Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting van schaaldelen laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting van schaaldelen laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting van schaaldelen laten plaatsen

Schutting van schaaldelen laten plaatsen

Wij willen de schutting aan de achterzijde van de tuin vervangen voor een schutting van schaaldelen. Totaal is de tuin daar 6m breed. Er moet ook een deur van schaaldelen komen. Ongeveerbreed. HoogteSchaaldelen verticaal plaatsen.

Door storm beschadigde schutting vervangen

Door de storm moet er een schutting afgebroken worden en afgevoerd. De schutting is uitgevoerd met houten palen en stalen vlechtwerk matten met daar doorheen gegroeid hydra. (klimop). Er moet ook een nieuwe geplaatst worden van ongeveer 23 meter met een deur. Met hardhouten palen of beton met houten schermen van schaaldelen. Het werk is gelegen naast een parkeerterrein zodat het makkelijk is om af te voeren en er opnieuw 1 te plaatsen.

Schutting van Douglas schaaldelen plaatsen

Ik wil een schutting van 22 meter vervangen. Dit moet ook met houten palen gedaan worden en niet met beton.

Schutting van Douglas schaaldelen plaatsen

Als scheiding met de buren hebben we reeds een schutting van schaaldelen. Zie foto's voor details. Graag willen wij en onze buren, de schutting aan de achterzijde van de tuin ook vervangen voor een gelijke schutting: Betonnen palen, betonnen liggers en verticale schaaldelen liefst zoveel mogelijk gelijkend als op de foto. Daarbij zouden zowel wij, als de buren, graag een poort erin willen van 100 cm breed. De totale lengte van de te plaatsen schutting is zo'n 12 meter. Offerte inclusief materialen. Wij doen zelf het voorwerk. Achtertuin is goed te bereiken.

Larix of Douglas schaaldelen schutting plaatsen

Een schutting plaatsen van onbehandeld Douglas/Lariks houten schaaldelen, gepotdekseld. Circa 20 meter lengte en 2.20 hoog met hardhouten palen. Ik heb een foto als voorbeeld van hoe het moet worden.

Nieuwe schutting en poorten plaatsen

Wij hebben samen met de buren 2 poorten en 3 schutting schermen die we willen laten vervangen. De poorten zijn 220 cm hoog en 100 cm breed. Daartussen is het dichtgemaakt met houten latten. Graag willen wij die laten vervangen voor 2 nieuwe poorten van houten schaaldelen van douglashout. Deze kunnen 200 cm hoog zijn. De breedte is 600 cm tussen de schuren in, dus tussen de poorten in moet het dicht gemaakt worden met dezelfde schaaldelen. Dus 200 cm aan poorten en dan nog 400 cm opvullen met schutting. Tussen de erfscheiding staat een haag en 3 schutting schermen. Die 3 schutting schermen moeten ook vervangen worden. Optioneel de huidige schuttingen verwijderen. Graag horen wij wat het totaal inclusief plaatsen moet gaan kosten.

Schutting van Douglas schaaldelen plaatsen

Ik heb een tuin van 33 strekkende meter en aan beide zijdes moet een nieuwe schutting worden geplaatst. Het is ongeveer 54 strekkende meter in totaal. De schutting en de hardhouten palen heb ik al in bezit, maar wat zou het kosten bij jullie om de schutting te laten plaatsen? Het gaat om Douglas schaaldelen van 4 meter lang en er moet om de 2 meter een paal. Ik heb geen bevestigingsmateriaal, maar het moeten sowieso RVS schroeven worden. Ik zou ze graag willen laten potdekselen en in halfsteensverband gemonteerd willen hebben.

Erfafscheiding plaatsen

Als erfafscheiding heb ik in de achtertuin samen met mijn buren een schutting van 7,5 à 8 meter lang. Deze is door een storm omgewaaid en we willen er een nieuwe schutting laten plaatsen. Onze gezamenlijke voorkeur gaat uit naar horizontale schaaldelen, bij het huis 180 cm hoog aflopend naar 150 cm aan het einde van de tuin. Wij willen ook graag informatie wat de beste palen zijn voor onze situatie: geïmpregneerd, hardhout of palen in stalen paalhouders. Wij ontvangen graag een offerte.

Schutting van schaaldelen plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsten van ene schutting met schaaldelen. De schutting dient ongeveer 6 meter lang te worden.

Schutting van schaaldelen laten plaatsen

We zouden graag een schutting van ongeveer 13 meter lengte en 2 meter hoogte willen laten plaatsen. De schutting dient opgebouwd te worden uit schaaldelen.