Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting met planken plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting met planken plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting met planken plaatsen

Schutting tussen schuttingpalen plaatsen

Ik wil schermen van een schutting laten plaatsen van 180 bij 180 cm. Het moeten totaal 10 schermen worden. De woning van de buurman wordt hoger dan mijn tuin omdat zijn tuin hoger staat. De palen die geplaatst moeten worden zijn 290 bij 6,8 bij 6,8 cm. Aan een kant moeten er twee planken onder elkaar worden bevestigd van 15 cm breed om de ongelijke hoogte van het maaiveld op te vangen.

Schutting met planken plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen met planken. De lengte is bijna 8 meter. De oude schuttingdelen wil ik ook graag verwijderen.

Houten schutting plaatsen

Het plaatsen van een houten schutting van 7.5 meter met planken die dicht op elkaar zijn geplaatst, zonder inkijk. Met betonnen palen en een aan de onderkant grijs beton.

Schuttingdelen en poort plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen. Betreft een lengte van 4 meter, inclusief poort. Gebruik composiet zwart. Horizontale planken. Er staat nog geen schutting.

Schutting vervangen na stormschade

Tijdens een hevige storm is onze huidige schutting grotendeels omgewaaid. We willen bij onze hoekwoning nu een hele nieuwe hout-met-beton schutting laten plaatsen van 2 meter hoog. Aan de voorzijde is de schutting 120 cm breed, haaks daarop staat een schutting van 17 meter lang met daarin een dubbele poort van in totaal 2 meter breed. Haaks hierop staat een schutting van 7,5 meter met daaraan grenzend een stuk van 5,5 meter breed. We willen de schuttingdelen van 19 planken, uitgevoerd in vuren of grenen. We hebben het omgewaaide deel al laten weghalen, het overige stuk van de schutting moet er nog uit. We laten de klus graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte. We hebben deze ook nodig voor onze verzekeringsclaim.

Schuttingen en deur leveren en plaatsen

Wat zijn de kosten voor het leveren en plaatsen van een Douglas schutting met 23 planken met betonnen palen en betonnen onderplaat. De lengte zal 6,40 meter moeten worden. Het betreft een recht stuk tussen 2 stenen schuren en is goed bereikbaar.

Schuttingdelen plaatsen met poort

Ik wil een houten/betonnen schutting laten plaatsen bestaande uit 21 antraciet planken met een betonnen onderplaat. Het gaat om ongeveer 20 meter schutting en er komt nog een poort bij. 19 oktober krijgen wij de sleutel.

Nieuwe schutting plaatsen

Schutting inclusief palen leveren en plaatsen 12/13 meter. Geheel van hout, palen van hardhout. De schutting van degelijk hout. Verticale planken. En verwijderen van oude schutting. De schutting is via een achterom bereikbaar.

Schutting met windschade repareren

Door wind is mijn schutting kapot gewaaid, en voor mijn verzekering moet ik een offerte laten opmaken om te kijken wat het kost om deze te repareren. Schutting is in totaal meer dan 20 meter lang, met een brede poort deur. Verschillende schuttingpalen moeten vervangen worden omdat deze rot zijn, hierdoor hangt de schutting helemaal over naar een kant. Verschillende planken van de schutting zijn losgekomen. Samenvattend, enkele rotte palen, aantal planken die eraf zijn, schutting staat helemaal schreef.

Tuinschutting afvoeren en nieuwe plaatsen

• Het verwijderen en afvoeren van de bestaande schutting • Leveren en aanbrengen nieuwe schutting, 2 delen gelijke hoogte 150 cm als bestaand en 1 ½ deel met een hoogte van 90 cm (planken vertikaal) • Leveren en aanbrengen HH palen, bevestigd aan de binnenzijde van het bestaande muurtje • Leveren en aanbrengen poort, hardhout gelijk aan schutting