Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting repareren

Kapotgewaaide schutting laten repareren

Ik wil mijn schutting laten maken. Deze is kapot gewaaid tijdens de storm afgelopen woensdag. Het schuttingpaneel is losgekomen van de muur en daar is ook een plank van losgekomen. En de paal waar die de grond in gaat is ook voor de helft afgescheurd onderop. Het gaat om een paneel en poort van ongeveer 180 bij 180 cm.

Omgewaaide schutting repareren of vernieuwen

Tijdens de storm van 3 januari is een deel van de schutting omgewaaid. De totale lengte van de schutting bedraagt ongeveer 15 meter, begroeid met klimop. Wij weten niet of de schutting in zijn geheel moet worden vervangen of dat een deel van de schutting kan worden hersteld. Onze vraag is ook wat er met de klimop gaat gebeuren. Wij maken graag een afspraak om een en ander te bespreken en advies te ontvangen. We hebben contact opgenomen met onze verzekering en deze dekt de schade.

Omgewaaide schuttingen repareren/nieuw stuk plaatsen

Door de storm van gisteren schade opgelopen mijn houten tuin schutting. Hiervan heb ik een aantal foto’s bijgesloten. De schutting wordt niet gedeeld met een buur, maar loopt langs het vrije gedeelte van mijn huis. Aan de achterkant van het huis is de schutting onherroepelijk beschadigd, hier zal een nieuw gedeelte geplaatst moeten worden. Echter is het lange gedeelte langs de zijkant van huis los komen te zitten en is dit hierdoor wat scheef gaan staan. Voor de duidelijkheid: de schutting is in een U vorm langs het huis gebouwd en is ongeveer 2,6 x 19 x 6 meter. Het kapotte gedeelte van de schutting moet opnieuw worden. Dit stuk is 6 meter breed en 1 scherm van 1,8 meter is afgebroken. Dit stuk is ook voorzien van een poort. De poort is op zich niet erg beschadigd, echter is de originele kozijnbalk die boven de poort liep afgebroken. Daarnaast zal de rest van de schutting rechtgezet en zal verstevigd moeten worden.

Schutting repareren of nieuwe plaatsen

Door stormschade is 10 meter schutting plat gegaan, inclusief poort. Dit stuk wil ik nieuw en stevig in de grond. Liefst betonnen palen in beton gegoten. Ik heb ook een offerte voor de verzekering nodig, maar de schutting wordt sowieso geplaatst.

Schutting repareren of nieuwe plaatsen

Door de storm is de houten schutting deels beschadigd en deels ontzet, helt over. Gaat in totaal om 5 schuttingdelen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Omgewaaide schuttingen repareren

Met spoed schutting repareren. Een paal naast de deurpoort is afgebroken waardoor de constructie uit elkaar valt.

Betonnen palen plaatsen en de schutting weer rechtop plaatsen

Ik wil mijn omgewaaide schutting laten repareren en weer rechtop zetten. Met de schutting is niets aan de hand, die ziet er nog goed uit, alleen de palen zijn afgebroken en moeten vervangen worden door betonnen palen. De schutting is 11 meter lang inclusief poort. Graag zou ik willen weten wat de kosten zullen zijn.

Schutting inspecteren en indien nodig repareren

Sinds augustus woon ik in deze woning. Ik heb in mijn tuin gezien dat de onderste betonnen delen van de schutting hier en daar gescheurd zijn. Ik wil door een vakman laten beoordelen of er hierbij actie nodig is. Misschien is de situatie stabiel, maar daarover laat ik mij graag even adviseren. Als het nodig is, moet er vervanging plaatsvinden.

Schutting repareren

De schutting is door de storm of door opzettelijk tegenaan stoten of geheel niet goed geplaatst niet meer loodrecht te noemen.

Houten schutting repareren

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Er is een stuk kapot gegaan door de wind, graag dit schutting deel vervangen.

Partners

Partners van Casius