Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting kapot tijdens de storm? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting kapot tijdens de storm. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting kapot tijdens de storm

Schutting na de storm repareren

Onze schutting (achterkant van het huis en voorkant) is kapot gewaaid door de storm. Het zijn houten schuttingen, 3 meter tussen ons en de buren en 5 meter aan de achterzijde. Aan de voorkant van het huis staat een kleine schutting (ongeveer 1 meter hoog en 5 meter lang).

Omgewaaide schuttingen repareren

De schutting is met de storm deels omgegaan (8 delen) en deze hebben we tijdelijk deels teruggezet. Echter de palen zijn deels kapot. Wij willen de houten palen vervangen door beton, wie kan dit en wanneer? Het gaat dus in totaal om een lengte van 16 meter. Het gaat om een hoekhuis en het gaat om de zijtuin.

Schutting vervangen

Ik heb 20 meter aan schuttingen die ik wil laten vervangen, omdat de oude schuttingen kapot zijn gegaan door de storm. Dit is inclusief een poort, dus ik heb een achterom. Ik weet nog niet wat voor type schutting ik wil hebben. Ik wil hier informatie over van de vakman.

Schutting kapot tijdens de storm

Tijdens storm 18 januari is de schutting aan twee kapot gegaan. Deze wil ik laten repareren. Verzekeraar heeft de offerte nodig. De schutting is er maar is stuk en ik weet niet of deze gerepareerd kan worden. Het gaat om 2 delen van 180 bij 180 cm.

Tuinschermen met stormschade herstellen

Door de storm is mijn schutting kapot gegaan en niet meer herstelbaar. De schutting (die kapot is) bestaat uit 7 delen van 180 x 180 cm en in totaal 13 palen die eruit moeten worden gehaald. Deze delen dienen er dus allereerst uitgehaald te worden en vervolgens opnieuw geplaatst te worden. Kunt u mij hiervoor een prijsopgave overhandigen? Uiteraard enkel voor het verwijderen van de palen (met beton diep in de grond) en de schuttingdelen die niet meer bruikbaar zijn. Het liefst een offerte via de mail ontvangen graag. Graag verneem ik uw reactie hierover.

Reparatie van een tuinschutting

De schutting in de tuin is door de hevige wind half omver geblazen. Op het moment staat deze overeind met behulp van een gespannen touw. Een aantal palen en planken zijn kapot op de plek van versteviging. Mijn vermoeden is dat er vanuit de grond extra versteviging nodig is en er een aantal planken en ook de schutting delen vast gezet moeten worden. Het gaat om circa 3 meter met 3 schutting panelen. In ieder geval 2 palen zitten behoorlijk los en dienen vast gezet te worden. En er is een stuk schuttingdeel met een paal afgebroken. Hoe ik de situatie inschat is dat rechtzetten en verstevigen genoeg is. Indien en meer materiaal nodig zou zijn, schaf ik dit graag aan in overleg met de vakman.

Kapotte schutting laten zetten

Ik wil een schutting laten plaatsen het gaat om 2 schuttingen. Mijn vorige schuttingen zijn door stormschade kapot gegaan. De schuttingen plus schuttingpalen en overige materiaal heb ik zelf gekocht. Alleen moeten ze geplaatst worden.

Kapotte schutting herstellen

Door de storm is mijn schutting kapot. Aan de ene kant moet er een nieuwe schutting geplaatst worden, en aan de andere kant moeten er herstelwerkzaamheden gaan plaatsvinden. De lengte is ongeveer 6 a 7 schuttingpanelen. De klant wil graag in overleg met de vakman zelf de materialen aanschaffen.

Schutting opnieuw plaatsen

Mijn schutting is omgewaaid de schuttingdelen zijn nog goed alleen de palen en poortdeur zijn kapot. Bij de praxis heb ik al de palen en poortdeur gekocht. Het gaat om 3,5 schuttingdelen en 5 palen.

Reparatie van een schutting en afdak

Mijn schutting van ongeveer 14 meter is totaal weggewaaid door de storm en de afdak van 3 x 3 meter is gebroken en kapot gegaan. Ik wil dat de vakman het puin afvoert en vervolgens een nieuwe schuur en afdak plaatst.