Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting plaatsen in de tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting plaatsen in de tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting plaatsen in de tuin

Een nieuwe schutting plaatsen

Onze omgewaaide schutting is eindelijk aan vervanging toe. Het gaat om een schutting vanaf de woning naar de schuur, ongeveer 7,50 meter. Graag zouden we ook een enkele poortdeur erin hebben. Locatie is een hoekwoning dus makkelijk bereikbaar

Complete tuin renoveren

Momenteel is is er veel verzakking. En ik wil de bomen en heg vervangen door schuttingen. Even op een rij Bomen en struiken vervangen door een schutting met de buren Een nieuwe tuin deur Verhogen van de tuin Geel gekleurde tegels vervangen (met grijze tegels die ik zal aanschaffen) Herinrichten van de tuin na de verhoging De huidige kraan lekt, deze vervangen of repareren Extra: een houten terras bij de ingang van de tuin voor klimop. Wat ik hierboven heb beschreven is alles wat aan vervanging toe is. Ik ontvang graag een offerte voor de werkzaamheden dat jullie kunnen uitvoeren. Zou je de offerte voor de het verwijderen en plaatsen van de schuttingen voor elke kant apart willen opnemen in de offerte. Dit wil ik met de buren bespreken.

Hout/beton schutting plaatsen

Hout/beton schutting + poort laten plaatsen. Hoogt max 1.80m, lengte 10,80m. Eventueel met een hoek, maar wil daar graag over overleggen.

Schutting en verwijderen groen strook

Ik wil graag een (geluidswerende) schutting laten plaatsen tussen ons en de buren. Tuin is 10 meter lang Het groen moet dan eerst worden verwijderd. Ik hoor graag of jullie dit kunnen aannemen.

schutting plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen. De lengte van de schutting is ongeveer 9.50 m aan de lange kant. De korte kant (loodrecht op de lange kant) van schutting naar het schuurtje is 2.50 m, in dit gedeelte moet ook de poort van 100 cm x 120 cm. Het liefst met betonnen palen en ook met betonnen rand en de palen in mortel gestort voor de stevigheid. Verwijdering van corniferen is nodig. Tuin is bereikbaar via een pad aan de achterkant.

Schutting plaatsen

Wij zijn ons aan het oriënteren om een schutting te laten plaatsen. We zijn op zoek naar een schutting met betonnen palen en houten delen er tussen en 1 of 2 deuren. Het gaat om ongeveer 50 meter. Het is een twee onder 1 kap woning, dus het wordt aan drie kanten opgesloten. Wij hebben geen voorkeur wat betreft het type hout, graag een aantal opties voordragen.

Schutting plaatsen en tuin ophogen en betegelen

Schutting plaatsen: hout-beton schutting, antraciet betonpalen met houten scherm (grenen/douglas). Totale lengte circa 18 m. Incl deur van 1 m breed. 2 hoeken : 1 van circa 45 graden en 1 van 90 graden. Ophogen en betegelen tuin: ophogen gemiddeld circa 0.1- 0.15 m (schatting). Nieuwe stenen: ca 60x60 cm, antraciet, goedkopere segment. Totale oppervlakte: ca 63 m2. De huidige vlonder wordt verwijderd en valt binnen deze 63 m2. Groenperkje blijft zo. Het dakje (fietsenhok) steunt op huidige schutting en moet op nieuwe schutting aansluiten.

Schutting plaatsen verwijderen struiken

Wij willen graag een aanbieding voor het plaatsen van een schutting, en verwijderen van de bestaande schutting en coniferenhaag. Het gaat om afmeting van 26 mtr waarvan 10 mtr coniferenhaag.

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen, en mogelijk overkapping (bespreekbaar)

Ik wil een oude schutting verwijderen en een nieuwe plaatsen. Een kant is 10 meter lang, een tweede is 6 meter lang met poort. Wij willen een gelijksoortige schutting als bij de buren (zie laatste foto). De oude schutting is echt rot, dus niet echt moeilijk om te verwijderen. De verwijder en afvoerkosten graag apart op de offerte plaatsen. (zie foto). De eerste 2.5 meter van de lange schutting is een kleine muur-glas combinatie.(zie foto) Graag een aparte offerte maken voor de lange kant, deze delen wij namelijk met de buren. Ook is bespreekbaar het maken van een houten overkapping van 2 x 4 meter. Het dak moeten lichtdoorlatende polycarbonaat platen worden waarschijnlijk.

Houten schutting plaatsen en oude verwijderen

Wij willen een houten schutting laten plaatsen tussen 2 tuinen. De oude schutting graag verwijderen en afvoeren, als het mogelijk is deze posten graag apart op de offerte plaatsen. We hebben geen achterom. Lengte is 8 mtr. Bij een gedeelte staat in beide tuinen beplanting.