Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting met tuinpoort laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting met tuinpoort laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting met tuinpoort laten plaatsen

Schutting en een tuinpoort plaatsen

Ik will over lengte van 3 meter mijn oude poort/schutting vervangen. Poort/schutting van geïmpregneerd hout. Probleem is nu dat de steunende paal ik het midden verzakt terwijl de zijkanten van poort/schutting vast zitten aan stenen schuurtjes (die niet verzakken). Graag iets bedenken zodat de schutting niet door gaat zakken. Bijvoorbeeld metalen draadbalk ?

Schutting met tuinpoort laten plaatsen

I nieuwe extra schutting plaatsen en een poort

Tuinpoorten met schuttingdeel laten plaatsen

De buren in ik willen allebei een nieuwe tuinpoort laten plaatsen. Tuinpoorten met een stalen frame en benodigde palen et cetera. De ruimte bij mijn buren is smaller, aan mijn kant moet er dus een stukje schutting bij. De tuinen zijn goed bereikbaar.

Poort en schutting plaatsen

Ik wil graag een tuinpoort tussen 2 rijen coniferen laten plaatsen en tevens bovenop een stenen muur een schutting laten plaatsen. Schutting: lengte 4,25 m bij 0,45 m en hoogte 90 cm. Poort: breedte is ongeveer 1 m (huidige lage staanders zit 0,98 cm tussen), hoogte is ongeveer 2 meter.

Tuinpoort in de schutting plaatsen

Ik wil een tuinpoort laten plaatsen. Schutting staat er al.

Schutting en een tuinpoort plaatsen

Ik will over lengte van 3 meter mijn oude poort/schutting vervangen. Poort/schutting van geïmpregneerd hout. Probleem is nu dat de steunende paal ik het midden verzakt terwijl de zijkanten van poort/schutting vast zitten aan stenen schuurtjes (die niet verzakken). Graag iets bedenken zodat de schutting niet door gaat zakken. Bijvoorbeeld metalen draadbalk ?

Schutting met deur plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van in totaal 9 delen van 180 x 180 cm, inclusief een tuinpoort van 180 x 90 cm en bijbehorende tuinpalen. Alles dient van hout te zijn. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar.

Schutting en tuinpoort plaatsen

Aan het einde van achtertuin één schutting en tuinpoort met slot plaatsen.

Tuinpoort laten plaatsen

Ik wil offerte annvragen van een houten tuinpoort laten plaatsen tussen de schuur en schutting. Enkele houten tuinpoort met sluitwerk. Ik heb geen materialen dus alles moet gekocht en gemaakt worden. Geheele breedte is ongeveer 3,4 meter. Foto in het bijlage. Graag per e-mail Uw offerte verzenden.

Tuinpoort maken en plaatsen

Meneer/ mevrouw, Wij willen een hardhouten dubbele poort plaatsen naast ons huis. Zie voor zowel de situatie als een voorbeeld de foto's. De hoogte moet ongeveer 1. 80meter worden. De afmeting van de totale breedte is 3. 30 m. De poort moet ongeveer 1. 00m breed worden en moet voorzien worden van hang en sluitwerk. Aan 1 kant kan de schutting en poort bevestigd worden aan het huis. Aan de andere kant kan dit niet, omdat hier een haag staat. De afmeting van de lengte (afscheiding met de buren) is ongeveer 7. 60m Wij zouden twee prijsvoorstellen willen hebben: 1. De prijs voor de poort, sluitwerk en stuk schutting over alleen de breedte. 2. De prijs voor de poort, sluitwerk en schutting over zowel de breedte als de lengte. Daarnaast zouden we graag een voorbeeld willen zien van hoe/ wat u zou kunnen plaatsen. Bedankt voor de moeite. Vriendelijke groet, Nynke