Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting laten monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting laten monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting laten monteren

Schutting monteren

Wij hebben onze tuin opnieuw laten aanleggen en deze moet alleen nog van een schutting worden voorzien van 15 meter. We willen hier niet te veel geld aan uit geven maar het moet wel degelijk zijn. Graag vernemen we de mogelijkheden.

Tuinpoort plaatsen

Ik ga bij Praxis een tuinpoort reserveren en wil die dan door een vakman laten ophalen en monteren. Het gaat om de tuinpoort Elephant Kempas Classic van 80 x 100 cm. Ik wil deze laten bevestigen tussen een muurtje en een schutting. Daar is 112 cm ruimte. Ik wil er graag perfect RVS hang- en sluitwerk op. De poort moet worden geplaatst bij een betegeld terras van een appartement. Ik ontvang graag uw offerte.

Erfafscheiding van composiet materiaal monteren

Wij hebben momenteel een houten schutting staan die aan vervanging toe is. Hij staat tussen 2 tuinen in. Lengte is +/- 12 meter- hoogte +/-190cm. Wij hebben interesse in een composiet schutting. Bodem bestaat uit klei. Graag prijs indicatie voor deze en als optie prijs voor verwijderen en afvoeren oude schutting. Hoor graag van u

Composiet schutting leveren en plaatsen

Offerte voor het leveren en monteren volledige composietschutting. Lengte +/- 12 meter - hoogte +/- 2 meter. Grond bestaat uit klei. Schutting staat als afscheiding tussen 2 tuinen. Goed toegankelijk. Parkeergelegenheid geen probleem. Hoor graag van u Mvg

Douglas schutting monteren

Wij willen een nieuwe Douglas houtschutting met antraciet betonpalen. Het gaan om 23 meter met een poort van 1 meter. Graag verneem ik ook of jullie de oude schutting voorzien van hedra verwijderen. De tuin is makkelijk te bereiken.

Schuttingdelen monteren

Ik wil graag dat er 5 schuttingdelen wordt gemonteerd. Deze schuttingen zijn 180 bij 180 cm. De spullen staan allemaal in de tuin. Er moet een schutting gehalveerd worden en voor de rest past alles.

Schutting laten monteren

Graag zou ik een schutting willen plaatsen.

Composiet schutting monteren

Ik wil graag een antraciet composiet schutting laten plaatsen. Betreft ongeveer 5 meter. Inclusief deur met hang- en sluitwerk en palen.

Garden Elements hout/betonschutting plaatsen

Ik wil bij Gamma een hout-met-beton schutting kopen en wil die hier laten monteren. Het gaat om een Gamma Garden Elements schutting met betonnen palen, tussenpalen, betonelementen aan de onderzijde en houten schuttingdelen. De betonnen palen moeten in beton worden gezet. Ik wil voor 2 opties een prijsindicatie: plaatsing van 9 delen van 180 cm of 13 delen van 180 cm.

Schutting monteren

Schutting van 20 meter lang en 1 meter hoog plaatsen.

Partners

Partners van Casius