Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting en bestrating plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting en bestrating plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting en bestrating plaatsen

Tuin leeghalen

Ik wil graag dat de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd: - verwijderen houten schutting, - compleet leeghalen tuin, - aanbrengen schone grond, - aanbrengen bestrating, - afvoeren afval. Afmeting tuin: +/- 50m2. Bijzonderheden: geen permanente toegang achterom, maar wel realiseerbaar door verwijderen metalen schuttingdelen (gaas). links en rechts schutting moet tijdelijk weg worden gehaald voor de werkzaamheden. Achter het huis ligt een dijk, dus er kan niet met al te groot materiaal worden gewerkt, kleine graafmachine is zeker mogelijk. huidige situatie nu is dat er gras, grind en stoeptegels en een paar borders in de tuin liggen, dit zal allemaal verwijderd moeten worden.

Nieuwe tuin aanleggen

Onze nieuwbouwwoning in Weesp wordt medio januari 2020 opgeleverd. Het betreft een 2-onder-1 kap woning met een voor- en achtertuin. Er is al een globaal ontwerp waar we zeer tevreden mee zin. Totaal aantal m2 = +/- 180 m2. De achtertuin (10 br x 11 diep) grenst aan een doorgaande sloot en heeft een hoogteverschil van 1 meter. Hiervoor is gewenst: Vlonder over de gehele breedte. 7 meter breedte 1,2 diep, 3 meter 3 meter diep. Damwand over de gehele 11 meter met trap. Gazon (25 m2), bestrating, 2 hoge plantenbakken met daartussen in een eetbank. Tuinafscheiding deels schutting (louvre) en deels middels struiken (beuk bijvo). Pad langs het huis (combi grind en tegel) Voortuin voornamelijk straatwerk, 2 bomen. Graag willen we ook een verlichtingsplan op laten nemen. Graag zie ik een offerte tegemoet.

Tuin bestraten, schutting plaatsen, beplanting en pergola

Onze tuin egaliseren daarna bestraten, beplanting, pergola en nieuwe schutting plaatsen. Graag ook meenemen in offerte verwijderen van oude bestrating en schutting. Tuin is 18 m2, 7,57 meter diep en 2,37 meter breed. Foto van tuinontwerp en bestrating die we graag willen is bijgevoegd. Maten pergola 10 x 10 hout.

Bestrating voor en achtertuin incl. schutting

Het laten leggen van bestrating van een voor en achtertuin. Momenteel ligt in beide tuinen stenen en zand. Dit mag afgevoerd worden. Tevens het plaatsen van een schutting inclusief deur. Achtertuin is circa 30 m3 en voortuin 12 m3. Beide tuinen zijn goed bereikbaar. Ik verzorg zelf de tegels. Ik laat mij informeren over de mogelijkheden van een schutting. De lengte zal ongeveer 7 meter zijn, en de hoogte 1,80 cm.

Lage schutting op bestrate voortuin plaatsen

Momenteel is onze voortuin geheel bestraat, samen met onze buren (door vorige bewoners gedaan). Graag zou ik een lage schutting (+- 1 meter hoog) willen laten plaatsen over een lengte van ongeveer 5 meter. Is het mogelijk om dit aan de bestrating te bevestigen of moeten er tegels uit? Deze tegels vallen namelijk gedeeltelijk op het terrein van de buren. Er hoeft geen tuinpoortje te komen, het is alleen de afscheiding tussen de buren.

Boom verwijderen en bamboe + tuin ophogen. Bestraten + kunstgras leggen, schutting plaatsen

Grag laat ik 67 m2 aan tuin/bestrating leeghalen. Er zitten een paar kleine boompjes in, er is een stukje met kiezelsteentjes, een grote boom en wat bamboe. De boom en bamboe weghalen is ongeveer 6 m2. Er is geen vergunning nodig hiervoor. Graag willen we dan alles egaliseren en ophogen. We willen ongeveer 50 m2 aan gecoate betontegels aanleggen en ongeveer 20 m2 aan kunstgras aanleggen. Verder 12 meter aan schutting plaatsen en een tuindeur. De huidige schutting graag weghalen en direct afvoeren. Graag al het oude materiaal direct afvoeren.

Bestrating, schutting en poort vernieuwen

Ik ben op zoek naar een hovenier die in mijn tuin de bestrating (27 m²), schutting (11 meter) en een poort kan vervangen.

Haag verwijderen (25m) en schutting plaatsen

Zojuist heb ik geprobeerd telefonisch contact op te nemen met u betreft het verwijderen van een haag en plaatsen van een nieuwe schutting. Dit is de eerste fase van onze tuinverbouwing. In de tweede en derde fase willen wij de bestrating en tuinkamer realiseren. Graag wil ik weten of fase 1 binnen twee maanden realiseerbaar is bij u. - De haag verwijderen 25m lang, 2,5m hoog - Schutting verwijderen (5 m) - Plaatsen nieuwe schutting (incl. poorten) grenen hout met betonpalen De eerste fase is aangekaard omdat ik opzoek ben naar een hovenier die mij ook bij de volgende stappen van het realiseren van mijn droomtuin kan helpen.

Schutting en bestraten

Ik wil een schutting plaatsen van ongeveer 3 meter de helft 180 hoog en de helft 1 meter hoog. In de voortuin wil ik mijn huidige bestrating weg laten halen en een nieuwe bestrating van ongeveer 12,5 vierkante meter realiseren. Daarvoor zal eerst een en andere moeten worden afgevoerd. Is het dan ook mogelijk bij jullie de schutting en stenen te kopen?

Het renoveren van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het dichtmaken van een vijver, het vervangen van alle bestrating en het vervangen van de schutting. De tuin is ongeveer 15 bij 7 meter. We zouden graag grote betonnen tegels terug zien als bestrating met daartussen grind. Verdere specificaties van de werkzaamheden bespreek ik graag met de vakman.

Partners

Partners van Casius