Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting plaatsen

Schutting plaatsen

Ik wil een heg verwijderen en een schutting hiervoor in de plaats laten plaatsen. De schutting is ongeveer 10 meter. Ik heb een achterom, dus er moet ook een poort geplaatst worden.

Houten schutting en poort vervangen

Graag ontvang ik van u op korte termijn een All In prijs (totale kosten plaatsen schutting, eventuele voorrijkosten en BTW en afvoeren afval). Onze tuinschermen (totaal ongeveer 12 m lang) van 180 x 180 hebben stormschade. Graag ontvang ik op korte termijn een vrijblijvende offerte van de kosten van vervanging van houten schutting incl poort

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van 13,5 meter. Eerst moet de oude schutting en de begroeiing tegen de oude schutting gesloopt, verwijderd en afgevoerd worden. De achtertuin heeft een achterom.

Plaatsen houten schutting

Plaatsen van een houten schutting totaal circa 12 meter. (6 schermen jumbo 180 x 180 cm) palen en houten poort jumbo 180 x 90 cm inclusief afhangen en plaatsen hang en sluit werk.

Schutting laten repareren

Bij storm omgewaaide tuinhek laten repareren. Totaal 5 hardhouten palen vernieuwen en plaatsen, hekdelen opnieuw monteren, verwijderen resten palen in de grond, nieuwe bevestiging van het hekwerk aan de palen. Is voor de verzekering dus moet btw bijstaan.

Schutting monteren

Ik zou graag een mooie offerte willen ontvangen. Het is een hele nieuwe buurt dus iedereen moet nog een schutting plaatsen wie weet volgen er wel meer. Bij mij moet er aan één kant 7.50 meter recht toe aan en andere kant ook recht toe aan maar dan 9.50 meter schutting komen. Materialen voor de vakman. Voorwerk (volgens mij) niet nodig.

Plaatsen van een schutting

Het plaatsen van een schutting van plus minus 10 meter. Schutting van de gamma van ongeveer 50 euro 6 stuks. Hardhouten palen in beton gezet..

Schutting in achtertuin plaatsen

Aan linkerzijde tuin 2 schuttingdelen met 3 palen met een totale lengte van circa 3,10 meter. Aan rechterzijde 3 schuttingdelen met 4 palen met een totale lengte van circa 5 meter met haaks daarop een stuk schutting van circa 1 meter met poort van 90 cm en 3 palen.

Schutting en kunstgras plaatsen

Wij willen in onze achtertuin graag een nieuwe schutting laten plaatsen en kunstgras laten leggen. De achtertuin is 80 m2 en er moet maar 40 m2 met kunstgras worden belegd. De schutting moet 28 meter lang worden.

Plaatsen van een erfafscheiding

Plaatsen van een schutting/afscheiding. Afvoeren van de oude omgewaaide schutting. 12 meter schutting, tussen palen, wilgenrol en betongaas en klimop.