Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting vervangen

Schutting vervangen

Het verwijderen en plaatsen van schutting met poort. Totale lengte is ongeveer 35 meter inclusief de poort.

Schutting vervangen

Wij willen samen met de buren de oude schutting gaan vervangen. Er zijn 5 schermen nodig van 180 cm en een poort. Van 1 scherm moet een gedeelte afgezaagd worden en gebruikt om "het hoekje" te zetten. Het andere stuk scherm komt dan op de scheidslijn van de tuinen. Behalve het klusmateriaal kopen wij de schermen en alles wat voor de schutting aan materiaal nodig is. Eén tuin is betegeld, de ander heeft een kleine border. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte. Daarin mag een aparte post worden opgenomen voor het verwijderen en afvoeren van de oude schutting. We willen het werk graag in onderling overleg laten uitvoeren, bij voorkeur nog dit jaar.

Houten schutting repareren

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Er is een stuk kapot gegaan door de wind, graag dit schutting deel vervangen.

Coniferenhaag vervangen door een hout-met-beton schutting

Wij willen onze coniferenhaag van 220 cm hoog en ongeveer 14 meter lengte graag laten verwijderen, inclusief de wortels. De haag grenst aan een brandgang bij onze woning. We willen er daarna een hout-met-beton schutting met 2 poorten laten plaatsen van ongeveer 20 meter lang en 180 tot 200 cm hoog. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Schutting vervangen na stormschade

Tijdens de storm van afgelopen weekend is een deel van mijn schutting omgewaaid door houtrot in de palen. Ik overweeg nu om de hele schutting te laten vervangen. Dat gaat om houten palen, 8 schuttingdelen en 1 poortdeur. Ik wil die zelf aanschaffen. Ik ontvang graag eerst uw prijsindicatie voor de plaatsingskosten. Daarna zal ik besluiten of ik uw bedrijf uitnodig voor een gesprek hier ter plaatse.

Voortuin bestraten en lage schutting plaatsen

Vorig jaar heb ik om kosten te besparen oude stenen uit de achtertuin gebruikt om de voortuin te bestraten. Nou zou ik deze graag verwijderen en vervangen met tegels (Antraciet 60 * 60 @ 14 m2) en een stuk tuingrond (@10 m2). De ondergrond is al opgehoogd en geëgaliseerd. Ook zou ik graag een lage tussen schutting plaatsen met betonstaal rasters en hout.

Poortdeur plaatsen en hekwerk vervangen/repareren na aanrijding

Ik zoek een timmerman voor 2 aparte klussen. Allereerst is er een busje tegen het lage hekwerk bij onze voortuin aangereden. Dat hekwerk is beschadigd en moet worden vervangen. Ik heb daarvoor een offerte nodig voor de schade-afwikkeling via de verzekering. Ook wil ik in een hoge schutting een opening laten maken en daarin een poortdeur laten plaatsen. Ik wil graag een afspraak maken, zodat we beide klussen hier kunnen bespreken en inmeten. Daarna ontvang ik graag 2 offertes.

Hekwerk en schutting van gaas met stenen erin vervangen

We would like to change our current fences into wooden ones (or add wooden ones with them). We want to have a fence along the front side and the right side. Only these two sides. In total 11.9 meters. 1.06 neter door needs to be used again. We would like to leave the garden door as it is now. We are not sure if we can or should keep the current metal wire that is along the street. Maybe you can advice us on that. We would like to hear your opinion on this and also your offer. I attached a drawing on the back yard, with the size of the walls and a photo of it. Thank you very much! Hekwerk en schutting van gaas met stenen erin vervangen door houten schutting. In totaal is het 11.9 meter.

Schutting vervangen

Ik wil een oude houten schutting laten verwijderen en afvoeren en er daarna een nieuwe schutting laten plaatsen. Het gaat om een rechte schutting van 855 cm tussen 2 muren. We hebben bij Gamma 6 palen en 5 tuinschermen van 180 x 180 cm gekocht en die worden hier volgende week bezorgd. We ontvangen graag uw offerte voor de werkzaamheden.

Schutting met poort vervangen

Ik wil mijn huidige schutting met poortdeur laten verwijderen. Daarna wil ik er houten palen, 1 poort en 4 schuttingdelen van 180 x 180 cm laten plaatsen. Ik zal de materialen hiervoor zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte voor de werkzaamheden.

Partners

Partners van Casius