Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting en schuttingpalen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting en schuttingpalen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting en schuttingpalen plaatsen

Composiet deur en schutting leveren en plaatsen

Er moeten schuttingen worden geplaatst inclusief schuttingpalen, nieuwe poortdeur met hang en slotwerk en verwijderen en afvoeren van oude houten schutting. De lengte is ca. 6 meter en de hoogte is 1. 80 meter

Schutting herstellen

Ik moet mijn schutting herstellen. De palen zijn een beetje stukgegaan en afgezakt en ik wil dat de schuttingpalen in beton gegoten worden. Ik heb een achterom. Ik weet niet of dit vergoed wordt door de verzekering.

Schuttingpalen vervangen

Ik heb een houten schutting. Ik zou graag 4 houten palen willen vervangen voor 4 betonnen palen. De houten schuttingsdelen zijn nog in orde.

Omgewaaide schutting herstellen

Mijn schutting, die begroeid is met klimop is ten gevolge van de januaristorm over een lengte van circa 6 meter scheef gaan staan en diverse schuttingpalen zijn geknakt. Kunt u voor spoedig herstel bijdragen en ja welke kosten zijn daarmee gemoeid? Wellicht is het raadzaam eerst de schade op te nemen.

Kapotte schutting laten zetten

Ik wil een schutting laten plaatsen het gaat om 2 schuttingen. Mijn vorige schuttingen zijn door stormschade kapot gegaan. De schuttingen plus schuttingpalen en overige materiaal heb ik zelf gekocht. Alleen moeten ze geplaatst worden.

Schuttingen en schuttingpalen plaatsen

Ik zou graag een offerte voor het plaatsen van een schutting en palen voor mijn achtertuin. Het gaat om ongeveer 10 schuttingen van 180 bij 180 cm en 10 palen. Ik hoor het graag.

Schutting laten repareren

Onze schutting is omgewaaid door de storm van 18 januari. Bijna alle palen zijn gebroken. De houten schutting is in totaal 15 meter lang, 8 tuinschermen. Volgens de verzekering "kan het herstel van de schutting mogelijk plaatsvinden op basis van het vervangen van de schuttingpalen". Graag ontvangen wij de gratis en vrijblijvende offerte hiervoor.

Schuttingdelen met palen plaatsen

Klant wenst graag een offerte te ontvangen voor het plaatsen van een schutting bestaande uit 4 schuttingdelen en schuttingpalen. De kosten voor de materialen zijn reeds geoffreerd door de GAMMA. Het gaat uitsluitend om de uitvoering van de werkzaamheden. Klant is bekend met het feit dat er mogelijk kosten aan de offerte zitten welke verrekend worden bij het verstrekken van de opdracht. Klant zal de offerte indienen bij de verzekering.alen etc

Schuttingpalen met stormschade vervangen

Vanwege stormschade is de schutting deels afgebroken. Het betreft de schutting in de achtertuin. Graag zou ik dit zo spoedig mogelijk laten vervangen. Voor de verzekering hebben we een inspectie offerte nodig.

Schuttingpalen en -schermen plaatsen

De schutting is vorige week omgewaaid en de palen gebroken. De oude schutting moet worden afgevoerd en daarna 4 houten schuttingsdelen en 5 houten palen geplaatst. De tuin is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius