Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting repareren

Schutting met windschade repareren

De schutting tussen mij en de buren is omgewaaid. Het betreft een rechte schutting (10 meter), volledig hout, met hard houten palen in de grond. De palen, die zijn gestort met beton moeten uitgegraven worden, vernieuwd en weer ingegraven en weer gestort met beton. Vervolgens moet de schutting weer gemonteerd worden met de bestaande schuttingdelen.

Scheve schutting repareren

1 van de palen van onze schutting hangt scheef. We denken dat hij ondergronds is afgebroken. We weten niet zeker of de palen ondergronds in beton zijn gegoten, de schutting staat op een erg stevige kleigrond dus we dachten dat de palen daar in zijn geslagen.

Verzakte schuur repareren

De damwand van de sloot is verzakt. Hierdoor trekt de schutting de schuur scheef waardoor de volière meezakt. Het gaat om een houten schuur van 1.50 meter breed in een L vorm. Graag maak ik een afspraak met een vakman voor een oplossing.

Omgewaaide schutting repareren

De schutting is gedeeltelijk (3 van de 8 houten schutting) omgewaaid/afgebroken door de (januari) storm. De tuin is 9 meter lang, schutting komt aan 1 zijde, zonder poort. Alle schuttingdelen moeten vervangen worden dus het gaat om 8 schermen met palen. De klus zelf heeft geen spoed, een spoedige prijsopgave zou wel fijn zijn.

Schutting laten repareren

Ik wil de schutting laten repareren. Het zijn volgens mij schuttingsdelen van 180 x 180 cm en bij elkaar op ongeveer 22 meter geplaatst (het is een hoekwoning). Ik zou ook willen dat de boom ook verwijderd kan worden. Dit graag apart vermelden in de offerte. Het betreft een verzekeringskwestie.

Schutting na storm repareren

De hekken in mijn achtertuin zijn door hevige storm omgewaaid. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van nieuwe hekken. Het gaat om een achtertuin van 5,5 meter bij 10 meter. In totaal moeten 2 delen hersteld worden, het gaat hierbij om 1 x 5,5 meter en 1 x 10 meter.

Schutting in tuin

Door de storm is mijn schutting van ongeveer 8-10 meter omgewaaid. Er moeten 2-3 nieuwe palen aan het hek gemaakt en in de grond gezet worden. Aan de kant van het huis moet hij vastgemaakt worden met twee metalen plaatjes aan een muurtje. Graag een indicatie van de kosten om dit te repareren.

Schutting repareren

Schutting: drie van de vier tuinschermen liggen plat, 3 palen in beton zijn afgebroken. Tuinschermen zijn nog te gebruiken, nieuwe palen zijn aanwezig.

Tuinhekken vervangen

Mijn tuinhekken zijn gebroken. Deze zijn kapotgegaan door de storm. Ik heb 3 tuinschermen en 1 poort nodig. De hekken zullen 180 bij 180 cm worden en de poort 1 meter ongeveer. De buurvrouw moet ook een schutting repareren maar zij wil niks doen. Die moet weer in een andere kleur.

Schutting laten repareren

Bij storm omgewaaide tuinhek laten repareren. Totaal 5 hardhouten palen vernieuwen en plaatsen, hekdelen opnieuw monteren, verwijderen resten palen in de grond, nieuwe bevestiging van het hekwerk aan de palen. Is voor de verzekering dus moet btw bijstaan.