Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting inmeten en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting inmeten en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting inmeten en plaatsen

Schutting inmeten en plaatsen

Ik zou graag mijn schutting willen laten plaatsen door jullie aangezien jullie ook montage doen. Daarbij zou ik graag willen weten wat ik daarvoor allemaal nodig heb en indien het mogelijk is ook op laten meten tot nu toe weet ik dat ik aan de linkerkant 6 schuttingen nodig heb en aan de rechterkant 5 en half.

Een schuttingdeel plaatsen

Mijn buurman heeft een schutting gezet, maar hij heeft daarbij het laatste stuk open gelaten. Ik wil daar graag een stukje schutting laten plaatsen van het zelfde materiaal en dezelfde hoogte. Ik laat dat hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw offerte.

Poortdeur plaatsen en hekwerk vervangen/repareren na aanrijding

Ik zoek een timmerman voor 2 aparte klussen. Allereerst is er een busje tegen het lage hekwerk bij onze voortuin aangereden. Dat hekwerk is beschadigd en moet worden vervangen. Ik heb daarvoor een offerte nodig voor de schade-afwikkeling via de verzekering. Ook wil ik in een hoge schutting een opening laten maken en daarin een poortdeur laten plaatsen. Ik wil graag een afspraak maken, zodat we beide klussen hier kunnen bespreken en inmeten. Daarna ontvang ik graag 2 offertes.

Schuttingen met poortdeuren plaatsen om achtertuinen

Ik wil voor 4 aangrenzende tuinen een offerte aanvragen voor het plaatsen van een schutting met poortdeur. Per tuin gaat het om 2 zijkanten waarvan de ene zijkant 12,5 en de andere 10 meter lang is. Vervolgens de achterkant die bij 3 tuinen 3,5 meter breed is en bij 1 tuin 7,5 meter. Voor elke tuin moet er ook een poortdeur komen. De schutting moet ongeveer 2 meter hoog worden, en voorzien van verticale planken om-en-om. We willen voor zowel een volledige houten uitvoering als voor een hout-met beton schutting uw offerte ontvangen. Als er houten palen worden gebruikt moeten die in beton worden gestort. Ik laat de klus hier graag goed inmeten en ontvang daarna graag uw vaste prijs voor het totale project.

Schutting met poortdeur plaatsen

Omdat onze oude schutting enige tijd geleden tijdens een storm is omgewaaid, wil ik nu een nieuwe schutting laten plaatsen. De oude is inmiddels opgeruimd. Ik heb volgens mij 6 schuttingdelen nodig en 1 poortdeur. Ik laat alles hier graag even inmeten door de vakman en ontvang daarna een offerte. Ik wil graag de prijs weten van een volledig houten schutting en ook van een hout-met-beton schutting.

Schutting met 2 poorten monteren

Wij willen graag een nieuwe hout-met-beton schutting laten plaatsen, bestaande uit 7 hele, rechte schuttingdelen van 180 x 180 cm met 19 of 21 planken van Lariks / Douglas hout, RVS geschroefd. Verder is er 1 passtuk dat moet worden ingemeten, 7 bijbehorende afdeklatten, 8 betonpalen kleur antraciet met diamantkop, 7 beton onderstukken kleur antraciet, 1 passtuk onderstuk antraciet (70 - 120 cm), RVS bevestiging, 2 Lariks / Douglas houten poorten. Wellicht bij de 2 poorten nog extra schutting delen ,afhankelijk van het inmeten. Wij zullen de materialen zelf aankopen en ontvangen graag uw offerte voor de montagekosten. We willen de klus in onderling overleg met u inplannen, indien mogelijk binnen 4 tot 6 weken.

Verwijderen en vervangen van schutting met poortdeur

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het vervangen van een bestaande schutting, inclusief een afsluitbare poortdeur. Het gaat om de schutting aan de achterzijde van de tuin met een poort die toegang geeft naar een openbaar pad achter de tuin. We willen houten palen en houten schuttingdelen met horizontale planken. Het mogen eenvoudige schuttingdelen zijn van Gamma met een rechte bovenzijde. We laten de schutting hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Schutting leveren en plaatsen

Situatie Beschrijving: Toelichting: Aanleveren en plaatsen van vol betonnen schutting, deel enkelzijdig en een deel tweezijdig betonplaten met houtstructuur, rabat, of vlechtscherm structuur en in kleur, nader te bepalen. Exacte maten bij inmeten door vakman bepaald. Het betreft in ieder geval een deel schutting 1) van 8.00 meter daarna een hoek van pakweg 60 graden en dan een deel 2) van 5.20. Eerste deel van 8 meter kan enkelzijdig en deel van 5.20 dubbelzijdig. Beide 2.00 meter hoog. Daarnaast optioneel een deel van 6 meter graag, zowel enkel als dubbelzijdig offreren. Verder is er ook de wens voor een poort op een gegalvaniseerd frame. Die is dan met duurzaam hout met een totale breedte van maximaal 3.75 meter. Liefst een poort tweedelig met daarbinnen een gewone deurpoort van pakweg 90 cm. Ook dit in 2.00 meter hoogte. De delen zijn volgordelijk en bij elk deel zit dus een hoek. Deel 1 en deel 4 zijn erfafscheiding met buren. Deel 2 en 3 zijn ook erfafscheidingen maar grenzen aan een plein. In overleg wordt bepaald welke voorbereidende werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden en of dat door jullie of door mij gedaan moet worden. Offerte is in ieder geval met plaatsing en vindt plaats in een bestaande tuin.

Bamboe of houten schutting plaatsen na stormschade

Tijdens de storm van 23 februari is de schutting op onze erfgrens met de buren kapot gegaan. We willen die graag laten vervangen. Het gaat om 3 schuttingdelen van 180 x 180 cm met bijbehorende palen. Dat moet aan gaan sluiten op een klein schuttinkje dat intact is gebleven. We laten de situatie hier graag even beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte voor onze verzekeringsclaim. Een houten schutting heeft onze voorkeur. We hebben nu houten palen met bamboematten.

Gepotdekselse schutting laten plaatsen

Ik wil aan de zijkant van ons huis een zwarte gepotdekselse schutting laten plaatsen van 7 meter lang. Er moet ook een dwarsstuk van 1 meter worden geplaatst, waar de afvalcontainers achter kunnen staan. De schutting moet vlak bij de perceelscheiding komen te staan. Onze buren hebben daar een muurtje met daarop een oude vervallen glasscheiding staan. Die schutting moet blijven staan. We willen de nieuwe schutting er voor laten plaatsen. De woning van de buren staat leeg, de oude buurvrouw woont elders en is voor ons niet bereikbaar. Daarom kiezen we voor deze oplossing. We maken graag een afspraak om de situatie hier even te bespreken en alles te laten inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius