Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting en bestrating plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting en bestrating plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting en bestrating plaatsen

Lage schutting op bestrate voortuin plaatsen

Momenteel is onze voortuin geheel bestraat, samen met onze buren (door vorige bewoners gedaan). Graag zou ik een lage schutting (+- 1 meter hoog) willen laten plaatsen over een lengte van ongeveer 5 meter. Is het mogelijk om dit aan de bestrating te bevestigen of moeten er tegels uit? Deze tegels vallen namelijk gedeeltelijk op het terrein van de buren. Er hoeft geen tuinpoortje te komen, het is alleen de afscheiding tussen de buren.

Boom verwijderen en bamboe + tuin ophogen. Bestraten + kunstgras leggen, schutting plaatsen

Grag laat ik 67 m2 aan tuin/bestrating leeghalen. Er zitten een paar kleine boompjes in, er is een stukje met kiezelsteentjes, een grote boom en wat bamboe. De boom en bamboe weghalen is ongeveer 6 m2. Er is geen vergunning nodig hiervoor. Graag willen we dan alles egaliseren en ophogen. We willen ongeveer 50 m2 aan gecoate betontegels aanleggen en ongeveer 20 m2 aan kunstgras aanleggen. Verder 12 meter aan schutting plaatsen en een tuindeur. De huidige schutting graag weghalen en direct afvoeren. Graag al het oude materiaal direct afvoeren.

Bestrating, schutting en poort vernieuwen

Ik ben op zoek naar een hovenier die in mijn tuin de bestrating (27 m²), schutting (11 meter) en een poort kan vervangen.

Haag verwijderen (25m) en schutting plaatsen

Zojuist heb ik geprobeerd telefonisch contact op te nemen met u betreft het verwijderen van een haag en plaatsen van een nieuwe schutting. Dit is de eerste fase van onze tuinverbouwing. In de tweede en derde fase willen wij de bestrating en tuinkamer realiseren. Graag wil ik weten of fase 1 binnen twee maanden realiseerbaar is bij u. - De haag verwijderen 25m lang, 2,5m hoog - Schutting verwijderen (5 m) - Plaatsen nieuwe schutting (incl. poorten) grenen hout met betonpalen De eerste fase is aangekaard omdat ik opzoek ben naar een hovenier die mij ook bij de volgende stappen van het realiseren van mijn droomtuin kan helpen.

Schutting en bestraten

Ik wil een schutting plaatsen van ongeveer 3 meter de helft 180 hoog en de helft 1 meter hoog. In de voortuin wil ik mijn huidige bestrating weg laten halen en een nieuwe bestrating van ongeveer 12,5 vierkante meter realiseren. Daarvoor zal eerst een en andere moeten worden afgevoerd. Is het dan ook mogelijk bij jullie de schutting en stenen te kopen?

Het renoveren van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het dichtmaken van een vijver, het vervangen van alle bestrating en het vervangen van de schutting. De tuin is ongeveer 15 bij 7 meter. We zouden graag grote betonnen tegels terug zien als bestrating met daartussen grind. Verdere specificaties van de werkzaamheden bespreek ik graag met de vakman.

Opnieuw bestraten, tuinhuis opnieuw plaatsen, schuttingpaneel vervangen

Graag zou ik een aantal klussen in mijn tuin laten uitvoeren. Het gaat om de oude bestrating, planten en tuinhuis weghalen net als 1 paneel van de schutting. Dit graag afvoeren. De schuttingpaneel moet vervangen worden voor een nieuwe van hout. Een deel moet opnieuw bestraat worden (ongeveer 2 bij 6 m). En ook een nieuw tuinhuis van hout van ongeveer 5.08 bij 3 m. De tuin is 6 bij 11 m. Er is een achterom.

Tuin renoveren

Tuin egaliseren en nieuwe bestrating aanleggen. Deze gehele ruimte dient betegeld te worden. Aan 1 kant een nieuwe schutting plaatsen, een betonschuttingen met houten schutten. Ook verlichting aanbrengen. Stroom is aanwezig. Tevens willen wij graag een nieuwe schuur/tuinhuisje met een houtconstructie van 2.8 mm dik plaatsen van 195x195/200 cm met dubbele deur i.v.m scootmobiel. Onze tuin is 31 m2. Wij zijn van plan het tuinhuisje als bouwpakket aan te schaffen, in overleg willen wij de tegels aanschaffen. Wij willen ook dat het restmateriaal wordt afgevoerd en de huidige schuur wordt afgebroken.

Tuin leeghalen en bestrating met borders realiseren

KLEINE STADSTUIN (5X5) Bestaande tuin leeghalen (schutting / tuinhuisje / bestrating). Nieuwe schuttingen plaatsen, bestrating of kunstgras, borders met groen. LET OP: we hebben geen achterom dus alles moet door het huis.

Het plaatsen van een schutting en bestaande bestrating opnieuw leggen

Ik zoek een hovenier die 11 meter aan houten schutting kan plaatsen in mijn tuin. Dit moet tegen de bestaande schutting aangezet worden. Daarnaast moet ongeveer 15 m2 aan bestrating opnieuw bestraat worden. Dit moet in verband met verzakking. Daarnaast zou ik ook een strook grind in de tuin willen hebben.

Partners

Partners van Casius