Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting monteren

Stormschade aan schutting repareren

Van de bestaande hout/beton schutting zijn door de storm 2 betonpalen onderaan afgeknapt. Deze dienen vervangen te worden. Graag de schuttingpanelen en de poort demonteren, oude palen eruit halen, nieuwe palen plaatsen en het geheel weer monteren.

Stormschade schutting repareren

Door storm is mijn schutting aan beide kanten beschadigd. Werkzaamheden: verwijderen en afvoeren oude schutting. Het leveren en aanbrengen van 8 betonnen tussenpalen (antraciet). En 4 stuks betonnen eindpalen (antraciet). Het plaatsen van de palen in de grond. Het leveren en aanbrengen van 8 schuttingdelen uitgevoerd in schermtype Eindhovenplank. Waterpas monteren van de planken en vastschroeven aan L beslag. De schuttingsdelen afwerken met afdek lat.

Schutting in tuin monteren

Een schutting van 3m. Lang en 2 m. Hoog. Incl. Een schuttingdeur en palen. Materiaal heb ik in bezit.

Schutting monteren

Ik wil een schutting in de tuin laten zetten. Deze is inclusief een schuttingdeur, tuinscherm en palen. Materialen heb ik in mijn bezit. Het gaat om een schutting van 3 bij 2 meter.

Enkele tuinpoort monteren

In plaats van dubbele tuinpoort nu een enkele tuinpoort 120 cm breed en 180 cm hoog en de rest dicht maken aansluitend aan de bestaande schutting.

Schutting in de tuin monteren

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen in mijn tuin. Het gaat om ongeveer 15/16 meter. De tuin heeft een achterom.

Schutting plaatsen

Er moeten 3 schuttingsdelen van 1. 80 bij 1. 80 in de tuin worden vervangen, de schutting staat in het verlengde van de garage. Inclusief monteren 4 palen en verwijderen van de oude schutting. Aan de schutting zit een hekje (paar schroefjes) vast en deze moet ook op de nieuwe schutting worden gemonteerd. Tevens twee palen van een bestaand hek (80cm hoog) recht zetten en in mortel vast zetten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Schuttingdelen monteren

Ik wil 4 schuttingen laten plaatsen van 180 bij 180 cm. Mijn tuin heeft een achterom. Ik wil een normale schutting van hout.

Tuinschermen met poort monteren

Heb 10 stuks tuinscherm met poort die ik gemonteerd wil hebben. Het gaat om de achtertuin, het is een hoekwoning met een paadje er naast. De oude schutting moet afgevoerd worden.

Schuttingen plaatsen

Graag wil ik 8 tuinpalen laten plaatsen gegoten in beton. Hierop schuttingplanken monteren. Het gaat om 12 meter schutting. Om de 1,80 meter moet dus een paal komen. Ik heb een achterom. Er liggen nog palen in de grond en die zouden er eventueel ook uitgehaald kunnen worden.