Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting en poort laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting en poort laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting en poort laten plaatsen

Schutting en twee-deurs draaiende poort plaatsen

Het plaatsen van een sterk maar enkele wand Bankirai schutting tussen mijn klompenhok en schuur gevels. De afmeting is slechts 5 meter afstand en 2 meter hoog. Uw voorstel als verder advies enz zie ik graag tegemoet. Daarna een twee-deurs draaiende poort van 2,80 meter breed en 2.10 meter hoog met slot. De ruwe breedte is 3.15 meter tussen schuur gevel en paal van buurman zijn tuin afscheiding.

Schutting met poort plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe schutting. De palen en onderplaten moeten van beton worden en de schuttingsdelen van hout. De lengte van de schutting is 25 meter en de hoogte moet 1.95 meter worden. De oude schutting gaan wij zelf verwijderen en de tuin is goed bereikbaar.

Schutting en poort laten plaatsen

I need to put a fence and a door to the garden. It is 2,50 meter, fence "Tuinscherm recht hardhout 180 x 180 "(1,80 meter) + garden door "Tuindeur Hardhout FSC" (0,9m) Er dient een tuinscherm en een poortdeur te plaatsen. De lengte is 2,50 meter. Graag wil ik een hard houten scherm van 1,80 bij 1,80 laten plaatsen.

Composiet schutting en poort plaatsen

We willen een composiet schutting laten plaatsen aan de achterzijde van het huis. De schutting zal ongeveer 4.90 meter lang worden en 1.80 meter hoog inclusief een poortdeur. Separaat willen wij weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude houten schutting.

Kapotgewaaide schutting laten repareren

Ik wil mijn schutting laten maken. Deze is kapot gewaaid tijdens de storm afgelopen woensdag. Het schuttingpaneel is losgekomen van de muur en daar is ook een plank van losgekomen. En de paal waar die de grond in gaat is ook voor de helft afgescheurd onderop. Het gaat om een paneel en poort van ongeveer 180 bij 180 cm.

Schutting met stormschade vervangen

Een gedeelte van onze onze schutting is omgewaaid tijdens de storm. Het betreft een stuk van 6 meter breed en 1.80 meter hoog. De schutting is in werkelijkheid bijna 10 meter breed. Het laatste stuk is blijven staan omdat de buren, waarmee we de schutting delen, dat stuk verstevigd hebben. Het stuk van 6 meter was niet extra verstevigd en dat stuk delen we niet omdat het op een brandgang uitkomt. Kunt u mij een prijsopgave geven om het 6 meter brede stuk van de schutting te vervangen inclusief een poort/deur. Het betreft een houten schutting. Op de oude schutting zat riet maar dat willen we op de nieuwe schutting niet meer.

Schutting plaatsen met een poort

De schutting moet bestaan uit 3 panelen, 5 hardhouten palen en een poort over een lengte van 6 a 7 meter. Er staat nog een oude schutting, deze staat niet in de grond bevestigd en mag verwijderd worden inclusief afvoeren.

Schuttingen plaatsen

Ik wil hout-beton schutting laten plaatsen. Mijn tuin is 15 meter lang en 3 meter breed. Van de 3 meter breed moet 1 meter poort worden. De offerte is voor de verzekering.

Omgewaaide schuttingen repareren/nieuw stuk plaatsen

Door de storm van gisteren schade opgelopen mijn houten tuin schutting. Hiervan heb ik een aantal foto’s bijgesloten. De schutting wordt niet gedeeld met een buur, maar loopt langs het vrije gedeelte van mijn huis. Aan de achterkant van het huis is de schutting onherroepelijk beschadigd, hier zal een nieuw gedeelte geplaatst moeten worden. Echter is het lange gedeelte langs de zijkant van huis los komen te zitten en is dit hierdoor wat scheef gaan staan. Voor de duidelijkheid: de schutting is in een U vorm langs het huis gebouwd en is ongeveer 2,6 x 19 x 6 meter. Het kapotte gedeelte van de schutting moet opnieuw worden. Dit stuk is 6 meter breed en 1 scherm van 1,8 meter is afgebroken. Dit stuk is ook voorzien van een poort. De poort is op zich niet erg beschadigd, echter is de originele kozijnbalk die boven de poort liep afgebroken. Daarnaast zal de rest van de schutting rechtgezet en zal verstevigd moeten worden.

Schutting plaatsen met poort

Het plaatsen van 1 tuinscherm en 1 houten poort. Inclusief het plaatsen van 3 palen en monteren van deurbeslag (slot inclusief scharnieren). Boven de deur een lat om de palen met elkaar te verbinden. Een deel van de palen moeten uitgegraven worden. Afvoeren van oude schuttingdeel + deur. Mogelijk aan de andere kant ook een nieuw scherm plaatsen.

Partners

Partners van Casius