Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting plaatsen bij 6 woningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting plaatsen bij 6 woningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting plaatsen bij 6 woningen

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Wij willen de heg van ongeveer vijf meter lang en ongeveer 1.90 meter hoog eruit en daarvoor in de plaats een houten schutting laten plaatsen.

Schutting plaatsen

Wij willen schutting plaatsen van 5,1 meter lengte. Grenen hout met gecoat betonpalen. Het gaat om 1 kant van de tuin, op de foto is de andere kant te zien, het moet overeen komen met deze schutting.

160 meter schutting leveren en plaatsen

Beste, Ik ben voor een groep bewoners op zoek naar een partij die onze schutting levert en plaatst. Het gaat om ca 160 strekkende meter schutting. We richten ons op een composiet of hardhouten schutting, een definitieve selectie zal nog gemaakt moeten worden. Het doel is een dezelfde schutting voor alle woningen. Het betreft een 20 tal tuinen van nieuwbouwwoningen die vanaf december dit jaar in Arnhem opgeleverd zullen gaan worden. Ik begrijp dat elk scherm etc zijn eigen specifieke prijs kent, maar wellicht kunt u al wel een gemiddelde strekkende meter prijs geven voor een composiet schutting en een hardhouten schutting, plus een meter prijs voor het plaatsen? Ook ben ik erg benieuwd naar hoe jullie monteren en welke garanties er op het werk en het materiaal wordt gegeven. Op basis daarvan maken we een eerste selectie en kunnen we mogelijk verder in gesprek om tot een definitieve keuze te komen.

Nieuwe schutting plaatsen

Wij willen graag weten wat een nieuwe schutting kost van ongeveer 10 meter met betonnen palen. Inclusief verwijderen van oude.

Schutting laten plaatsen

Wij willen graag een klein stuk (houten) schutting met 2 poorten laten plaatsen. In totaal gaat het om max 5 meter (inclusief poorten).

Schutting plaatsen met grote deuropening

Ik wil graag een houten schutting van 6 meter en haaks op 6 meter met een grote deur opening van 3 meter voor de auto.

Schutting inclusief tuindeur plaatsen

De schutting die ik in bezit heb bestaat uit 9 velufence delen, 10 aluminium palen en 1 tuindeur forte. Graag wil ik deze op korte termijn laten plaatsen.

Composiet schutting op balkon plaatsen

Als de renovatie van onze flat klaar is, kan zijn tussen augustus en oktober willen wij het volgende: Wij hebben op ons balkon 2 schuttingen staan die aan vervanging toe zijn. Wij willen 2 antraciet composiet schuttingen van de praxis(Ook opgehaald aldaar)ze moeten op maat gemaakt worden standaard maat is 1.80  De ene moet ongeveer 1.65m worden de ander ongeveer  1.85 m dus iets breder gemaakt worden. Het moet een stevige constructie worden die ook makkelijk weer weggehaald kan worden. De ene kant is muur de ander kant ijzer waar ze aan vast gezet kunnen worden. Mvg Ineke Bakker

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Ik zoek een vakman om 20 meter coniferen haag te verwijderen en af te voeren.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen bij mij hoekwoning en ik wil weten wat de kosten zijn ik heb een halfe muur van 9 meter breed en aan de voor kant wil ik een poort doen van 2.8 m.