Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting herplaatsen in achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting herplaatsen in achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting herplaatsen in achtertuin

Schutting herplaatsen

Ik wil mijn schutting laten herplaatsen. Het gaat om 12 meter en 1.80 meter hoog. Het moet eruit worden gehaald en goed terug worden geplaatst.

Schutting plaatsen

Ik wil graag 3 schutting panelen later verwijderen en laten herplaatsen. Voordat dit kan gebeuren dient de hedera verwijderd te worden en 2 stronken van de wortels van de hedera. De tuin is goed te bereiken.

Schutting herplaatsen

De 5 schuttingplaaten zijn nog goed, maar de palen moeten herzet worden, 5 stuks

Schutting herplaatsen

Onze schutting is dit weekend geplaatst, maar te hoog vergeleken met de schutting rondom. Het gaat om een nieuwe schutting gestort in cement in een nieuwbouwwijk. De schutting moet zeker 15 - 20 cm naar beneden. Het gaat om een stuk van 8 meter en een stuk van 5 meter. Er is nog niet bestraat. Aan beide kanten niet.

Tuin renoveren en drainage aanleggen

Na het vernieuwen van de schutting na een storm blijkt ook met de bestrating de nodige problemen. Bij de achterdeur is een zinkgat, vorige bewoners hebben een put/waterafvoer laten dicht bestraten en we hebben de nodige wateroverlast aan voornamelijk de achterzijde van de tuin. Vanwege het herplaatsen van de schutting is een deel van de bestrating en het grootste deel van de beplanting verwijderd. Graag willen wij deze puinhoop weer veranderen in een tuin met bestrating (zonder dat put bedekt is) met voornamelijk onderhoudsarme beplanting en eventueel verschillende fruitstruiken (in voortuin staan verschillende struiken die we indien mogelijk willen verplaatsen.) De pruimenboom willen we behouden, maar advies over snoeien is gewenst. In verband met het wateroverlast overwegen we dringen met grind. Het gaat om een tuin van 9,20 bij 8 meter. Wat afgevoerd moet worden mag door de vakman gedaan. De tuin heeft een achterom. We willen kijken of de bestrating hergebruikt kan worden.

Schutting herplaatsen in achtertuin

Een deel van de schutting in de achtertuin is losgeraakt. Daarnaast liggen er enkele planken van de schutting af. Het deel van de schutting dat los is, is ongeveer 2 meter. Dit deel van de schutting wil ik graag in de grond laten plaatsen en het moet vast gezet worden aan een betonnen muur en aan het andere deel van de schutting.

Omgewaaide schutting herplaatsen na stormschade

Tijdens storm is de schutting omgewaaid. Het opnieuw plaatsen van 4 schotten 180 x 180 cm. Tevens het leveren en plaatsen van tuinpalen/staanders 7 x 7cm. (lengte 2.10 cm. Of 2.70 cm.?) Het leveren/plaatsen van 4 zink paalhouders 7 x 7 cm - en de benodigde schroeven. Gaarne per ommegaande een offerte - voorkeur 1e werkdagspoedig en na onderling overleg.

Afgebroken schutting herplaatsen

Schutting is tijdens storm afgebroken. Ik wil graag een nieuwe schutting van ongeveer 6 meter laten plaatsen. Wat zijn de materiaal kosten en kosten om te plaatsen?

Hardhouten schutting in hoek plaatsen

We willen graag 10 meter hardhouten schutting + deur, 100 cm, van onze achterwand en 6 meter van de afscheiding met de rechter buren laten herplaatsen. Het is dus een hoek. Liefst zsm. We willen graag een hardhouten schutting met hardhouten palen in dezelfde kleur. En liefst ook liggende planken. We horen graag de prijs!

Schutting met stormschade herplaatsen

Huidige volledig houten schutting is omgewaaid en deels onbruikbaar. Vanwege gelegen locatie aan openbare weg Gaarne observatie vooraf aan de offerte zo spoedig mogelijk. Het omgewaaide gedeelte is 6 panelen lang, de panelen zijn 1,80 m hoog en de 8 palen zijn 2,90 lang. In de schutting is een deur gemonteerd. Bovenop de palen is een lat ter afwerking gemonteerd

Partners

Partners van Casius