Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe schutting van 28 meter zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe schutting van 28 meter zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe schutting van 28 meter zetten

Schutting verstevigen

De 28 meter lange schutting bestaande uit houten palen met tussenin ijzeren matten met hedera begroeit, is verzwakt doordat de houten palen in de grond rotten. Graag willen we naast de houten palen ijzeren buizen laten plaatsen om zo de palen (en dus de schutting) te verstevigen.

Nieuwe schutting van 28 meter zetten

Wij willen een nieuwe schutting. De schutting is recht van voor naar achter. Onze tuin grenst aan een parkeerstrook die 20 cm lager ligt dan onze tuin. Met andere offertes hebben we het over langere palen en een extra betonnen deel horizontaal gehad voor extra stevigheid. In het weekend van 10/11 mei halen wij de oude schutting weg. Graag willen we de week erop de nieuwe schutting laten plaatsen. Ik wil graag telefonisch contact voor verdere uitleg en planning.

Blokhut profiel s hurting plaatsen

Aanvraag offerte van het plaatsen van : Betreft een lange, rechte douglas blokhut profiel schutting van 22 mtr. Zonder hoeken indien mogelijk van ongeveer 1,70 a 1,75 mtr. Hoog. Om de 2 mtr. Een betowood antracietpaal ( dus 10 x tussenpalen en 2 x eindpaal ). Palen met gleuf zijn 2,70 lang en gaan dus ongeveer 0,75 mtr. In de grond met snelbeton ( 1 zak per paal ). Geplaatst op antraciet onderplaat. Met douglas afdeklat en douglas vullat. Douglas planken horizontaal ( glijden tussen de betowood palen ) van 28 x 195 mm. Palen te plaatsen in snelbeton. Graag zie ik uw offerte voor plaatsen bij ons adres. Er is m.i. voldoende ruimte om de schutting te plaatsen.

Tuin afgraven en afvoeren

Op 28 april wordt er een nieuwe schutting met overkapping geplaatst. Nu moet de pachysandra verwijderd worden. Het gaat om twee stukken de eerste is 2 bij 4 meter. En die andere is meter bij een meter. De tuin begrenst aan de weg, hierdoor makkelijk bereikbaar.

Schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik wil mijn oude schutting verwijderen. Het gaat om ongeveer 25 meter lengte met poort. Ik wil de nieuwe schutting iets groter: 28 meter lengte. Van geïmpregneerd hout. Tuinscherm 180 x 180 cm verticaal, plankdikte 16 mm, hardhout palen poort 180 x 90 cm en nog een tweede poort 180 x 90 cm naast het huis.

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Wij gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwbouw woning en willen graag een offerte voor een schutting (Zweeds rabat zwart) die is geïmpregneerd met houten palen aanvragen. De lengte van de tuin is 28 meter hoogte 180-200 cm. Graag zouden wij een offerte ontvangen materiaal inclusief plaatsen.

Schutting en kunstgras plaatsen

Wij willen in onze achtertuin graag een nieuwe schutting laten plaatsen en kunstgras laten leggen. De achtertuin is 80 m2 en er moet maar 40 m2 met kunstgras worden belegd. De schutting moet 28 meter lang worden.

Plaatsen schutting inclusief benodigdheden

Ik wil graag een (herstel) offerte aanvragen voor de verzekering naar aanleiding van de stormschade 18 januari. Het gaat om 28 meter aan de ene kant en 6 meter aan de andere kant. Graag een offerte inclusief aanschaf van de schutting delen, palen, bevestigingsmateriaal en afvoeren van de oude schutting.

Zwart gepotdekselde schuttingen leveren en plaatsen

Wij willen graag een zwart gepotdekselde schutting van 2 meter hoog en het liefst zo breed mogelijke planken. De palen achter de planken/ met korte tussenruimte. Op een manier dat de palen nagenoeg niet te zien zijn (waardoor de planken overlopen in elkaar). Circa 28 meter aan de achterzijde van het huis met twee hoeken. Aan de voorzijde 12 meter langs de oprit op eenzelfde wijze alleen dan 1 meter hoog. Voor beide schuttingdelen afgewerkt met een bovenplank. Aan de achterzijde tevens een poortdeur, het liefst verwerkt in de schutting als een schuifdeur. Belangrijk is de kwaliteit! Kwaliteit hout, stevige palen, rvs schroeven.

Schutting plaatsen bij 2 woningen

Ik wil graag samen met de buren een nieuwe schutting met deuren en palen laten plaatsen. Het gaat om 28 schuttingdelen Timberlane Topline Bankirai B 180 x H 200 cm, palen van Composiet Bankirai 9 x 9 x 300 cm, en 2 poortdeuren Timberlane Topline B 90 x H 200 cm met sloten. De palen moeten 1 meter diep worden geplaatst. Op 1/5 van de plaatst van de nieuwe schutting hebben coniferen gestaan. De verwachting is dat er 5 schermen ingekort moeten worden. In verband met het plaatsen van een schuur laat ik graag 2 schermen later plaatsen, zodat deze strak tegen de schuur geplaatst kunnen worden. Start van de klus graag in de week van 7 augustus. De schuur wordt geplaatst op donderdag de 10e. In verband met mijn werk wil ik de communicatie het liefst via de mail. Ik heb alle materialen inmiddels gekocht en geleverd gekregen. Ik ontvang graag uw offerte voor de plaatsing.

Partners

Partners van Casius