Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting met poort plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting met poort plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting met poort plaatsen

Stormschade aan schutting repareren

Van bestaande hout beton schutting zijn door storm 2 betonpalen onderaan afgeknapt. Deze dienen vervangen te worden. Opdracht; Schutting panelen + poort demonteren, oude palen uithalen, nieuwe palen plaatsen en geheel weer monteren.

Schutting herstellen of vernieuwen

Ik wil mijn beschutting opnieuw laten maken poort is nog goed maar schutting zelf lengte 10meter ongeveer. Houten beschutting budget 1600 euro Schutting is omgevallen door storm. Het is een tuinafscheiding graag een herstelnota opmaken. Richtprijs

Schutting verstevigen en-of opnieuw plaatsen

Ik wil de bestaande schutting opnieuw plaatsen (is in augustus 2017 al gedaan), maar na de 2 westerstormen in januari weer ontzet. Deze is ongeveer 10 meter lang. Eventueel verstevigen met beton. Daarnaast ook gelijk in de achtertuin de 2 schermen en 1 poort meenemen. Dit is ongeveer 4.60 meter, dit moeten wel nieuw. Ik heb een vrijblijvende offertes nodig i.v.m. de verzekering. De tuin heeft een achterom die op een pad uitkomt.

Schutting vervangen

Ik heb 20 meter aan schuttingen die ik wil laten vervangen, omdat de oude schuttingen kapot zijn gegaan door de storm. Dit is inclusief een poort, dus ik heb een achterom. Ik weet nog niet wat voor type schutting ik wil hebben. Ik wil hier informatie over van de vakman.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen tussen mijn woonhuis en stenen schuur. De lengte moet 4 meter zijn. Er komt geen poort. Ik wil een simpele schutting.

Schutting met palen plaatsen

Ik wil 5 restanten van grondpalen uit de grond halen. Vervolgens 10 palen plaatsen met lange pen-paalhouder en cement, daarna 90 planken als schutting aanbrengen, daarna 1 poort met klein stukje planken plaatsen en als laatst 1 tuinhek plaatsen. De schutting die moet komen is 10 plus 1,5 centimeter

Schutting en poort plaatsen

Door de storm zijn de schutting en de poort omgevallen. Totale lengte 5,50 meter. Wil geïmpregneerde poort met stalen frame beslag en cilinderslot. Betonnen palen van antraciet en onder platen ook antraciet. De houten geïmpregneerde schuttingen moeten kijk dicht zijn en verticaal. Ik heb een achterom.

Plaatsen van een schutting

Door stormschade is mijn schutting dermate vernield dat er een nieuwe geplaatst moet worden. Het gaat om een totale lengte van 15 meter waar ook een deur in gemaakt moet worden. Ik wil een gewone houten schutting van 180 bij 180 cm laten plaatsen met een poort van 90 cm.

Schutting leveren en plaatsen

Door de storm van twee weken terug is een deel van onze schutting omgewaaid. We willen graag voor een stuk van 12,65 meter een complete nieuwe schutting laten leveren en plaatsen. Dit is inclusief poort van 110 cm. Gaat om een houten schutting. Oude schutting moet ook verwijderd worden en afgevoerd.

Schutting vervangen na stormschade

4 schuttingdelen Hilhout achterdeel, poort en palen vervangen en plaatsen.