Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting leveren plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting leveren plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting leveren plaatsen

Nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan renoveren. 1 zijde, tussen woning en schuur=10mt. Oude schutting vervangen. 6 grenen of vuren 180/180 mt. +5 palen 6,5/6.5/ 270 mt. En 2 palen 180 lang. Voor aan beide muren.

Hout-beton schutting leveren en plaatsen

Ik zoek iemand die een nieuwe schutting kan leveren en plaatsen. Het gaat om: Lengte tuin : 9.90 m / 5.40 m en 1.65m incluis poort c.a 90 cm. Graag: dubbele onderplaten 40 a 50 cm . 21 plalen Bolkop palen a 10 cm Hout soort : Grenen. bestaande schutting verwijder ik zelf 180 cm hoog.

Schutting laten plaatsen

Wij willen graag 25 meter tuinhek laten plaatsen van 2 meter hoog. Liefst Zweeds Rabat of gepotdekseld (Douglas) zwart met Betonpalen. Het laatste scherm moet haaks worden geplaatst maar kan aan het eind vastgezet worden aan de schuur. Graag leveren en plaatsen

Nieuwe schuttingdelen leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die ongeveer 5 meter aan schutting inclusief poort kan leveren en plaatsen. De oude schutting verwijder ik zelf. Ik wil de palen en schuttingdelen van hout.

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan vervangen. De oude haal ik zelf weg. Het gaat om 30 strekkende meter met betonnen palen en houten schutting delen. Daarnaast ook een dubbele poort aan de voorzijde. Exacte maten en wensen bespreek ik graag met de specialist.

Een oude schutting vervangen

Ik zoek een hovenier die een schutting kan vervangen. Het gaat om het afvoeren van de oude schutting en het leveren en plaatsen van een nieuwe. Het gaat om 480 en 700 cm. In het grote stuk dient ook een poort te zitten (in het midden). Bij voorkeur houten palen en schutting delen.

Schutting Beton - Hout

Wij willen een nieuwe schutting, de schutting op de foto ga ik zelf weg halen. Wij zijn opzoek naar een mooie schutting van Beton met Douglas Hout. Afmetingen zijn 7 Meter incl. een 1,10 meter brede poort + Haaks 9 Meter. Wij willen een partij die het kan leveren en plaatsen.

Schutting plaatsen

zie foto's in de bijlage. Gaat om een dergelijk soort schutting. Combinatie van betonnen palen, betonnen onderzijde en verticale schuttingdelen van douglas / hadhout. Met 2 smalle delen Trellis (hekwerkje) als dat kan. Lengte tuinhek 11 mter hoogte 2 mtr. Ook in de bijlage een bewerkte foto van onze tuin, zoals wij wensen. Wij zijn dus opzoek naar een partij die de schutting kan leveren en plaatsen, de tuin is alleen via de woning bereikbaar, maar de deuren zijn 2.30 breed dus dat is geen probleem. De oude schutting halen wij zelf weg.

Schutting plaatsen en leveren

Wij willen graag 1 kant van onze inrit met een schutting. Ook willen wij een poort tussen de inrit en de tuin van ongeveer 90cm breed. Het gaat om een schutting van 13 meter lang, hout beton schutting.

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die ongeveer 730 cm aan schutting kan leveren en plaatsen. Dit graag met betonnen palen en hardhouten schuttingdelen. De schutting moet ongeveer 180 cm hoog worden. Momenteel staat er nog een oude schutting, in overleg wie die verwijderd.