Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting met planken plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting met planken plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting met planken plaatsen

Schutting met klimop vervangen

6 van de 10 planken van 1,80 bij 1,80 moeten vervangen worden en 7 palen moeten vervangen worden. Schutting zit vol klimop en moet weggehaald worden. Poortje (deur) is van de muur en door geschoten naar de anderkant. Graag een offerte.

Schutting op het dakterras plaatsen

Tijdens de storm zijn de schuttingen op mijn dakterras kapot gewaaid. Ik wil daarom graag 2 nieuwe schuttingen laten plaatsen op mijn dakterras. Ik denk dat ik het beste geimpregneerd hout kan plaatsen met wellicht wat ruimte tussen de planken zodat de wind er wat beter doorheen kan. Het gaat bij deze klus om het slopen en plaatsen van twee schuttingen. Volgens mij zijn de schuttingen ongeveer 5 m x 1. 70m (of wellicht is wat lager beter voor de wind) en dan aan beide kanten. Graag ontvang ik een offerte hiervoor. Houd er graag rekening mee dat de schuttingen stevig geplaatst dienen te worden omdat het flink kan waaien op mijn dakterras.

Schutting plaatsen met klimop

Graag wensen we een definitieve offerte wat betreft plaatsing van een schutting De lengte vd schutting in totaal is 1120 cm, opgebouwd als volgt: - 5x Scherm 180x180 douglas hout horizontale planken - 3x trelisscherm omrand met hardhout (zie bijlage) - klimop aan beide zijde, al flink hoog - hardhouten tussenpalen - ivm hoogteverschil in tuin een betonnen band als onderrand (grijs) - verwijderen van beukenhaag incl afvoer Plaatsing zo spoedig mogelijk. Geen doorkijk in de schutting

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen van 19 meter lang. Deze bestaande uit schuttingplanken. De bestaande schutting van de buren is 180-190 cm. De planken zijn 3 meter lang en er moeten 16 x 140 cm op hardhouten of geïmpregneerde palen in beton gegoten worden. Deels bestaande afrastering verwijderen.

Hout met betonschutting plaatsen

Schutting van 14 meter. Materiaal en plaatsen. Hout-beton schutting. Verticale planken.

Tussen de vlonders een afscheiding met de buren maken

Wij willen graag aan de waterkant tussen 2 vlonders een afscheiding met de buren maken. Zie bijlagen de foto's. Er staat nu een laag hekje. Dat moet ongeveer 1.80 of 2 meter hoog worden met een dichte afscheiding (schutting met om en om planken).

Schutting van beton met hout maken

Ik wil twee schuttingen van aan een kant 9,50 meter lang en de andere kant 2,10 meter lang. Beide kanten met de buren gedeeld, dus twee bonnen met dito namen van mij en de buren aan hun kant, verlenging van de ene kant naar circa 12,30 (2,80 meter) plus een poort met extra brede ingang (breedte circa 2,30 ) op rekening van de buurkant van 9,50 meter kant. Aan de andere kant ook een poort met extra brede ingang (ook circa 2,30 meter breed). Luxe hout beton schutting (hoge onderkant beton) met 23 planken.

Schutting laten plaatsen

Schutting aanleggen door monteur. Schutting van het merk wales 180 keer 180 cm 57 aantal planken

Stormschade schutting repareren

Door storm is mijn schutting aan beide kanten beschadigd. Werkzaamheden: verwijderen en afvoeren oude schutting. Het leveren en aanbrengen van 8 betonnen tussenpalen (antraciet). En 4 stuks betonnen eindpalen (antraciet). Het plaatsen van de palen in de grond. Het leveren en aanbrengen van 8 schuttingdelen uitgevoerd in schermtype Eindhovenplank. Waterpas monteren van de planken en vastschroeven aan L beslag. De schuttingsdelen afwerken met afdek lat.

Schutting met palen plaatsen

Ik wil 5 restanten van grondpalen uit de grond halen. Vervolgens 10 palen plaatsen met lange pen-paalhouder en cement, daarna 90 planken als schutting aanbrengen, daarna 1 poort met klein stukje planken plaatsen en als laatst 1 tuinhek plaatsen. De schutting die moet komen is 10 plus 1,5 centimeter