Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting plaatsen bij 6 woningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting plaatsen bij 6 woningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting plaatsen bij 6 woningen

Schutting plaatsen

Een te plaatsen schutting of schot van 2.20h x 3.00 b. onder een overkapping, deze zal vervolgens doorlopen in een te plaatsen schutting van 1.80 h x 4.00 b. Een gehele wand dus, die afloopt. Gelieve een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Leveren en plaatsen van een hedera schutting

Ik wil een kant en klare hedera schutting laten plaatsen in mijn tuin. Hiervoor hoeft er niets op de locatie zelf eerst verwijderd te worden. Ik weet niet of er ook een fundering geplaatst moet worden. Tuin is goed toegankelijk. De afmeting is 8.40 meter lengte en 1.80 meter hoog.

Gamma schutting laten plaatsen hout beton met deur

Wil samen met buurman achterschutting vervangen met hout-beton schutting. Totale breete 6.20 m moeten twee deuren (poorten) in van 1 meter breed en een linksom draaien en een rechtsom draaiend, er staat nu een harthouten schutting. Prijs opgave inclusief materialen en btw.

Schuttingdelen plaatsen

Harhouten schutting plaatsen aan beide zijden van een tuin in nieuwbouwblok. 1 zijde is 8.5 meter 1 zijde is 6.3 meter. Graag offerte inclusief plaatsing.

Elephant schutting laten plaatsen

Ik wil samen met de buren een schutting laten plaatsen. Een Elephant Antraciet/Aluminium schutting. Een zijde is ca 10 m (met hoek). De andere zijde bevat de tuindeuren. Hier willen we over ca 4,5 m 3 tuindeuren laten plaatsen met schutting om de rest ruimte op te vullen. Oude schutting alleen afvoeren.

Schutting plaatsen

Graag laten wij een nieuwe schutting plaatsen. We denken aan een hout-betonschutting. De lengte van de schutting is 7,25 mtr. Geen hoeken, geen poorten, alleen een recht stuk. Er staat nu een oude schutting, deze kunnen wij weghalen en afvoeren. Voorkeur voor snelle realisering.

Schutting plaatsen

We hebben een nieuwbouwwoning opgeleverd gekregen en willen graag een 17 meter lange schutting laten plaatsen. Ik heb een foto meegestuurd. Voor die stijl zouden we graag een offerte ontvangen. Ook ben ik benieuwd op welke termijn de schutting kan worden geplaatst, liefst namelijk op korte termijn. Alvast bedankt voor de terugkoppeling.

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Ik heb een schutting van 12 meter lang nodig en aan beide zijden 3 meter eventueel een deur aan de zijde van de 3 meter . Totaal dus 18 meter lengte

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Schuttingen plaatsen voor mij en mijn buren, 4 schuttingen van circa 11 m van Potdekselplanken van Lariks Douglas hout zwart. Aan beide zijde betimmert.

Voortuin en achtertuin aanleggen

Voortuin nieuwe tegels en stenenmuur plaatsen. Achtertuin schutting plaatsen en betegelen. De voortuin is 4,90 x 1,90 m , de achtertuin is 5,55 x 10,25 m, en van de tuindeur naar het schuurtje toe is 8,20 m. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Partners

Partners van Casius