Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting met bpc composiet leveren en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting met bpc composiet leveren en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting met bpc composiet leveren en plaatsen

Schutting met bpc composiet leveren en plaatsen

We willen voor 4 a 5 tuinen in een bpc composiet schutting laten leveren en plaatsen. Het gaat om een nieuwbouw project, er staat helemaal niets, dus er kan direct begonnen worden. Wij zouden graag de schutting tussen de buren in van bpc willen en per woning zal het nog een klein beetje verschillen wat de rest van de schutting wordt. Graag zouden wij de wensen per huis met de vakman bespreken. De deur hebben we al. Het gaat hier om een rijtjes woning en we willen graag een prijs indicatie per tuin en eventueel de korting als we het gezamenlijk met alle buren van ons blok het doen. We willen allemaal het zelfde idee donkere schutting bpc composiet en recht opstaande planken. De tuinen zijn gemiddeld 10 meter lang en 5 meter breed.

Schutting met BPC composiet leveren en plaatsen

Ik wil tussen 2 schuren een BPC composiet schutting laten plaatsen van 447 cm lang en 180 cm hoog. Bij de schuren moet aan elke kant een poortdeur gemonteerd worden. Ik haal zelf de oude schutting weg. Ik wil graag een prijsopgave ontvangen voor de levering en montage. Ik wil beslist een BPC (Bamboo Plastic Composiet) composiet, en géén WPC composiet!

Schutting van BPC composiet plaatsen

Nieuwe composiet schutting leveren en plaatsen, lengte 37 meter. Tuin is makkelijk bereikbaar.

Kunststof/BPC schutting leveren en plaatsen

Wij willen samen met de buren een BPC schutting laten plaatsen in een natuurlijke kleur, bruin, dus geen antraciet of wit. De ene kant is 6.43 meter en de andere kant is 7.46 meter. Zouden jullie een offerte kunnen doen voor het plaatsen van zo'n schutting met alle het benodigde materiaal?

WPC of BPC Elephant kunststof schutting plaatsen

Hierbij verzoek ik u vriendelijk om een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van schuttingen in de tuin. Het betreft de standaard WPC kunststof schutting. Lengte tuin ? meter, breedte tuin +/- 6 meter In de breedte van 6 meter moet ook een tuindeur geplaatst worden. Een vrijblijvende offerte, 1 op basis van gebruik van WPC en 1 op basis van BPC, met bovengenoemde gegevens stel ik op prijs. De voorkeur gaat uit naar een antraciet kleur. In afwachting van uw reactie verblijf ik. Na ontvangst van uw offerte zal met de naaste buren overlegd worden. Er zijn meerdere buren geïnteresseerd.

Schutting met BPC composiet plaatsen

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting (ongeveer 20 meter) van composiet BPC leveren en plaatsen met alle toebehoren (deur, palen, beslag etc.)

Schutting leveren en plaatsen

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting (ongeveer 20 meter) van composiet BPC leveren en plaatsen met alle toebehoren (deur, palen, beslag etc.)