Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting en schuttingdeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting en schuttingdeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting en schuttingdeur plaatsen

Schutting en schuttingdeur plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een houten schutting, inclusief tuindeur. De lengte zal ongeveer 16 meter worden en de hoogte 1.80 meter. Graag zou ik ook de kosten willen weten als de palen van beton worden. De erfafscheiding die er nu staat kunnen wij eventueel zelf verwijderen, kunt u de kosten hiervoor apart vermelden. De tuin van mijn hoekwoning is goed bereikbaar.

Schuttingdeel en schuttingdeur plaatsen

Eén schuttingdeur van 100X200 cm en één schutting van 150X200 cm plaatsen. En één paal.

Schuttingdeur/schuttingdeel met hang en sluitwerk plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van een stuk schutting en schuttingdeur voor de achterzijde van mijn tuin. Het stukje schutting betreft 74 cm in de breedte en de schuttingdeur is ongeveer 84,5/85 cm breed. De nieuwe deur mag van hout worden en een standaard afmeting krijgen. Er staat momenteel een schutting en wellicht dat de palen (van hout) hiervan nog goed zijn, maar dit kan ik niet goed bepalen. Gelieve mailen en niet bellen.

Schuttingdelen aanschaffen en plaatsen

Ik wil graag een simpele, zwarte hardhouten schutting laten plaatsen aan beide zijkanten van ons huis. De ruimtes betreffen 2.10 meter aan de rechterzijde van de woning en 1.50 meter aan de linkerzijde van de woning. Indien mogelijk zouden wij aan de linkerzijde ook een schuttingdeur willen laten plaatsen welke toegang biedt tot de tuin. Op dit moment staat er geen erfafscheiding.

Schuttingdeur monteren en palen afkorten

Nieuwe schuttingdeur is niet correct geplaatst (door amateur). Dient verbeterd te worden. En schuttingpalen moeten afgezaagd en vastgezet te worden. Gewoonweg schutting correct plaatsen.

Deurpost en schuttingdeur plaatsen

Mijn schuttingdeur helt sterk voorover, waardoor openen en sluiten moeilijk gaat. De schutting zelf is gedeeltelijk van begroeid gaas en gedeeltelijk van begroeid hout. De begroeiing wil ik houden. Ik denk dat er een nieuwe deuromlijsting moet komen en een nieuwe deur. Deur gewoon van hout. Ik vertrek 22 juli een week op vakantie, verder ben ik de hele zomer thuis.

Schutting en schuttingdeur vervangen

Mijn oude schutting en schuttingdeur is nodig aan vervanging toe (de oude staat er nog). De totale lengte is 2.50 meter. Het maakt me niet uit wat voor materiaal er gebruikt wordt. Wel heb ik de wens dat de deur van beide kanten op slot kan. Ik heb een uitkering dus het mag niet te duur worden en ik heb geen rijbewijs dus ik kan niet zelf een schutting halen. Graag een prijsopgave van materiaal en werkzaamheden. Ik heb een foto toegevoegd zoals het nu is.

Schuttingdeur en schutting deels vervangen

Graag willen wij de schutting en poort aan de achterzijde van de tuin vervangen. Het gaat om een stuk van 2 meter. Er moet een nieuwe schuttingdeur met ijzeren frame en een goed slot worden gemonteerd. Voor het overige gedeelte moet een klein stukje schutting komen. Het moet geplaatst worden tussen onze schuur en de erfafscheiding van onze buren. Het liefst in dezelfde stijl als de huidige schutting met betonnen onderrand en palen. Graag ontvang ik een offerte.

Hardhouten schuttingdelen en schuttingdeur plaatsen

Graag willen wij een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van een hardhouten schutting inclusief poortdeuren. De schutting is aan 1 zijde 7 meter land, dan gaat hij de hoek om en komt er een schutting van 2 meter lang inclusief poortdeur en dan weer de hoek om en een deel van 4.20 meter. De schutting zal 1.80 meter hoog moeten worden.Daar het een nieuwbouwwoning is, zijn er nog geen erfafscheidingen aanwezig. Ik wil graag een offerte voor 1 tuin en voor 11 tuinen.

Plaatsen houten schutting en coniferen verwijderen

Graag wil ik een een (hard-)houten schutting, met daarin een schuttingdeur, plaatsen aan de achterzijde van mijn tuin (een rechte lijn). Het gaat om een schutting over een lengte van circa 5.50 meter. Simpele schuttingpoort met eenvoudig hang en sluit werk. Er staat nu een 2,5 meter hoge haag van coniferen, ongeveer 3 meter en een stukje plus een oude houten schutting van circa 2.50 meter lang. Er is ook nog een oud ijzeren tuinhekje. De Haag, oude schuttingdelen en het oude tuinhekje dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius