclusief beslagset en bijbehorende verf (bankirai) hardhout. Als het mogelijk is wil ik graag 3 offertes voor 3 opties. Optie 1 : Alles van hardhout Optie 2 : Alles van kunststof Optie 3 : Alles van beton

Schutting vervangen na stormschade

4 schuttingdelen Hilhout achterdeel, poort en palen vervangen en plaatsen.

Schermen plaatsen en tuinhuis opkrikken

Bij de laatste storm hebben wij schade ondervonden aan de tuinschermen en ons tuinhuisje. Nu zou ik graag een offerte willen hebben wat de kosten zijn voor het renoveren van de schutting en het "opkrikken" van het tuinhuisje. Schuttingdelen heb ik al (gaat om 5 maal schermen van 1.80 x 1.80 meter) deze moeten geplaatst worden en het tuinhuisje is door de wind opengebroken.

Schuttingdelen met palen plaatsen

Klant wenst graag een offerte te ontvangen voor het plaatsen van een schutting bestaande uit 4 schuttingdelen en schuttingpalen. De kosten voor de materialen zijn reeds geoffreerd door de GAMMA. Het gaat uitsluitend om de uitvoering van de werkzaamheden. Klant is bekend met het feit dat er mogelijk kosten aan de offerte zitten welke verrekend worden bij het verstrekken van de opdracht. Klant zal de offerte indienen bij de verzekering.alen etc

Plaatsen van een schutting

Wij willen een schutting laten plaatsen van 4 schuttingdelen over een lengte van 6.20 Bij de vorige schutting is wat beton onder de palen gekomen dat willen we dan laten verwijderen door jullie als dat mogelijk is.

Schuttingdelen monteren

Ik wil 4 schuttingen laten plaatsen van 180 bij 180 cm. Mijn tuin heeft een achterom. Ik wil een normale schutting van hout.