Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting repareren

Schutting met stormschade laten repareren

Poort/schuttingdeuren tuin zijn kapot door de storm. Schroeven in 1 betonnen paal afgebroken, beide palen gedraaid. Geen bestrating aanwezig. Zie foto's in bijlage. Reparatie op korte termijn.

Schutting laten repareren of herstellen

Ik wil de schutting laten repareren/herstellen. Waarschijnlijk moeten er alleen 3 palen moeten vervangen worden, welk ongeveer 2 meter boven de grond zitten. Dit bevind zich in de achtertuin en is goed bereikbaar.

Schutting na een storm laten repareren

Tijdens de storm van januari is een deel van onze schutting beschadigd: de draagpaal is afgebroken. Het betreft een schuttingsdeel van circa 2,5 meter. Ik heb een achterom.

Tuindeur en tuinhek repareren

Ik wil mijn tuin laten repareren. De schutting is omgewaaid na een flinke windstorm en regenbui. Daarom willen we hem nu extra stevig laten repareren (met stalen palen, stevig hek, et cetera), zodat het probleem zich niet nog eens voordoet. De exacte meters weet ik niet, het is ongeveer 6 meter dat hek dat omgewaaid is én de tuindeur. De omgevallen schutting moet worden verwijderd en daar moet dan een nieuwe voor op de plaats komen. Ik heb foto's van de schade die ik in de bijlage zal zetten.

Reparatie van een schutting

Schutting is omgewaaid door storm, ongeveer 12 meter lang en 6 meter breed. Het gaat om 1 zijde en achterkant, aan de andere kant staat een haag. Ik zoek iemand die de schutting kan repareren/vervangen. De houten panelen moeten denk ik vervangen worden en ik heb achter een nieuwe poort nodig. Graag ontvang ik een offerte van wat bovenstaande gaat kosten!

Schutting laten repareren

Na een poging van beroving bij mij door een kind van 13 jaar, is mijn hek kapot getrapt waaronder ook het slot. Hij staat heel onstabiel. Ik heb geprobeerd om het hek inclusief poort weer recht op te zetten, maar heel onstabiel. Lengte 4 meter. Ik denk dat de palen in de grond stuk zijn. De poort van de buurvrouw is hier bij ook beschadigd. Kunnen jullie het maken? En hoeveel kost het?

Tuinschutting vervangen of repareren

Ik heb een schutting in de tuin die ik wil laten vervangen of repareren. De schutting is 6 meter breed ongeveer. Ook heb ik een poort.

Schutting repareren of vervangen

De schutting is kapot gegaan tijdens de laatste storm. Ik denk dat er 3 palen en 3 schermen vervangen moeten worden. In overleg wil ik ook graag een hele nieuwe schutting plaatsen, de oude laten afvoeren. Graag langs komen voor het opmeten e.d.

Schutting met stormschade repareren

Graag een offerte voor: Schutting beschadigd door storm. Twee palen zijn gebroken en 3 schutting delen 3 x 1. 80 zijn eruit gerukt en afgebroken, maar moeten nieuwe geplaatst worden. En uiteraard nieuwe palen plaatsen, die wil ik nu in beton geplaatst hebben. Graag advies hierin. Er is ook een deel van Trespa die aan t huis vastgezet moet worden.

Schutting met windschade repareren

De schutting tussen mij en de buren is omgewaaid. Het betreft een rechte schutting (10 meter), volledig hout, met hard houten palen in de grond. De palen, die zijn gestort met beton moeten uitgegraven worden, vernieuwd en weer ingegraven en weer gestort met beton. Vervolgens moet de schutting weer gemonteerd worden met de bestaande schuttingdelen.