Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Riet verwijderen aan de slootkant? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: riet verwijderen aan de slootkant. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: riet verwijderen aan de slootkant

Riet verwijderen uit de vijver

Sinds 3 jaar groeit er riet in onze vijver die meer en meer gaat uitbreiden. Wie kan dit verwijderen? Het is niet vanaf de kant te doen omdat de vijver best groot is. Daarom is er een bootje nodig.

Riet in de vijver compleet met wortel verwijderen

Vijver van circa 30 bij 30 meter op ons hondentrainingsveld rietvrij maken.

Riet verwijderen aan de slootkant

Ik wil het riet uit de sloot verwijderd hebben, graag ontvang ik uw offerte.

Riet verwijderen

In de sloot moet het riet verwijderd worden inclusief het grootste gedeelte van de wortels. Het gaat om ongeveer 70 a 80 meter slootkant waar ongeveer 2 meter riet staan. De sloot zelf is ongeveer 5 meter breed en redelijk goed begaanbaar voor een boot. De overkant van de sloot is een akkerbouw landschap dat gebruikt kan worden om dit bijvoorbeeld met een kraan te doen.

Riet in de vijver compleet met wortel verwijderen

Ik heb een huis aan een vijver en wil daar graag riet laten verwijderen het liefst met wortel en al. Het gaat om een stuk van 10.50 bij 2 meter. Het riet dient afgevoerd te worden.

Vijver renoveren en opknappen

Onze zelf aangelegde vijver is ondertussen een jaar of 10-12 oud en aan een renovatie toe. De folie is her en der stuk waardoor het waterpeil te laag is, de lelie woekert en het riet aan de waterkant is te massaal geworden. De natuurlijk gevormde vijver is ongeveer 5 bij 6 meter en in het midden ongeveer 1,70 meter diep. De rots omheining gaan we zelf verwijderen. De nieuwe vijver zien we graag zonder omheining zodat het waterniveau bijkans gelijk is aan het gazon. Er zitten geen vissen in maar na de nieuwe aanleg zouden we dat wel graag willen. Wat zou een renovatie ons gaan kosten?

Riet verwijderen uit een sloot

Ik wil ongeveer 8 m² riet met wortel en al laten verwijderen die aan en in de sloot achter onze tuin groeit. Er staat daar voor een deel een hek voor. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Riet verwijderen uit de sloot

Onze sloot van ongeveer 40 meter lang heeft een begroeiing met veel riet, ook in het midden. Al het riet moet er met wortel en al uit. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Tuin leeghalen, wortels verwijderen en ophogen

De tuin staat vol met braam, riet, brandnetel, etc. We willen dit leeg laten halen, de wortels zoveel mogelijk verwijderen en dan drainage aanleggen, en met schone grond de tuin ongeveer 20 cm ophogen en uitvlakken, met een licht verloop naar de sloot toe. De tuin is ongeveer 450 m2 groot.

Riet verwijderen langs de slootkant

Wij hebben aan de slootkant ongeveer 20 meter rietplanten staan en willen die laten verwijderen inclusief de wortels. We horen graag vooraf wat de kosten hiervoor zijn.