Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Riet verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: riet verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: riet verwijderen

Riet verwijderen

In de sloot aan de voortuin van onze huis groeit riet. Stuk van 4 meter. We willen dit riet graag definitief verwijderd hebben.

Riet verwijderen in/ langs sloot

Ik zoek een hovenier voor het definitief verwijderen van riet in/langs de sloot. Het betreft ongeveer 15 meter aan rit (18 m lang, maar 3 m zonder riet: foto in bijlage). Het riet dient afgevoerd te worden. Er is makkelijk vanaf ons huis bij het riet te komen, kan ook via het water benaderd worden.

Riet verwijderen

Ik wil riet laten verwijderen langs mijn woning. Het gaat om een stuk van ongeveer 40 meter lang en 1 meter breed.

Riet definitief verwijderen aan de slootkant circa 75 meter inclusief het plaatsen van worteldoek

Aan onze slootkant groeit riet en dit willen wij permanent verwijdert hebben. Dit is circa 75 meter. De schuine kant van de tuin willen wij graag laten bedekken met worteldoek en beplanten. Op bijgevoegde tuintekening, welke reeds volledig aangelegd is, is de slootkant te zien.

Riet verwijderen aan de slootkant bij 15 woningen

Riet laten verwijderen aan de slootkant van ca. 15 woningen.

Riet verwijderen met wortel

Graag wil ik aan de achterzijde van de tuin het riet aan de slootkant inclusief wortels laten verwijderen. De strook is ongeveer 15 meter lang en 2 meter breed. Het riet staat niet in het water maar aan de slootkant

Riet verwijderen

Graag laat ik het riet verwijderen uit de sloot. In de sloot moet het riet verwijderd worden inclusief het grootste gedeelte van de wortels. Het gaat om ongeveer 150 meter slootkant waar ongeveer 2 meter riet staan. De sloot zelf is ongeveer 2 meter breed en goed begaanbaar voor een kraan. Sloot ligt tussen panden in. Graag het riet afvoeren. Er is makkelijk bij de sloot te komen, het is op een industrie terrein. Tussen de gebouwen zit de sloot, daar kan langs gereden worden.

Planten en begroeiing verwijderen

Graag laat ik olifant gras en riet verwijderen. Het gaat om 9 stuks, 18 stuks riet bosjes. Graag ook afvoeren.

Riet langs de waterkant verwijderen

Ik zoek een hovenier voor het verwijderen van riet in/langs sloot. Het betreft ongeveer 30 meter aan rit. Het riet dient afgevoerd te worden.

Beschoeiing laten plaatsen

Ik wil graag ongeveer 11 meter beschoeiing plaatsen. Vakman kan meteen beginnen, mogelijk wat riet verwijderen.