Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting en schuttingpalen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting en schuttingpalen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting en schuttingpalen plaatsen

Schutting en schuttingpalen plaatsen

Schutting over een lengte van 30 meter. Inclusief palen en bevestigingsmateriaal

Composiet schutting plaatsen

Er moeten schuttingen worden geplaatst inclusief schuttingpalen, nieuwe poortdeur met hang en slotwerk en verwijderen en afvoeren van oude houten schutting. De lengte is 6 meter en de hoogte is 1.80 meter.

Schutting tussen schuttingpalen plaatsen

Ik wil schermen van een schutting laten plaatsen van 180 bij 180 cm. Het moeten totaal 10 schermen worden. De woning van de buurman wordt hoger dan mijn tuin omdat zijn tuin hoger staat. De palen die geplaatst moeten worden zijn 290 bij 6,8 bij 6,8 cm. Aan een kant moeten er twee planken onder elkaar worden bevestigd van 15 cm breed om de ongelijke hoogte van het maaiveld op te vangen.

Schutting met windschade repareren

Door wind is mijn schutting kapot gewaaid, en voor mijn verzekering moet ik een offerte laten opmaken om te kijken wat het kost om deze te repareren. Schutting is in totaal meer dan 20 meter lang, met een brede poort deur. Verschillende schuttingpalen moeten vervangen worden omdat deze rot zijn, hierdoor hangt de schutting helemaal over naar een kant. Verschillende planken van de schutting zijn losgekomen. Samenvattend, enkele rotte palen, aantal planken die eraf zijn, schutting staat helemaal schreef.

Schuttingpalen aanstorten met beton

Ik heb in 2016 schuttingen laten plaatsen via de praxis. Deze schuttingen heb ik daar ook vandaan. Na een half jaar viel mij op dat deze schuttingen niet recht stonden en bij een beetje wind direct heen en weer begonnen te waaien. De klusservice is bij mij terug gekomen en de mannen hebben geheel kosteloos aan 1 kant beton gestort. Het leek erop dat het nu beter stond, maar ik ben nog altijd niet tevreden. Ik denk dat er aan de andere kant ook beton gestort dient te worden. Ik ben via de Praxis Den Haag Verheeskade met de klusservice in contact gekomen, maar dit lijkt niet meer op die manier te gebeuren. En de mevrouw van de Verheeskade en iemand van Praxis klantenservice Amsterdam verwees mij naar de website. Kortom ik kom graag in contact met een bedrijf die er voor wil zorgen dat mijn schutting recht komt te staan. Wellicht kan er in het archief gekeken worden welk klusbedrijf dit is geweest en of dit net als toen gewoon weer onder de garantie kan vallen. Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet,

Schutting en schuttingpalen plaatsen

Schuttingen inclusief schuttingpalen (betonnen palen en onderplaten) plaatsen. 20 strekkende meters inclusief poort met ijzeren frame (Ervan uitgaande schutting 190 cm + 1 paal) Graag een offerte. Alvast bedankt .

Plaatsing betongaas schutting

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de plaatsing van ongeveer 14,5 meter betongaas schutting. Aangezien onze kavel ongeveer 20 cm hoger ligt dan het aangrenzende land zou ik graag weten of het mogelijk is om aan de onderkant tussen de schuttingpalen met hardhouten planken een grondkering te maken en wat de meerprijs hiervan zou zijn. Mocht er meer informatie nodig zijn hoor ik het graag.

Schuttingdeur monteren en palen afkorten

Nieuwe schuttingdeur is niet correct geplaatst (door amateur). Dient verbeterd te worden. En schuttingpalen moeten afgezaagd en vastgezet te worden. Gewoonweg schutting correct plaatsen.

Schutting plus 2 poortdeuren monteren

Hardhouten schutting van ongeveer 16 meter inclusief betonnen schuttingpalen, betonnen onderrand en 2 poortdeuren.

Schutting en poort laten monteren

Beton schutting inclusief schuttingpalen plaatsen over een lengte van 17 meter en over een lengte van 3 meter.

Partners

Partners van Casius