Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting vervangen

Achtertuin opknappen

Ik wil mijn achtertuin opknappen. De achtertuin is 50 m2 ongeveer. Er staat een boom dat gesnoeid moet worden. Er is ook een schuur in de tuin. Wij hebben een achterom. Eventueel mag de schutting ook vervangen worden.

Schuttingen rond de achtertuin plaatsen

Graag 2 schuttingdelen van 180 x 180 cm plaatsen in de achtertuin. Wij regelen zelf materiaal. Er staat nog een oude schutting, de nieuwe schutting mag hier tegenaan geplaatst worden. De oude palen moeten wel vervangen worden.

Tuin volledig aanleggen

De tuin is 10 meter x 5 meter. Er zijn tegels waar de voorkeur bij ligt, hier is echter nog geen definitief besluit over, als Gamma voor ons geschikte tegels kan leveren is dit het bekijken waard. Als mogelijk ook de schutting vervangen (lengte 1: 8.30 meter lengte 2: 5 meter (deur plaatsen) lengte 3: 1 schuttingdeel. Graag voor prijsopgave een bezoek inplannen om de situatie te bekijken. De tuin heeft een achterom, misschien moet ik even wat planken weghalen. Het werkt dient uitgevoerd te worden in de periode 30 juni tot 15 juli.

Herstellen van een omgewaaide schutting

Ik wil het kapotte deel van mijn schutting laten vervangen. De schutting is gelegen aan een weg en is dus goed bereikbaar. Het betreft één schuttingdeel.

Schutting vervangen

Graag zou ik mijn oude schutting willen laten vervangen door een nieuwe met betonnen palen, een beton onderstuk en houten schuttingen. Het betreft een recht stuk van 13,5 meter wat geplaatst moet worden. Ook wil ik dat de huidige schutting afgevoerd word. Het gaat om een twee onder één kap woning. De tuin is door de schuur goed te bereiken. Ik wil dat de schutting ongeveer 2 meter hoog word. Voor de zomervakantie. Soort schutting et cetera in overleg (in verband met de buren die meebeslissen).

Schutting plaatsen

Ik woon in een hoekhuis. Vorig jaar heb ik een deel van mijn schutting vervangen, nu wil ik graag een tweede gedeelte laten doen. Dit betreft 6 delen van 15 planken (180 x 180 cm) geïmpregneerd grenen, 7 palen, 9 x 9 x 300 cm, bevestigingsmaterialen en bovenligger en het afvoeren van de oude schutting. De tuin is goed bereikbaar.

Oude tuinschermen door nieuwe vervangen

Ik wil graag 8 nieuwe tuinschermen laten plaatsen. De oude schermen, deze staan er al zo'n 35 jaar, moeten ook verwijderd worden. Ze staan op paalpunthouders dus misschien kunnen ze gewoon opnieuw gebruikt worden. Er staat beplanting dicht om de schutting heen. Ik denk dat het goed zou zijn als de vakman komt kijken voor het maken van een prijsopgave.

Beukenhaag verwijderen en schutting plaatsen

Ik heb een beukenhaag van ongeveer 10m aan de straatkant die ik wil laten vervangen door een schutting. Tevens een beukenhaag van ook ongeveer 10m een meter verlagen.

Schuttingdelen vervangen

Ik wil mijn schutting laten vervangen, kleine 20 meter recht toe, recht aan. Bij elkaar ongeveer 13 a 14 schuttingdelen, zonder poort. Werkzaamheden inclusief voorwerk en afvoeren.

Schutting en een tuinpoort plaatsen

Ik will over lengte van 3 meter mijn oude poort/schutting vervangen. Poort/schutting van geïmpregneerd hout. Probleem is nu dat de steunende paal ik het midden verzakt terwijl de zijkanten van poort/schutting vast zitten aan stenen schuurtjes (die niet verzakken). Graag iets bedenken zodat de schutting niet door gaat zakken. Bijvoorbeeld metalen draadbalk ?