Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting en bestrating plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting en bestrating plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting en bestrating plaatsen

Schutting en bestrating van de achtertuin

De achtertuin willen wij een bestrating en schutting laten plaatsen. Wij zijn opzoek naar een partij die ook de tegels kan leveren en de schutting. Het is op dit moment geheel leeg, een beetje begroeid. 60 vierkante meter.

Een schutting, graszoden en bestrating aanleggen

We wonen net in een huurhuis en willen graag de tuin laten renoveren door middel van bestraten, een schutting en eventueel graszoden. - schutting: ongeveer 8,5 meter, recht, horizontale planken, zo goedkoop mogelijk, maar moet wel blijven staan - bestrating: ligt nu 50 bij 50 betontegels. Nodig ongeveer extra 13 m2 betontegel - grind: ongeveer 13,5 m2 - graszoden: ongeveer 42 m2 Ik kom graag met een specialist in contact die dit zou kunnen uitvoeren.

Tuin ophogen / egaliseren / bestraten

Ivm ophogen van de straat dien ik de tuin (deels iig) op te hogen, achter schutting vervangen/verhogen.Tevens dient een tuinhuis gedemonteerd en een nieuwe gemonteerd te worden en svp ook bestrating. Hele tuin is 6x 10 m. Hoogstnodige deel mbt ophoging en bestrating is ongeveer 6x5 m. Daarnaast moet het ook geagaliseert worden

Tuinrenovatie

Hallo, graag willen wij de tuin (40m2) volledig laten renoveren. Alles wat er nu in staat, bestrating en begroeiing, mag er uit en een nieuwe tuin met vlonder, schutting mat, tegels en wat groen dient te worden geplaatst. Ontwerp is zo goed al klaar. Ik zou graag willen weten op wat voor termijn jullie ongeveer ruimte hebben en welke info je van mij nodig hebt om een kostenindicatie te kunnen maken.ge. Mariëlle

Schutting en bestrating

Wij willen graag de tuin laten bestraten van ongeveer 40 m2. Er ligt nu geen bestrating in. De tuin willen we graag eerst laten ophogen met zand. Daarnaast graag een beton hout schutting plaatsen. De tuin is 8,60 m lang en 5,50 breed en dan weer 8,60 m lang. Geen poort aanwezig. De tuin is alleen via het huis te bereiken.

Aanleg van bijgeleverde ontwerp tuin

Ik wil graag mijn tuin helemaal laten renoveren. Ik heb een tekening hiervan bijgevoegd. Het gaat om een tuin van 90 m2. Huidige bestrating moet er worden gehaald. De groene schutting op de tekening kan blijven staan. De schutting waar drie boompjes staan, daar moet een nieuwe houten schutting van 8 meter komen. Daarna graag 43 m2 betegelen. Hier eerst graag een klein beton laag storten van 5 cm en daar dan de tegels inleggen. Daarnaast 10 m2 houten planken leggen. Een overkapping van hout en deze graag zwart gespoten. We willen een flexibel doel dat waterafstotend is (afmetingen 2,5 bij 4m). De tuin is via de garage te bereiken.

Tuin opnieuw aanleggen

Voor onze achtertuin zijn wij op zoek naar iemand die onderstaande werkzaamheden kan uitvoeren. In de bijlage is een schets van het plan opgenomen. Verwijderen en afvoeren van: 11 m Beuken haag 2 Leibomen 17 m Hekwerk + poort +/- 75 m2 Bestrating klinkers +/- 66 m2 Gazon Voorbereiden en leggen van: +/- 55 m2 tegels 60x60 met onderlaag van beton +/- 6 m2 Ingraven trampoline +/- 80 m2 kunstgras +/- 21 m2 fundering voor Lugarde overkapping (op basis van instructies Lugarde) De nieuwe schutting wordt maandag 15 juni geplaatst. Op deze datum dient de tuin leeggemaakt en de grond voorbereid te zijn voor het leggen van de bedekking. Graag ontvangen we een offerte met een prijsopgave, de verwachte tijdsduur en de startdatum van deze werkzaamheden.

Bestrating en nieuwe schutting plaatsen

Ik zoek een hovenier die ongeveer 33 m2 aan bestrating en mijn schutting à 8 meter kan vervangen. Het gaat om het verwijderen van de oude materialen en het plaatsen van de nieuwe. De tuin is goed bereikbaar en moet waarschijnlijk nog wel worden opgehoogd.

Kindvriendelijke tuin

Voor een nieuwbouwproject willen we nog onze tuin inrichten. Wij hebben nog geen concrete plannen en willen ons graag laten adviseren. Het moet een kindvriendelijk geheel worden met in elk geval een voetbalveldje en een trampoline. Verder moet er een zitgedeelte komen, 2 ligbedden en een eettafel. Daarnaast hebben we nog een oprit die van bestrating moet worden voorzien. Op de erfafscheiding met de buren moet een schutting komen van circa 20 meter. Het grootste deel van de tuin is 12 bij 20 en om de rest van het huis ligt nog zo'n 140 meter grond. Totaal circa 380 m2. We weten nog niet welk deel bestraat moet worden en welk deel niet. Waarschijnlijk moet de gehele tuin wel eerst met zand worden geëgaliseerd. De tuin is goed bereikbaar.

Tuinbestrating ophogen en opnieuw leggen en schutting plaatsen.

Wij willen graag een offerte voor het volgende: Achtertuin van 4,80 bij 10 meter. Bestrating dient opgehoogd en weer vlak gelegd te worden. Tevens indien het voor ons op te brengen is 5 meter coniferen van 2m50 hoog verwijderen en vervangen door schutting met tuinpoort van 2 m. hoog.