Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Riet verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: riet verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: riet verwijderen

Riet verwijderen met wortel

Graag wil ik aan de achterzijde van de tuin het riet aan de slootkant inclusief wortels laten verwijderen. De strook is ongeveer 15 meter lang en 2 meter breed. Het riet staat niet in het water maar aan de slootkant

Riet verwijderen

Graag laat ik het riet verwijderen uit de sloot. In de sloot moet het riet verwijderd worden inclusief het grootste gedeelte van de wortels. Het gaat om ongeveer 150 meter slootkant waar ongeveer 2 meter riet staan. De sloot zelf is ongeveer 2 meter breed en goed begaanbaar voor een kraan. Sloot ligt tussen panden in. Graag het riet afvoeren. Er is makkelijk bij de sloot te komen, het is op een industrie terrein. Tussen de gebouwen zit de sloot, daar kan langs gereden worden.

Planten en begroeiing verwijderen

Graag laat ik olifant gras en riet verwijderen. Het gaat om 9 stuks, 18 stuks riet bosjes. Graag ook afvoeren.

Riet langs de waterkant verwijderen

Ik zoek een hovenier voor het verwijderen van riet in/langs sloot. Het betreft ongeveer 30 meter aan rit. Het riet dient afgevoerd te worden.

Beschoeiing laten plaatsen

Ik wil graag ongeveer 11 meter beschoeiing plaatsen. Vakman kan meteen beginnen, mogelijk wat riet verwijderen.

Riet verwijderen uit sloot

Onze achtertuin, 7 meter breed, ligt aan een sloot. De rietkraag wordt steeds voller en groeit steeds verder de sloot in, 1,5 à 2 meter diep. Ook komt overal in de tuin het riet op. We snoeien af en toe, maar daar lijkt het riet juist harder van te gaan groeien. We zouden er graag helemaal vanaf willen.

Riet verwijderen uit de vijver

Wij willen in de vijver al het riet laten verwijderen. De vijver is ongeveer 20 meter breed en 10 meter lang.

Riet verwijderen met wortels voorkant slootkant

Graag wil aan de voorzijde van de tuin het riet aan de slootkant inclusief wortels laten verwijderen. De strook is ongeveer 15 meter lang en 2 meter breed.

Riet verwijderen uit de vijver

Sinds 3 jaar groeit er riet in onze vijver die meer en meer gaat uitbreiden. Wie kan dit verwijderen? Het is niet vanaf de kant te doen omdat de vijver best groot is. Daarom is er een bootje nodig.

Riet in de vijver compleet met wortel verwijderen

Vijver van circa 30 bij 30 meter op ons hondentrainingsveld rietvrij maken.