Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting laten monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting laten monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting laten monteren

Douglas schutting monteren

Wij willen een nieuwe Douglas houtschutting met antraciet betonpalen. Het gaan om 23 meter met een poort van 1 meter. Graag verneem ik ook of jullie de oude schutting voorzien van hedra verwijderen. De tuin is makkelijk te bereiken.

Schuttingdelen monteren

Ik wil graag dat er 5 schuttingdelen wordt gemonteerd. Deze schuttingen zijn 180 bij 180 cm. De spullen staan allemaal in de tuin. Er moet een schutting gehalveerd worden en voor de rest past alles.

Schutting laten monteren

Graag zou ik een schutting willen plaatsen.

Composiet schutting monteren

Ik wil graag een antraciet composiet schutting laten plaatsen. Betreft ongeveer 5 meter. Inclusief deur met hang- en sluitwerk en palen.

Garden Elements hout/betonschutting plaatsen

Ik wil bij Gamma een hout-met-beton schutting kopen en wil die hier laten monteren. Het gaat om een Gamma Garden Elements schutting met betonnen palen, tussenpalen, betonelementen aan de onderzijde en houten schuttingdelen. De betonnen palen moeten in beton worden gezet. Ik wil voor 2 opties een prijsindicatie: plaatsing van 9 delen van 180 cm of 13 delen van 180 cm.

Schutting monteren

Schutting van 20 meter lang en 1 meter hoog plaatsen.

Schutting in achtertuin plaatsen

Graag wil ik een indicatie ontvangen voor het monteren van geïmpregneerde houten schuttingsdelen en palen. Er staan op het gedeelte wel wat bomen en planten. Kunt u mijn advies geven of deze verwijderd moeten worden of dat dit kan blijven staan. De tuin is goed bereikbaar.

Schutting vervangen

Oude schutting delen verwijderen. Nieuwe schutting delen plaatsen 1 nieuwe paal in de grond plaatsen deze is gebroken en dan 4 schuttingdelen monteren.

Kunststof zichtwering bij een houten schutting monteren

Wij willen tegen de houten schutting (afscheiding tussen ons en de buren) een kunststof schutting plaatsen. Kan u mij een offerte geven? De schutting is 2 meter hoog en 5 meter breed. Hij kan op de bestaande palen bevestigd worden. Dus een offerte voor het leveren en (voor de oude schutting) plaatsen van de nieuwe schutting.

Houten schutting met betonnen palen monteren

Ik wil een schutting van 1 meter hoog en 8 meter lang en een poort van 90 cm en een 15 meter schutting van hout met betonnen palen. Ik wil weten of u ook het storten van de betonnen palen doet.