Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting en schuttingdeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting en schuttingdeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting en schuttingdeur plaatsen

Schutting in tuin monteren

Een schutting van 3m. Lang en 2 m. Hoog. Incl. Een schuttingdeur en palen. Materiaal heb ik in bezit.

Schutting monteren

Ik wil een schutting in de tuin laten zetten. Deze is inclusief een schuttingdeur, tuinscherm en palen. Materialen heb ik in mijn bezit. Het gaat om een schutting van 3 bij 2 meter.

Schutting plaatsen

Ik zou graag mijn schutting willen vervangen, bestaande uit: 14 schotten en 1 schuttingdeur. (Schuttingdeur en enkele schotten hangen tussen betonnen palen die ik wil behouden.) Graag ontvang ik een offerte met en zonder materialen meegerekend. Locatie is goed bereikbaar.

Schuttingdeur en schuttingdeel plaatsen

Schuttingpoort en 1 deel van de schutting is door de storm omgewaaid. Dit wil ik opnieuw laten plaatsen. De huidige schutting kan vervolgens afgevoerd worden. De schutting moet 180 bij 180 zijn met een poort van 90-100 cm.

Door stormschade beschadigde schutting repareren

Schuttingdeur is beschadigd, het slot is kapot en er is 1 paal kapot

Weggewaaide schuttingdeur repareren

De tuindeur van de schutting is weggewaaid. De tuindeur is ongeveer 25-30 cm breed met een hoogte van 180 cm.

Schutting plaatsen aan zij- en achterkant

Zijkant is 6.40 meter, achterkant is 4.40 meter met op de hoek een schuttingdeur van 1 meter. Graag goedkoopste alternatief.

Schutting en schuttingdeur plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een houten schutting, inclusief tuindeur. De lengte zal ongeveer 16 meter worden en de hoogte 1.80 meter. Graag zou ik ook de kosten willen weten als de palen van beton worden. De erfafscheiding die er nu staat kunnen wij eventueel zelf verwijderen, kunt u de kosten hiervoor apart vermelden. De tuin van mijn hoekwoning is goed bereikbaar.

Schuttingdeel en schuttingdeur plaatsen

Eén schuttingdeur van 100X200 cm en één schutting van 150X200 cm plaatsen. En één paal.

Schuttingdeur/schuttingdeel met hang en sluitwerk plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van een stuk schutting en schuttingdeur voor de achterzijde van mijn tuin. Het stukje schutting betreft 74 cm in de breedte en de schuttingdeur is ongeveer 84,5/85 cm breed. De nieuwe deur mag van hout worden en een standaard afmeting krijgen. Er staat momenteel een schutting en wellicht dat de palen (van hout) hiervan nog goed zijn, maar dit kan ik niet goed bepalen. Gelieve mailen en niet bellen.

Partners

Partners van Casius