Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting met schuifdeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting met schuifdeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting met schuifdeur

Schutting met schuifdeur

Ik wil een schutting van 5 meter waarvan een schuifdeur van ongeveer 1.2 meter. Er staan nu 4 betonblokken met hout er tussen, dit eventueel verwijderen, afvoeren hoeft niet. Graag laat ik de schutting door de vakman leveren.

Hout-betonschutting met schuifdeur plaatsen

Wij willen onze tuin voorzien van hout-betonschuttingen. Wat maakt het bij ons complex? We moeten op ons terrein, dus in onze tuin een auto kunnen plaatsen (hiervoor getekend bij de notaris in verband met weinig parkeerplekken in de wijk). We kunnen zo'n 26 meter schutting gewoon plaatsen, echter aan de achterzijde moeten we dus iets van een toegang hebben, waarmee we de auto (of vouwwagen) op ons eigen terrein kunnen plaatsen. De schutting en deur staat op de erfgrens. Als we de auto geplaatst hebben, willen we de schuttingdeur dus dicht kunnen doen en hiermee staat de auto dus in de tuin. We hebben nagedacht en 2 openslaande deuren is lastig met parkeren van de auto in verband met uitstappen en dergelijke, dus wij denken dat een schuifdeur met een rail de enige oplossing is. Is dat te doen in combinatie met hout/beton? We zijn erg benieuwd naar de mogelijkheden/jouw idee.

Schutting met schuifdeur plaatsen

Ik wil een schutting met schuifdeur inclusief fundering laten plaatsen van zwarte rabat delen in de kleur zwart. Afmeting: lengte van 9 meter, de hoogte 2 meter. Er hoeft niets vooraf verwijderd te worden.

Schutting met dubbele schuifdeur maken

Graag wil ik een houten schutting van ongeveer 5 meter inclusief een dubbele schuifdeur. Het is één lengte aan de brandgang. Dubbele schuifdeur omdat ik met de motor een haakse bocht moet maken de tuin in. De oude schutting verwijder ik zelf. Alles moet via de brandgang van iets meer dan een meter breed aan en afgevoerd worden.

Schutting met schuifdeur plaatsen

In onze achtertuin willen de de bestaande schutting vervangen door een nieuwe schutting met betonnen staanders en een betonnen onderrand en lat bovenop de schutting. De afstand is 9 meter, dan een hoek (90 graden) en dan nog 3 meter. Op ongeveer 2,5 meter van de hoek (aan de 9 meter kant) moet een schuifdeur komen. Zonder afvoeren van de oude schutting. Graag een complete offerte.

Nieuwe tuin aanleggen

Onze tuin de oude beplanting weghalen, schuttingen verwijderen en twee terrassen aanleggen, eventueel nieuwe schutting plaatsen met een schuifdeur erin, de tuin egaliseren en gras aanleggen. Ik zal hier zelf fulltime bij helpen.

Schuttingpalen met stormschade vervangen

4 schutting palen zijn gebroken en alle andere zitten te los in de grond wegens stormschade. Graag ontvang ik een offerte voor het laten vervangen van in ieder geval 4 hardhouten palen (mits de andere palen nog goed zijn). Het opnieuw laten plaatsen van de overige palen en het herstellen van de schuttingdeuren. De deuren hangen helemaal scheef en de schuifdeur rolt niet goed meer. De klant geeft aan dat hij graag contact met de vakman wil hebben.

Schutting met schuifdeur maken

Ik ben op zoek naar een schutting waar een schuifdeur in kan. Over 1 lengte van de tuin, ongeveer 19 meter wil ik een schutting hebben met aan 1 kant een schuifdeur voor het in en uit kunnen rijden van aanhanger. Voor het aangezicht van de schutting wil ik deze deur zo veel mogelijk laten lijken op de schutting zelf. Het liefst ook geen openslaande deur. Is dit te realiseren?

Zwart gepotdekselde schuttingen leveren en plaatsen

Wij willen graag een zwart gepotdekselde schutting van 2 meter hoog en het liefst zo breed mogelijke planken. De palen achter de planken/ met korte tussenruimte. Op een manier dat de palen nagenoeg niet te zien zijn (waardoor de planken overlopen in elkaar). Circa 28 meter aan de achterzijde van het huis met twee hoeken. Aan de voorzijde 12 meter langs de oprit op eenzelfde wijze alleen dan 1 meter hoog. Voor beide schuttingdelen afgewerkt met een bovenplank. Aan de achterzijde tevens een poortdeur, het liefst verwerkt in de schutting als een schuifdeur. Belangrijk is de kwaliteit! Kwaliteit hout, stevige palen, rvs schroeven.

Kunststof schutting met schuifdeur plaatsen

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor de levering en plaatsing van een kunststof schutting van 9 x 1,8 meter. In die schutting zit een hoek en een schuifdeur. Ik ontvang daarbij graag ook wat informatie over de mogelijke materialen.