Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting plaatsen na verwijderen coniferen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting plaatsen na verwijderen coniferen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting plaatsen na verwijderen coniferen

Hillhout Elan schutting laten plaatsen

Met 4 (nieuwbouw) tussenwoningen willen wij graag een schutting laten plaatsen. Van het merk hillhout, type Elan Excellent (donkere soort). Het om circa 25-33 schermen of omgerekend 48 meter (ik zal dit nog nameten). Graag ontvang ik van u de offerte met daarin vermeld wat de kosten zijn voor het plaatsen van de schutting inclusief betonpalen en plaat (en overige materialen). Graag hoor ik van u ook of u de schutting levert of dat wij deze zelf bestellen.

Tuinschutting plaatsen

Ik wil graag mijn huidige schutting vervangen. Ik kan de huidige schutting zelf los maken. De nieuwe schutting zou ik graag door een vakman geplaatst willen hebben.

Tuin opnieuw aanleggen

Tuin leeghalen en afvoeren. 60m2 bestraten met 50x50 grijze gladde tegels. 2 stroken met grond. Tevens een schutting van ongeveer 18 meter plaatsen met een deur.

Schutting verwijderen en afvoeren

Houten schutting met groen er tegenaan verwijderen (lengte 6 meter) inclusief afvoeren. Eventueel ook plaatsen van nieuwe schutting. Kom met een prijs.

Composiet schutting plaatsen

Er moet een composiet schutting geplaatst worden in de achtertuin van circa 8m. De schutting bestaat uit 6 palen, twee grote schermen (180cm x 180cm), één schuin scherm (90cm x 180/93cm) en twee halve schermen (180cm x 93cm). Wij zorgen dat alle schuttingonderdelen aanwezig. De palen hebben we graag in beton gegoten, wij halen dit ook.

Composiet schutting plaatsen

Goede dag. Graag zou ik van u willen weten welke composiet schuttingen u verkoopt / plaatst. Wij willen een lamellen uitvoering (planken om en om) in de kleur bruin. Het zou gaan om tien panelen.

Stukje schutting plaatsen

Een deel van de houten schutting in de tuin is oud en stuk. De palen er tussen staan goed en stevig, maar er moeten 1 of 2, mogelijk 3 nieuw schermen tussen worden geplaatst. Die moeten nog worden aangeschaft. Kunnen ze ook worden bezorgd eventueel ( en wat zijn daarvan de kosten? ) Lijkt me op zich een kleine klus, maar ik en de buurvrouw kunnen het zelf niet doen.

Tuinrenovatie uitvoeren

Weghalen oude schutting en plaatsen nieuwe schutting van circa 24 strekkende meter met 1 hoek, omzetten deur, plaatsen poort. Langs de schutting willen wij ook omsluitbanden plaatsen. Daarnaast verwijderen oud terras (32 m2), ophogen met circa 12 cm en aanleggen nieuw terras met wildverband. Zonder afvoeren en materialen in overleg.

Achtertuin aanleggen

Ik wil een terras laten aanleggen in mijn achtertuin, van circa 25 m2 het moet een combinatie zijn van grijze tegels van circa 50 x 50 cm met daartussendoor rijtjes klinkers. Daarnaast een klein stukje gras van ongeveer 15 m2. Het gras dat er nu ligt moet worden weggehaald en afgevoerd. De tuin moet in zijn geheel (40 m2) ongeveer 20 cm worden opgehoogd. Huidige tegels halen we zelf weg, maar moeten wel worden afgevoerd. In overleg ook nog een boompje weghalen en afvoeren, we kunnen niet goed inschatten of het kan blijven staan of dat het weg moet. Eventueel ook nog een nieuwe schutting plaatsen van circa 12 m met een nieuwe poort (hangt af van de kosten).

Schutting plaatsen

Ik zou graag voor mijn Tuin schutting laten plaatsen en een tuinhekje