Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting leveren en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting leveren en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting leveren en plaatsen

Leveren en plaatsen van schuttingen

Ik wil graag een klus laten uitvoeren, namelijk het aanleggen van schuttingen in mijn tuin. De omtrek van mijn tuin is: 10,65 meter bij 8 meter bij 3,45 meter (de 3,45 meter is inclusief een deur van 90 cm). Wil wel een schutting in de prijsklasse: 35 - 50 euro en geen schutting die over de 50 euro per schutting uitkomt, dit vanwege mijn budget. Heb geen materialen ter beschikking dus wil graag een offerte van het totale kostenplaatje inclusief kosten van de klusjesman. Zo snel mogelijk want ik zit momenteel zonder schutting.

Rechte tuinschutting plaatsen

Over een lengte van 9 meter op de erfgrens leveren en plaatsen van een beton [antraciet kleurig]-houten schutting. In totaal 2 meter hoog met aan de onderkant een antraciet betonnen [ongeveer 20 cm] opsluitband. De offerte graag verdelen over 2 percelen. Voor 1 perceel , mijn perceel, komt er nog een eenzelfde soort schutting bij over een breedte van 5,30 meter inclusief poort. Wat ik heb gezien kan dat bestaan uit 2 een schutting van in totaal 4 meter + een poort van 1,30 meter.

Schutting laten vervangen

Mijn schutting is omgewaaid en moet worden vervangen. Ik zou graag willen dat er iemand komt kijken wat er voor nodig is en die het vervolgens ook kan uitvoeren. Werkzaamheden zijn dan: oude verwijderen en afvoeren, nieuwe leveren en plaatsen.

Hout beton schutting leveren en plaatsen

Ik wil bij mijn nieuwbouwwoning graag een hout-betonschutting laten plaatsen. Het gaat om 1 recht stuk van 5 meter en 1 recht stuk van 8 meter, met haaks daarop een stuk van 1,5 meter waar ook een poort in moet komen van 1 meter.

Omgewaaide schutting opruimen en nieuwe zetten

De schutting met betonplaten is omgewaaid en niet te herstellen. Graag een offerte voor het opruimen oude schutting en het leveren en plaatsen van een houten schutting. Lengte schutting ongeveer 8,6 m. Achtertuin is bereikbaar middels een brandgang achterom of door het huis. Graag een complete offerte.

Beukenhaag verwijderen en schutting plaatsen

Wij willen graag in onze achtertuin een beukenhaag laten verwijderen/afvoeren, 12 meter lang en 2 meter hoog. En daarvoor in de plaats een hout/beton schutting laten plaatsen, 21 planks. Is de schutting eventueel ook door u te leveren? De tuin is bereikbaar met de auto.

Voortuin opnieuw inrichten

• Afgraven en afvoeren van ca. 3 m3 tuingrond en planeren oppervlak 4 x 3 meter • Inclusief verwijderen en afvoeren van 1 x spar en 5 taxus bomen 1. 60 hoog en enkele haagjes van 60 cm hoog. • Bestaande palisadebandjes opnieuw plaatsen • Leveren van 10 m1 palisadebandjes 6 x 40 x 50 cm en plaatsen volgens tekening • Levering van 5 m2 bestrating formaat 20 x 5 cm inclusief leggen • Gesloten schutting van 5 meter x 1. 80 m leveren en plaatsen inclusief toegangspoort 1 x 1.8 m inclusief hang/sluitwerk Goed toegankelijk allemaal.

Composiet schutting leveren en plaatsen

Graag willen wij een offerte voor composiet schutting incusiefl plaatsing 2 zijdes elke 8,2 meter en 1 poort met deur

Schutting van hout met beton zetten

Het leveren en plaatsen van een nieuwe schutting (6.5 a 7 meter). Inclusief de oude weghalen en afvoeren. Wij zaten te denken aan een hout met beton schutting. Hoeveel gaat dit kosten?

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen van 19 meter lang. Deze bestaande uit schuttingplanken. De bestaande schutting van de buren is 180-190 cm. De planken zijn 3 meter lang en er moeten 16 x 140 cm op hardhouten of geïmpregneerde palen in beton gegoten worden. Deels bestaande afrastering verwijderen.

Partners

Partners van Casius