Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting repareren

Poortdeur plaatsen en hekwerk vervangen/repareren na aanrijding

Ik zoek een timmerman voor 2 aparte klussen. Allereerst is er een busje tegen het lage hekwerk bij onze voortuin aangereden. Dat hekwerk is beschadigd en moet worden vervangen. Ik heb daarvoor een offerte nodig voor de schade-afwikkeling via de verzekering. Ook wil ik in een hoge schutting een opening laten maken en daarin een poortdeur laten plaatsen. Ik wil graag een afspraak maken, zodat we beide klussen hier kunnen bespreken en inmeten. Daarna ontvang ik graag 2 offertes.

Schutting repareren

Drie palen van de schutting zijn verrot. Een is reeds gebroken en ze moeten worden vervangen. De palen zijn ongeveer 2 meter hoog.

Schutting en tuindeur repareren

Onze poortdeur sluit niet meer aan op de schutting, waardoor ik deze niet meer kan afsluiten. Het aansluitende schuttingdeel hangt uit het lood en de paal zit erg los. Deze is mogelijk verrot en zal vervangen moeten worden. Ik laat hier graag even naar kijken en hoor dan wat voor reparatie u kunt verzorgen en tegen welk tarief.

Omgewaaide betonnen schuttingplaten repareren

Door de storm zijn er 2 betonnen platen uit de schutting gevallen. Ze zijn niet stuk. Aan de steegkant staat de schutting scheef. Betonplaten staan wel scheef, doordat het cement is afgebrokkeld. De palen staan wel recht. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman is verantwoordelijk voor het afval.

Stormschade: verwoeste schutting repareren

Onze schutting is verwoest door de wind en ik wil het graag laten repareren. Alles moet waarschijnlijk vervangen worden. Het gaat om een schutting van 7 meter incl. Duur van dezelfde houten materiaal.

Schutting met windschade repareren

Door wind is mijn schutting kapot gewaaid, en voor mijn verzekering moet ik een offerte laten opmaken om te kijken wat het kost om deze te repareren. Schutting is in totaal meer dan 20 meter lang, met een brede poort deur. Verschillende schuttingpalen moeten vervangen worden omdat deze rot zijn, hierdoor hangt de schutting helemaal over naar een kant. Verschillende planken van de schutting zijn losgekomen. Samenvattend, enkele rotte palen, aantal planken die eraf zijn, schutting staat helemaal schreef.

Stormschade aan de schutting laten repareren

Grijzig geïmpregneerd Douglashout (of vergelijkbaar) met verticale lamellen, palen vast in beton, betreft twee schuttingen (circa 7.50 meter en circa 6.50 meter) ieder van bakstenen muur van het huis tot bakstenen muur van de schuur. De tuin is bereikbaar door de schuur via smal gangpad. Gelieve de sloop/afbouw van de oude schutting meeberekenen in de offerte. Hoor graag zo snel mogelijk van u.

Schutting laten repareren

Tijdens een storm zijn enkele houten palen van onze schutting afgebroken en zijn 3 schuttingdelen gedeeltelijk omgewaaid. Ik laat hier graag even beoordelen op welke manier de schutting kan worden hersteld. Misschien is het plaatsen van nieuwe palen voldoende en kunnen de schuttingdelen weer daarop worden bevestigd. Ik wil de schade ook claimen bij mijn verzekering en ontvang graag uw offerte.

Plat dak herstellen en schutting plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor de verzekering, betreffend het repareren van een een overkapping in de tuin. Dit is een houten constructie van 4 meter bij 3.25 meter, met daarop golfplaten (plat dak). Deze is met een storm in februari beschadigd geraakt. De golfplaten moeten sowieso vervangen worden en de constructie moet verstevigd worden. Ook wil ik graag een schutting laten plaatsen. Het gaat om 4.5 schuttingdeel, ook moet er een deur geplaatst worden. Er dient ook een oude schutting verwijderd te worden. Nieuw palen zijn ook nodig.

Schutting met metalen spijlen repareren

Ik heb een schutting van metalen spijlen. De schutting is gebroken, waarschijnlijk door verzakking van de grond. Ik wil deze laten repareren of een nieuwe laten plaatsen. De schutting is 2 jaar oud. De lengte van de schutting is ongeveer 5 meter en de hoogte is ongeveer 2 meter.

Partners

Partners van Casius