Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting in de tuin plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting in de tuin plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting in de tuin plaatsen

Tuin afgraven afvoeren en ophogen

Voor onze nieuwbouwtuin (100 m2) zoeken we een partij die de bouwgrond kan afgraven (10 – 15 cm). Inclusief het afvoeren en eventueel ophogen met grond daarna. Ik begrijp uit mijn omgeving dat er veel partijen zijn die ook een enorme variatie in prijzen vragen. Mag ik vragen wat u voor een dergelijke opdracht rekent en zou u eventueel voor 3 april (want dan komt de schutting) ruimte hebben in uw planning? Met vriendelijke groet,

Schutting verwijderen en een nieuwe plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen van ca. 6,20 meter. Bestaande uit 3 toogschermen 1. 80m breed en 1. 80m hoog en een poortdeurtje ca. 50 cm breed. Het geheel moet vastgezet worden met 3 schutting palen. Graag een gespecificeerde offerte sturen voor de verzekering, het betreft hier een stormschade. De tuin is goed toegankelijk.

Tuinschutting zetten

Schutting in de tuin. Palen erin slaan, en houten schuttingdelen meeleveren, stevig maar niet duur hout. Geen deur. Dus alle materiaal nemen jullie mee voor ongeveer 7 meter schutting (schuine wand tussen 2 hoekwoningen).

Ophogen tuinen en brandgang (burenproject)

Project betreft samenwerkingsverband van 8 buren: - Ophogen van de gemeenschappelijk brandgang - Bij 4 buren de tuin grenzend aan de brandgang ophogen en bestraten met bestaande tegels/stenen - Bij 2 buren de schutting ophogen Gemiddelde tuinoppervlak per tuin: 50 m2 Brandgang: lengte ± 50 meter, breedte 2 meter Uitvoering voorjaar 2018 Offerte per tuin specificeren

Schutting plaatsen met klimop

Graag wensen we een definitieve offerte wat betreft plaatsing van een schutting De lengte vd schutting in totaal is 1120 cm, opgebouwd als volgt: - 5x Scherm 180x180 douglas hout horizontale planken - 3x trelisscherm omrand met hardhout (zie bijlage) - klimop aan beide zijde, al flink hoog - hardhouten tussenpalen - ivm hoogteverschil in tuin een betonnen band als onderrand (grijs) - verwijderen van beukenhaag incl afvoer Plaatsing zo spoedig mogelijk. Geen doorkijk in de schutting

Schutting plaatsen

Zeven schermen, palen en een poort rondom de tuin plaatsen. Met paalhouders, 11 stuks. Poort gaat op bestelling. De tuin is 8 meter aan een kant en drie plus twee meter aan de andere kant waar de deur is. De oude schutting is omgewaaid. Het deel wat er nog staat, halen we zelf weg. Ik wacht op akkoord van de verzekeraar maar moet daarvoor wel een offerte overleggen.

Tuin renoveren

De voortuin met oprit is ongeveer 60 m2 en de achtertuin is 70 m2. Beide tuinen dienen leeg gehaald te worden, bestrating en eventueel afgraven, en het puin afgevoerd. De voortuin en oprit dienen te worden bestraat. De achtertuin zal gras en tegels worden en er moeten een hout/beton schutting geplaatst worden van 18 meter lengte en 2 meter hoogte. De tuinen zijn goed bereikbaar.

Houten tuinschutting plaatsen

Er moet een houten tuin schutting geplaatst worden. Bestaande uit 5 houten schermen en 5 hardhouten palen. Alles is aanwezig op genoemd adres. Er moet wel 1 schutting scherm op maat gezaagd worden. Geen voorwerk nodig. Achtertuin is makkelijk toegankelijk.

Hoge schutting en hek plaatsen

Ik wil graag een hoge schutting/hek plaatsen in de tuin. Het gaat om twee schuttingdelen van 180 bij 180 cm. Ook moet er een poort geplaatst worden van ongeveer 90 cm.

Schutting in tuin vervangen

Er moet een schutting worden vervangen. De schutting heeft een hoek. Het smalste gedeelte meet 0.75 meter en 2 meter hoog. De andere kant meet 2.50 x 2 meter. Er moet ook een gedeelte van de oude schutting worden weggehaald. Tuin is gemakkelijk bereikbaar. Wat zou de meerprijs zijn van monteren van een lichtdoorlatend materiaal bijvoorbeeld 'Tuinscherm Louvre 180 x 90 cm'. Het moet zo snel mogelijk gebeuren.