Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting plaatsen

Bamboe schutting plaatsen

Wij willen een bamboe schutting in onze tuin. Het is zo'n 7 meter diep en daalt daarna af naar een vlonder aan het water. Graag willen we weten wat de mogelijkheden zijn hierin en of u ook de montage doet. Ik wil de schutting graag 1,80 hoog hebben.

Verwilderde tuin uitruimen en mogelijk een nieuwe schutting plaatsen

Ik heb een tuin van ongeveer 9m x 5m waar een houten hekje rondom, aantal coniferen, rozenstruiken en een boom in staan. Deze (en eventueel het gras) wil ik compleet laten verwijderen en afvoeren. In overleg wellicht ook een schutting plaatsen. Het doel is een onderhoud vrije tuin zonder gras.

Schutting plaatsen

Ik zoek een schutting plaatser die een Composiet schutting kan plaatsen, zie link. een zijde 6,7 m lengte en andere zijde 8,9 m + deur aan poort kant met ongeveer 1 meter schutting. Link: https://www.henderson-living.nl/composiet-schuttingen/9-6-meter-topline-schutting-antraciet-compleet

Plaatsen schutting

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van 5 houten schuttingen met paal.

Schutting plaatsen

Het gaat om een schutting van ca 8 meter met 2 hoeken en daarbij ook elk 1 meter, hout en betonpalen.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Wij willen de heg van ongeveer vijf meter lang en ongeveer 1.90 meter hoog eruit en daarvoor in de plaats een houten schutting laten plaatsen.

Schutting plaatsen

Wij willen schutting plaatsen van 5,1 meter lengte. Grenen hout met gecoat betonpalen. Het gaat om 1 kant van de tuin, op de foto is de andere kant te zien, het moet overeen komen met deze schutting.

160 meter schutting leveren en plaatsen

Beste, Ik ben voor een groep bewoners op zoek naar een partij die onze schutting levert en plaatst. Het gaat om ca 160 strekkende meter schutting. We richten ons op een composiet of hardhouten schutting, een definitieve selectie zal nog gemaakt moeten worden. Het doel is een dezelfde schutting voor alle woningen. Het betreft een 20 tal tuinen van nieuwbouwwoningen die vanaf december dit jaar in Arnhem opgeleverd zullen gaan worden. Ik begrijp dat elk scherm etc zijn eigen specifieke prijs kent, maar wellicht kunt u al wel een gemiddelde strekkende meter prijs geven voor een composiet schutting en een hardhouten schutting, plus een meter prijs voor het plaatsen? Ook ben ik erg benieuwd naar hoe jullie monteren en welke garanties er op het werk en het materiaal wordt gegeven. Op basis daarvan maken we een eerste selectie en kunnen we mogelijk verder in gesprek om tot een definitieve keuze te komen.

Nieuwe schutting plaatsen

Wij willen graag weten wat een nieuwe schutting kost van ongeveer 10 meter met betonnen palen. Inclusief verwijderen van oude.

Schutting laten plaatsen

Wij willen graag een klein stuk (houten) schutting met 2 poorten laten plaatsen. In totaal gaat het om max 5 meter (inclusief poorten).